• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Werken bij Friso Bouwgroep

Meewerkend voorman (Leeuwarden)

2 March 2018

Houkesloot heeft de wind in de zeilen. Daarom zoeken wij een enthousiaste meewerkend voorman om het team van onze prefabfabriek te versterken.

 

Tekenaar / Werkvoorbereider (Leeuwarden)

2 March 2018

Houkesloot heeft de wind in de zeilen. Daarom zoeken wij een gedreven tekenaar om het team van onze prefabfabriek in Leeuwarden te versterken. 

 

Assistent uitvoerder civiele werken (Noord-Nederland)

2 March 2018

Hou je van aanpakken, weet je je mannetje (of vrouwtje) te staan en ga je altijd voor het beste eindresultaat? Dan is de functie Assistent Uitvoerder bij Friso Civiel in Sneek echt iets voor jou!

BIM Coördinator / werkvoorbereider (Sneek, Groningen, Almere)

2 March 2018

Hou jij ervan om samen in een projectteam, in een dynamische omgeving te bouwen aan spraakmakende bouwprojecten? Ben je een kei in BIM en hou je van samenwerken en het uitwerken van BIM-modellen? Heb je ervaring op dit gebied en wil jij met ons werken aan de digitalisering van onze organisatie? Dan ben jij wellicht de BIM-coördinator die wij zoeken. 

Onderhoudsmonteur materieeldienst (Sneek)

2 March 2018

Kwaliteit leveren vinden wij belangrijk. Om dat te kunnen doen hebben onze medewerkers goed werkend en veilig gereedschap nodig. Onze materieeldienst zorgt voor het onderhoud, opslag en distributie van materiaal, gereedschap en bouwplaatsvoorzieningen. Op dit moment zoeken wij een onderhoudsmonteur. Heb jij de ervaring die nodig is voor deze functie, vind je het niet erg om af en toe ook buiten kantooruren te werken én hou je ervan om regelmatig bijgeschoold te? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. 

Projectbegeleider diverse projecten

2 March 2018

Bouwborg B.V. zoekt een enthousiaste en ervaren projectbegeleider voor kleinschalige en middengrote bouwprojecten, voor haar vestiging in Groningen. 

 

Werkvoorbereider restauratie en onderhoud

2 March 2018

Bouwbedrijf Jurriëns Noord b.v. is op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider restauratie en onderhoud. Vestigingen in Groningen en Sneek.

 

Ervaren calculator Totaalbouw

2 March 2018

Heb jij de juiste bouwkundige kennis om te komen tot een goede begroting en kostprijs? Werk je graag in bouwteam aan mooie kleinschalige ver- en nieuwbouwprojecten? Dan heeft Friso Totaalbouw dé perfecte functie voor jou.

 

Projectleider grote utiliteitsprojecten (Sneek)

2 March 2018

Wil jij je bezig houden met afwisselende en uitdagende bouwprojecten in de utiliteitssector, heb je oog voor een veilige bouwplaats en  heb je ervaring met utiliteitsbouw en uitstekend bouwkundig inzicht? Dan ben je wellicht de ervaren projectleider die wij zoeken. De projectleider gaat zich bezighouden met afwisselende en uitdagende utiliteitsbouwprojecten en valt rechtstreeks onder de directie.

Calculator grootschalige bouwprojecten (Sneek)

2 March 2018

Heb jij oog voor optimalisaties en een juiste prijs kwaliteitverhouding en kun je prima omgaan met deadlines? Ben je bereid om, als dat nodig is, ook eens 's avonds of in het weekend te werken? Dan zoeken we jou! Aannemingsmaatschappij Friso B.V. (Sneek) is op zoek naar een calculator voor grootschalige bouwprojecten.