• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Project N381 doet mee aan Dag van de Bouw!

62 maanden geleden. 

Boskalis Nederland en Combinatie Mobilis / Friso Civiel realiseren in opdracht van de provincie Fryslân het project N381 Drachten – Nanningaweg. Tijdens de Dag van de Bouw zijn 5 kunstwerken in aanbouw, tussen Donkerbroek en Wijnjewoude, te bezichtigen. Deze kunstwerken liggen op een nieuw aangelegd deel van de N381.

Boskalis Nederland en Combinatie Mobilis / Friso Civiel realiseren in opdracht van de provincie Fryslân het project N381 Drachten-Nanningaweg.

Het project bestaat uit 15 kilometer tweebaansweg ombouwen naar een 2x4 stroomweg, de realisatie van 13 kunstwerken: tunnels, bruggen en onderdoorgangen, inclusief alle benodigde aansluitingen en bijkomende voorzieningen.

Tijdens de Dag van de Bouw zijn 5 kunstwerken in aanbouw, tussen Donkerbroek en Wijnjewoude, te bezichtigen. Deze kunstwerken liggen op een nieuw aangelegd deel van de N381.

Elk half uur vertrekt een bus vanaf het kunstwerk bij Wijnjewoude voor een rit over het nieuwe tracé, langs drie kunstwerken, naar het kunstwerk in Donkerbroek en vice versa. In Donkerbroek bestaat de mogelijkheid over te stappen naar andere rondleidingen over het tracé N381 vanaf Oosterwolde richting Drentse grens.

Meer informatie over de Dag van de Bouw vindt u op www.dagvandebouw.nl