• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Nieuw personeel vindt Friso Bouwgroep tijdens festival

12 maanden geleden

Afgelopen zaterdag bezochten ruim 1000 mensen het Friso Festival aan de Houkesloot in Sneek. Onder het genot van een hapje en een drankje kon jong en oud meedoen aan leuke activiteiten en voorlichting krijgen over werken en leren in de bouw. Het doel was om mensen enthousiast te maken voor een opleiding of baan in de bouw én om te laten zien hoe het er bij een groot bouwbedrijf aan toe gaat. 

Lees meer

Onderhoudsmonteur materieel-/binnendienst (Sneek)

12 maanden geleden

Friso gaat altijd voor kwaliteit. Om die te kunnen leveren is kwaliteitsgereedschap nodig. Hou jij van een technische uitdaging? Aannemingsmaatschappij Friso (Sneek) is op zoek naar een onderhoudsmonteur die samen met de collega's het elektrische gereedschap en ons machinepark tip top in orde houdt. Zo kunnen onze bouwvakkers doen waar ze goed in zijn; topprestaties leveren. 

Lees meer

Een blik op de bouwput van cultuurhistorisch centrum De Tiid

13 maanden geleden

We grijpen graag onzichtbaar in, alsof we niet zijn geweest’, aldus Douwe Offringa in de Cobouw waar onlangs een artikel over de restauratie en uitbreiding van het voormalige stadhuis in Bolsward in stond. 

Lees meer

Social Return en uitmuntende luchtdichtheid zorgen voor geslaagd woningbouwproject in Harlingen

13 maanden geleden

In opdracht van De Bouwvereniging, de woningcorporatie uit Harlingen heeft Friso Bouwgroep de nieuwbouw van 110 woningen in het zogenoemde Plan Zuid onlangs definitief afgerond. Mede door een uitmuntende luchtdichtheid en een geslaagd Social Return traject is dit nieuwbouwproject klaar voor toekomst.

Lees meer

Het geheim achter Markt058 in Leeuwarden

13 maanden geleden

Eén jaar had Friso om van het oude Aegon-gebouw in Leeuwarden een studentencomplex van vijfhonderd woningen te maken. En Leeuwarden was ook nog eens het hele jaar culturele hoofdstad, dus bomvol. Lees hier het artikel wat onlangs in de Cobouw verscheen over het geheim achter de grootste studentenhuisvesting in Leeuwarden. 

Lees meer

Uitvoerder steigerbouw en bouwplaatsinrichting (Sneek)

13 maanden geleden
De materieeldienst van Friso Bouwgroep zoekt een kundige en doortastende collega die affiniteit heeft met steigerbouw, bouwplaatsinrichting en bekistingen.
 
Lees meer

Ervaren uitvoerder (Midden Nederland)

13 maanden geleden

Wil jij bouwen aan spraakmakende projecten in de omgeving van Almere, weet jij collega's te inspireren én heb je een scherpe blik voor de technische aspecten, kwaliteit en veiligheid van onze projecten? Solliciteer dan als uitvoerder bij onze vestiging in Almere. 

Lees meer

Ervaren calculator (Eibergen)

13 maanden geleden

Hou jij van uitdaging en afwisseling, heb je oog voor optimalisaties én ben je nauwkeurig? Kun jij de vraag van onze opdrachtgevers vertalen in een optimale kostprijs? Dan ben jij wellicht de calculator die Friso Oost B.V. zoekt. Vanwege de gestage groei van Aannemingsmaatschappij Friso Oost B.V. (standplaats Eibergen) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor onderstaande functie: 

Lees meer

64 woningen Appingedam klaar voor de toekomst

14 maanden geleden

Donderdag 18 juli vierden de bewoners van ‘de 64 in Appingedam’ dat de versterking en verduurzaming van hun woningen is afgerond. Een week eerder konden de bewoners van het laatste blok uit dit project terugverhuizen naar hun toekomstbestendige huis. Dit project is een van de eerste versterkingsprojecten waar Woongroep Marenland en het CVW opdracht voor gaven. Aannemingsmaatschappij Friso voerde de werkzaamheden uit.

Lees meer

Kom 14 september naar het Friso Familie Festival!

14 maanden geleden

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij Friso Bouwgroep? Dat kan! Op zaterdag 14 september a.s. opent Friso Bouwgroep haar ‘Festivaltterein’ aan de Houkepoort en de Timmerfabriek in Sneek. Schuilt er een ‘echte bouwer’ in jou en ben je op zoek naar een baan in de bouw? Of ben je benieuwd wat onze bouwgroep allemaal doet en wil je de fijne kneepjes van het vak leren? Een ding is zeker, op het Friso Familie Festival houden we de vakantiesfeer nog even vast en proef je de sfeer van een echt bouwbedrijf.

Lees meer