• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Nije Daam brengt projectkrant nummer twee uit!

60 maanden geleden. 

Bent u ook nieuwsgierig wat Friso Civiel aan werkzaamheden verricht binnen de Centrale As? Lees het nu in de tweede projectkrant van bouwcombinatie Nije Daam. Hierin leest u alles over de inmiddels vier projecten die de bouwcombinatie (Mobilis, Van Gelder en Friso Civiel) op dit moment onder handen heeft.

De Centrale As

Tussen Dokkum en Garyp wordt een nieuwe weg gerealiseerd; ‘De Centrale As’. Deze weg wordt
de hoofdontsluiting van Noordoost-Friesland en verbindt Dokkum met Drachten. Werken aan De Centrale As geeft een trots gevoel. Dit geldt ook voor de projectorganisatie ‘Nije Daam’. Een bouwcombinatie bestaande uit Mobilis, Friso Civiel en Van Gelder. Deze combinatie realiseert inmiddels maar liefst vier contracten voor De Centrale As (Midden -, Midden 1, Midden 2 en Zuid 2).

Dag van de bouw

Op zaterdag 13 juni kan iedereen een kijkje achter de schermen komen nemen bij een van de projecten, namelijk de bouw van het aquaduct in Burgum. Normaliter is de bouwplaats op deze manier niet toegankelijk, maar tijdens de Dag van de Bouw op 13 juni is deze opengesteld van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud. Kijk voor meer informatie ook op de website van De Dag van de Bouw www.dagvandebouw.nl

Download hier de projectkrant.