• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Werken bij Friso Bouwgroep

Tegelzetters (Twente en de Achterhoek)

18 October 2018. 

​Aannemingsmaatschappij Friso Oost B.V. (standplaats Eibergen) is op zoek naar enthousiaste collega's voor onze renovatieklussen in Twente en/of de Achterhoek. Ben jij flexibel en praktisch ingesteld? En zijn 0 opleverpunten voor jou vanzelfsprekend? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Friso Oost B.V. heeft een aantal vaste contracten met diverse corporaties voor de renovatie van badkamers, keukens en toiletten. Daarnaast hebben we regelmatig projecten voor particulieren. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's die zelfstandig de renovaties gaan uitvoeren. Naast tegelwerk wordt er plaatselijk stukadoorswerk uitgevoerd, timmer- en kitwerk. De doorlooptijd per woning is gemiddeld twee weken, we bieden dus een afwisselende functie in de regio Twente en/of de Achterhoek. 

Standplaats:  Eibergen
Werkgebied: Twente en Achterhoek
Werkmaatschappij:  Aannemingsmaatschappij Friso Oost B.V. 

 


Ben jij praktisch en flexibel? Heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan? En zijn 0 opleverpunten voor jou vanzelfsprekend? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Over Friso Oost

In Eibergen is het jonge bouwbedrijf Friso Oost B.V. gevestigd. Wij werken voornamelijk in bouwteam aan zeer uiteenlopende projecten, zoals het verduurzamen van huurwoningen, onderhoud en nieuwbouw in de utiliteitsbouw (bijvoorbeeld FrieslandCampina) en transformatie van gebouwen. Ons team is enthousiast, innovatief en altijd in beweging! Wij houden van uitdagingen en nieuwe mogelijkheden en werken het liefst in teamverband. 

Solliciteren?

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar b.timmermans@frisobouwgroep.nl
Meer informatie: Bram Timmermans (vestigingsleider Friso Oost B.V.) 
T: 0545-291842
 
Vanzelfsprekend wordt je sollicitatie vertrouwelijk behandeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.