• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Werken bij Friso Bouwgroep

Nieuwe vacature: productieleider Prefab Beton

1 August 2018 13:28:30

Houkesloot heeft de wind in de zeilen. Daarom zoeken wij een enthousiaste productieleider Prefab Beton voor onze fabriek in Leeuwarden. 

Meewerkend voorman (Houkesloot Toelevering - Leeuwarden)

2 March 2018 10:45:25

Houkesloot heeft de wind in de zeilen. Daarom zoeken wij een enthousiaste meewerkend voorman om het team van onze prefabfabriek te versterken.

 

Tekenaar / Werkvoorbereider (Houkesloot Toelevering - Leeuwarden)

2 March 2018 10:42:13

Houkesloot heeft de wind in de zeilen. Daarom zoeken wij een gedreven tekenaar om het team van onze prefabfabriek te versterken. Heb je een bouwkundige achtergrond, kun je werken met het AutoCad en wellicht met het werkvoorbereidingsprogramma TekWood of het BIM programma Tekla en ben je geïnteresseerd in de technologische ontwikkelingen in de bouw? Dan ben jij de frisse wind die wij zoeken.

Assistent Uitvoerder (Friso Civiel - Sneek)

2 March 2018 10:39:46

Friso Civiel b.v. | beton- en waterbouw, onderdeel van Friso Bouwgroep b.v., levert een groot aandeel in de bouw van beton- en waterbouwkundige constructies in voornamelijk Noord-Nederland in de civiele betonbouw, industriële bouw en infra. Het bouwen van gemalen, rioolwaterzuiveringen, bruggen, tunnels, kademuren, sluizen en stuwen, behoort tot de kernactiviteiten van Friso Civiel. Maar ook betonwerken voor de utiliteitsbouw worden veelvuldig uitgevoerd. Friso Civiel groeit. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor onderstaande functie:

 

Ervaren BIM Coördinator/werkvoorbereider (Aannemingsmaatschappij Friso - Sneek)

2 March 2018 10:38:28

Vanwege de gestage groei van Aannemingsmaatschappij Friso B.V. (hoofdkantoor in Sneek) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor onderstaande functie: 

 

Onderhoudsmonteur materieel-/binnendienst (Aannemingsmaatschappij Friso - Sneek)

2 March 2018 10:36:58

Vanwege de gestage groei van Aannemingsmaatschappij Friso B.V. (standplaats Sneek) zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor onderstaande functie:

 

Projectbegeleider diverse werken (Bouwborg - Groningen)

2 March 2018 10:35:29

Sinds november 2016 is Bouwborg B.V. (voorheen Bouwborg Noord en Zomers Bouwbedrijf) overgenomen door Friso Bouwgroep. Met twee vestigingen in Klijndijk en Groningen bouwt Bouwborg samen met Friso aan de toekomst. Bouwborg staat voor zeker vakmanschap door vakkundige medewerkers, de juiste service en kwaliteit. Vanwege de overname en de gestage groei van Bouwborg B.V. zijn wij voor de vestiging in Groningen op zoek naar een enthousiaste collega voor onderstaande functie: 

Werkvoorbereider restauratie en onderhoud (Jurriëns Noord - Groningen)

2 March 2018 10:33:10

Vanwege de gestage groei van Bouwbedrijf Jurriëns Noord b.v. - gevestigd in Groningen en met een nevenvestiging in Sneek - zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider restauratie en onderhoud. Al meer dan 40 jaar is Jurriëns Noord (sinds 2016 onderdeel van Friso Bouwgroep) het meest toonaangevende restauratiebedrijf van Noord Nederland. Niet alleen voor restauratie, ook herbestemming, verbouw, renovatie en onderhoud behoren tot onze kernactiviteiten. 

Ervaren calculator (Friso Totaalbouw - Sneek)

2 March 2018 10:30:27

Vanwege de gestage groei van Friso Totaalbouw  B.V., onderdeel van Friso Bouwgroep (standplaats Sneek) zijn wij op zoek naar een enthousiaste Ervaren calculator (Kleinschalige woning en utiliteitsbouw , verbouw en onderhoud, restauratie en renovatie, winkel en interieurbouw, service en onderhoud)

 

Ervaren projectleider grote utiliteitswerken (Aannemingsmaatschappij Friso - Sneek)

2 March 2018 10:28:33

Vanwege de gestage groei van Friso Bouwgroep B.V. en een uitbreiding van werkzaamheden zijn wij voor onze vestiging in Sneek op zoek naar een enthousiaste ervaren projectleider. Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie voor grote utiliteitswerken. De projectleider valt rechtstreeks onder de directie en is verantwoordelijk voor de volgende taken: