• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso Bouwgroep bouwt razendsnel tijdelijke Cubestee-woningen in Eindhoven

15 maanden geleden

Aan de Quinten Matsyslaan in Eindhoven bouwde Aannemingsmaatschappij Friso 43 demontabele ‘Cubestee-woningen’. De zogenoemde flexwoningen werden zeer snel en voordelig gebouwd en voldeden precies aan de urgente vraag naar tijdelijke woningen voor Woningcorporatie Sint Trudo. Woensdag 12 juni werd de oplevering van het project op gepaste wijze gevierd. lees meer >>

Lees meer

A.s zaterdag Dag van de Bouw! Uniek kijkje op Landgoed Oldegaerde Dwingeloo

15 maanden geleden

Altijd al eens op een groot restauratieproject willen kijken? Dan is dit je kans! Op zaterdag 15 juni wordt de bouwplaats van Landgoed Oldengaerde in Dwingeloo opengesteld voor publiek. Het landgoed bestaande uit een verzameling van diverse monumentale gebouwen wordt op dit moment volledig onder handen genomen door Jurriens Noord (onderdeel Friso Bouwgroep). 

Lees meer

Beleef De Proefkolonie Frederiksoord

16 maanden geleden

In 2018 leverde Jurriëns Noord B.V. de verbouw van het casco van het Huis van Weldadigheid op. Daarna volgde fase 2 waarin de inrichting onder handen genomen werd. Ook die werd onlangs afgerond, zodat het museum klaar is voor een mooie toekomst.

Lees meer

Wonen in de Oosterpoort van Sneek | Verkoop gestart!

16 maanden geleden

Na jaren van plannen maken, overleg en studie is de verkoop van de Oosterpoort in Sneek nu definitief van start. Aan de 2e Oosterkade en Leeuwarderweg gaat een heel bijzonder gebouw komen. De nieuwe Oosterpoort is een plek met een lange traditie waar nu modern wonen een fraai gezicht gaat krijgen. 4 juni is de verkoop van start gegaan. Geinteresseerden kunnen zich op de website www.oosterpoortwonen.nl aanmelden. 

Lees meer

Van Zaailand naar bouwfeest Bouwplein!

16 maanden geleden

De bouw is dé branche met toekomstperspectief. Maar nog niet iedereen is hiervan op de hoogte of weet hoe leuk en uitdagend de bouw is. Daarom toveren o.a. Friso Bouwgroep, Dijkstra Draisma, WMR, Bouwmensen en bouwopleidingen dinsdag 4 en woensdag 5 juni het Wilhelminaplein (Zaailand) in Leeuwarden om tot een groot Bouwplein. Friese bouw/infra- en opleidingsbedrijven laten bezoekers ervaren wat je in de bouw allemaal kunt doen en worden. Van timmeren, metselen of een kraan besturen tot 3D modelleren en constructies bouwen.

Lees meer

Feestelijke start bouw Tankstation Veenema Sneek

16 maanden geleden

De bouw van het nieuwe Esso tankstation Veenema aan de Lorentzstraat in Sneek is gestart. Lees meer>>

Lees meer

Friso en Jurriëns Noord bouwen cultuur historisch centrum ‘De Tiid’ in Bolsward

16 maanden geleden

Jurriëns Noord en Aannemingsmaatschappij Friso, beide onderdeel van Friso Bouwgroep uit Sneek, hebben de opdracht gekregen voor de verbouw van het voormalige stadhuis van Bolsward tot cultuur historisch centrum ‘De Tiid’. Het omvangrijke project vraagt een investering van 12,9 miljoen euro. Lees meer >>

Lees meer

Voormalige muziekwinkel omgebouwd tot 34 appartementen

16 maanden geleden

Friso Oost bouwde de muziekwinkel van Vriese in Doetinchem om tot 34 zorgappartementen. De bouw is voltooid en opgeleverd aan familie Vriese.

Lees meer

Nieuw expertisecentrum Heerenveen in gebruik

16 maanden geleden

Het expertisecentrum van Tjongerschans en Meriant is begin februari 2019 opgeleverd. Inmiddels is het nieuwe zorggebouw volop in gebruik. In dit expertisecentrum gaan Tjongerschans, Meriant en Ouderenpsychiatrie Friesland nauw samenwerken. Lees meer >>>

Lees meer

Paviljoens Sneekermeer binnenkort vernieuwd

17 maanden geleden

In opdracht van Mero Groep werkt Friso Bouwgroep momenteel aan de vernieuwbouw van recreatiepark De Potten aan het Sneekermeer. In totaal worden hier 7 woontorens gerealiseerd. Op 25 februari dit jaar is Friso begonnen met de vernieuwbouw van de eerste twee torens, waarvan één uiteindelijk als restaurant en penthouse zal dienen. Naar verwachting zijn beide torens medio oktober dit jaar gereed. 

Lees meer