• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Groene Smaragd siert rondweg Groningen

11 maanden geleden
Drie jaar geleden werd oud-schaatscoach Gerard Kemkers toegevoegd aan de staf van FC Groningen als manager Topsport en Talentontwikkeling. Vlak voor de oplevering blikten we met hem en Friso-uitvoerder Siedo Hiemstra terug op de realisatie van een nieuwe parel, of beter gezegd, de groene smaragd aan de rondweg van Groningen: het Topsportzorgcentrum.
 
Lees meer

26 woningen voor nieuwste wijk Meerstad [VIDEO]

11 maanden geleden

In het inmiddels bekende Meerstad (nabij Groningen) worden door Frisoplan opnieuw 26 woningen ontwikkeld. Eerder ontwikkelde en bouwde Friso al 29 woningen 'Langs de Erven' in de nieuwe woonwijk. Voor de 26 woningen is een bijzonder plan gemaakt. Zo worden er 3 vrijstaande, 14 halfvrijstaande en 9 rijwoningen gebouw met elk hun eigen uitstraling. De woningen krijgen een grote verscheidenheid in het uiterlijk waardoor er een prachtig en afwisselend straatbeeld ontstaat. 

Lees meer

Friso Nijs mét Friesland-special is uit!

11 maanden geleden

Afgelopen week kregen de medewerkers en relaties van Friso Bouwgroep de zomer-editie van het Friso Nijs op de deurmat. Deze keer mét Friesland-Special.

Lees meer

Luxe woontoren Houkepoort binnenkort in verkoop

11 maanden geleden

Het prachtige woongebied de Houkepoort in Sneek nadert zijn voltooiing. Zo worden de eerste woningen van Bouwcombinatie Dijkstra Draisma & Frisoplan binnenkort opgeleverd en is er onlangs gestart met de bouw van fase 2. Maar dat is nog niet alles! De mooiste stap moet nog worden gezet: de realisatie van de luxe woontoren met veertien woningen te midden van het prachtig wooneiland. 

Lees meer

Hotel Molenzicht helemaal klaar voor eerste gasten

12 maanden geleden

In opdracht van hotel/restaurant 'Molenzicht' realiseerde Friso Totaalbouw B.V. in slechts 7 maanden tijd een nieuw hotel aan de Noorderweg in Nes op Ameland. Het befaamde hotel opende, nadat het voormalige hotel eerst gesloopt werd, onlangs (10 juli jl.) haar deuren. 

Lees meer

TopsportZorgCentrum Groningen klaar voor gebruik!

12 maanden geleden

In opdracht van Euroborg NV realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso B.V. (onderdeel van Friso Bouwgroep) binnen no-time en in samenwerking met Croonwolter&dros, Leeuwenkamp Architecten, Jansen Wesselink en DGMR Bouw het TopsportZorgCentrum van Groningen. Ook wel de Groene Smaragd van het noorden genoemd! 

Lees meer

Jurriëns Noord renoveert monumentale woning Assen

12 maanden geleden

In slechts 7 maanden tijd renoveerde Jurriëns Noord een bijzondere monumentale woning aan de Vaart in Assen. De vakmannen van Jurriëns Noord hebben er onder andere voor gezorgd dat het comfort van de woning flink is toegenomen, daarnaast zijn de monumentale onderdelen geheel intact gebleven.

Lees meer

Zonnepark Houkesloot Prefab Leeuwarden

12 maanden geleden

Naast de fabriek van Houkesloot Prefab in Leeuwarden is, in opdracht van ZoninL, een nieuw zonnepark gerealiseerd. Friso Bouwgroep is één van de partners van dit bijzondere project. Door de zonnepanelen is Houkesloot Prefab op weg naar een gasloze bedrijfsvoering.

Lees meer

Eerste nul-op-de-meter-woning Harlingen gereed!

12 maanden geleden

Aan de Kluerd en Ropens straat in Harlingen werden deze week de eerste nul-op-de-meter-woningen opgleverd en overgedragen aan de opdrachtgever. De bewoners werden door Friso Bouwgroep verblijd met een heerlijke slagroomtaart! Het project, bestaande uit 38 nieuwbouwwoningen, wordt in opdracht van woningcorporatie De Bouwvereniging gerealiseerd. Naast de 38 woningen is Friso inmiddels ook begonnen met het nieuw plan aan de zuidzijde van Harlingen, dit plan bestaat uit 60 grondgebonden woningen en 50 appartementen. 

Lees meer

Vernieuwde locatie Aeres Emmeloord officieel geopend!

12 maanden geleden

In opdracht van de Aeres Groep, dé groene kennisinstelling van Nederland, realiseerde Friso Totaalbouw B.V. in slechts 5 maanden tijd een nieuw praktijklokaal, een theorieruimte, kantoren en diverse lerarenkamers ter uitbreiding van de bestaande onderwijslocatie in Emmeloord. 28 juni jl. werd de vernieuwde school officieel geopend. 

Lees meer