• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Werken bij Friso Bouwgroep

Werkbegeleider (kleinbouw) Service & Onderhoud (Oost-Nederland)

6 November 2019

Ben jij een enthousiaste projectbegeleider met ervaring in de kleinschalige en middelgrote bouwprojecten in de Achterhoek en Twente en wil je werken aan mooie en spraakmakende projecten in een enthousiast team? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Werkbegeleider Utiliteitsbouw (Oost-Nederland)

6 November 2019

Ben jij een enthousiaste projectbegeleider met ervaring in de middelgrote bouwprojecten in de Achterhoek en Twente en wil jij werken aan aansprekende bouwprojecten? Dan is dit de functie voor jou!

Ervaren uitvoerder (Oost-Nederland)

6 November 2019

Wil jij bouwen aan spraakmakende bouwteam-projecten, uitgevoerd in de omgeving Achterhoek en Twente, weet jij collega's te inspireren én heb je een scherpe blik voor de technische aspecten, kwaliteit en veiligheid van onze projecten? Solliciteer dan als uitvoerder bij onze vestiging in Eibergen. 

Junior Werkvoorbereider (Eibergen)

6 November 2019

Kom jij net van school en ben je op zoek naar een bedrijf waar je de kans krijgt om te groeien? Dan ben je bij Friso Oost aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider. Ben jij nauwkeurig, hou je van een uitdaging en ben je in staat om een werk van het begin tot het eind in goede banen te leiden? Dan is de functie voor junior werkvoorbereider echt iets voor jou!

Ervaren inkoper (Sneek)

25 September 2019

Jij bent doortastend, neemt graag initiatief en bent een geboren onderhandelaar? Dan ben jij de Inkoper die bij Friso het verschil kan maken! Zeker wanneer je ervaring hebt in een soortgelijke functie en over uitstekend bouwkundig inzicht beschikt.

Onderhoudsmonteur materieel-/binnendienst (Sneek)

10 September 2019

Friso gaat altijd voor kwaliteit. Om die te kunnen leveren is kwaliteitsgereedschap nodig. Hou jij van een technische uitdaging? Aannemingsmaatschappij Friso (Sneek) is op zoek naar een onderhoudsmonteur die samen met de collega's het elektrische gereedschap en ons machinepark tip top in orde houdt. Zo kunnen onze bouwvakkers doen waar ze goed in zijn; topprestaties leveren. 

Uitvoerder steigerbouw en bouwplaatsinrichting (Sneek)

21 August 2019
De materieeldienst van Friso Bouwgroep zoekt een kundige en doortastende collega die affiniteit heeft met steigerbouw, bouwplaatsinrichting en bekistingen.
 

Vacature timmerman/-vrouw (Flevoland)

21 August 2019

Aannemingsmaatschappij Friso Almere B.V. groeit! Daarom zijn we op zoek naar timmermannen of vrouwen. Hou jij van afwisselend werk waarbij je meestal in teamverband bouwt aan mooie en unieke projecten? Dan is deze baan zeker wat voor jou! Je zou Friso Almere kunnen kennen van de nieuwbouw van de Sterrenschool in Hilversum, Hart van Wierden, Corrosia en de Internationale School in Almere. 

Calculator grootschalige bouwprojecten (Sneek)

21 August 2019

Heb jij oog voor optimalisaties en een juiste prijs kwaliteitverhouding en kun je prima omgaan met deadlines? Dan zoeken we jou! Aannemingsmaatschappij Friso B.V. (Sneek) is op zoek naar een calculator voor grootschalige bouwprojecten. 

Ervaren uitvoerder (Midden Nederland)

21 August 2019

Wil jij bouwen aan spraakmakende projecten in de omgeving van Almere, weet jij collega's te inspireren én heb je een scherpe blik voor de technische aspecten, kwaliteit en veiligheid van onze projecten? Solliciteer dan als uitvoerder bij onze vestiging in Almere.