• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Werken bij Friso Bouwgroep

Tekenaar / Werkvoorbereider (Leeuwarden)

21 June 2019. 

Houkesloot heeft de wind in de zeilen. Wij zijn op zoek naar nieuw talent voor de afdeling werkvoorbereiding van onze prefabfabriek in Leeuwarden.

Heb jij een bouwkundige achtergrond?

 
Ben je geïnteresseerd in de technologische ontwikkelingen in de bouw en vind je het leuk om onderdeel uit te gaan maken van ons enthousiast werkvoorbereidingsteam voor onze productie van prefab elementen.  Dan ben jij de frisse wind die wij zoeken.
 

Wat houdt de functie in?

 
Als tekenaar/ werkvoorbereider werk je in het voorbereidingsteam projectmatig aan de engineering van prefab elementen in houtskelet enof beton. Bij Houkesloot Prefab maken we gebruik van het het werkvoorbereidingsprogramma TekWoods en/of het BIM programma Tekla. Je werkt nauw samen met onze opdrachtgevers, productieleiding, verkoop en toeleveranciers. Daarbij signaleer je meer- en minderwerk en denk je mee met oplossingen qua ontwerp prijs en kwaliteit. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar werkt ook samen met het hele werkvoorbereidingsteam aan kennis en ontwikkeling; daar ondersteunen we elkaar in.
 

Wat stellen we zeer op prijs?

  • Je bent praktisch ingesteld, nauwkeurig en zorgvuldig.
  • Een afgeronde opleiding MTS/HTS bouw.
  • Enige werkervaring in een soortgelijke functie mooi meegenomen.
Ben je net afgestuurd of ga je binnenkort afstuderen van een bouwkundige opleiding? Ook dan ben je zeer welkom in ons team.
 

Wat bieden we?

Houkesloot is een toeleverancier van machinaal timmerwerk, prefab hout en prefab beton en onderdeel van Friso Bouwgroep. Onze branche is volop in ontwikkeling en daar gaan wij graag in mee! Wij bieden een uitdagende functie, met veel vrijheid en goede arbeidsvoorwaarden.
 
Ons Houkesloot-team kent een fijne werksfeer met leuke collega’s.
 

Solliciteren?

 
Is deze functie jou op je lijf geschreven? Aarzel dan niet en stuur je cv met motivatie naar Gerwin Legtenberg, g.legtenberg@frisobouwgroep.nl Ook als je meer wilt weten over deze vacature kun je bij hem terecht. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0515 - 42 99 99.
Tekenaar - Werkvoorbereider (Leeuwarden).jpg