• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Werken bij Friso Bouwgroep

Werkvoorbereider Tekenaar (Sneek)

21 June 2019. 

Houkesloot heeft de wind in de zeilen. Daarom zoeken wij een gedreven werkvoorbereider/tekenaar om het team van onze timmerfabriek in Sneek te versterken. 

Heb je een bouwkundige achtergrond, kun je werken met het AutoCad en wellicht ook met het werkvoorbereidingsprogramma Matrix en ben je geïnteresseerd in de technologische ontwikkelingen in de bouw? Dan ben jij de frisse wind die wij zoeken.

 

Werkmaatschappij:            Timmerfabriek Houkesloot
Functie:                              Tekenaar/werkvoorbereider
Niveau:                               MBO/HBO
Standplaats:                       SneekWerkvoorbereider; Wat houdt de functie in?

  • Als tekenaar/ werkvoorbereider werk je in het voorbereidingsteam projectmatig aan de engineering van houten kozijnen.
  • Je werkt nauw samen met onze opdrachtgevers, productieleiding, verkoop en toeleveranciers.
  • Daarnaast signaleer je meer en minder en denk je mee met oplossingen qua ontwerp prijs en kwaliteit
  • Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar kunt ook goed in een team werken.
     

We vragen

Je bent praktisch ingesteld en beschikt over een dosis accuratesse. Naast een afgeronde opleiding MTS/HTS bouw is enige werkervaring in een soortgelijke functie een pre. Ben je net afgestuurd of ga je binnenkort afstuderen van een bouwkundige opleiding? Ook dan maak je zeker kans op deze leuke baan.
 

Wat bieden we?

Houkesloot is een toeleverancier van machinaal timmerwerk, prefab hout en prefab beton en onderdeel van Friso Bouwgroep. Onze branche is volop in ontwikkeling en daar gaan wij graag in mee! Wij bieden een uitdagende functie, met veel vrijheid en passende arbeidsvoorwaarden.

Ons Houkesloot team kenmerkt zicht door een fijne werksfeer en een heel leuk team aan collega’s.
 

Solliciteren?

Is deze functie jouw op je lijf geschreven? Aarzel dan niet en stuur je cv met motivatie naar Gerwin Legtenberg, g.legtenberg@frisobouwgroep.nl. Ook als je meer wilt weten over deze vacature kun je bij hem terecht. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0515 - 42 99 99.

 

Deze vacature staat op dit moment ook open:

Vacature Calculator Houkesloot Leeuwarden


 

Werken bij Houkesloot

Ben jij op zoek naar een baan in de productie? Heb je wellicht ambities om door te groeien, hou je van aanpakken en ben je toe aan wat nieuws? Houkesloot Toelevering zoekt regelmatig nieuwe productiemedewerkers. Zowel voor onze Timmerfabriek in Sneek als voor onze Beton- en prefab-fabriek in Leeuwarden. Houkesloot is gespecialiseerd in prefab bouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat prefab bouwen de toekomst heeft en zijn dan ook constant bezig om onze producten nog beter te maken. Prefabbouwen garandeert een betere kwaliteit tegen een lagere prijs. Ook is prefabbouwen sneller en duurzamer dan traditionele bouw. Houkesloot is een betrouwbaar partner met lange ervaring. Houkesloot levert uitsluitend kwaliteit en vindt het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten. Hiervoor heeft Houkesloot een eigen kwaliteitssysteem ontwikkeld. Dit systeem controleert elk detail! Daardoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

 

Werkvoorbereider Tekenaar (Sneek).jpg