• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Lees hier het nieuwste Friso Nijs!

26 maanden geleden. 

Het Friso Nijs van december 2017 is uit! Een nieuwe editie met veel aandacht voor circulair bouwen, digitaal bouwen, jarenlange samenwerkingen en niet te vergeten bouwen met vakmanschap! Ook maakt u kans op een hotelovernachting bij Hotel Post Plaza als u de gouden wikkel vindt.  Wij wensen u weer veel leesplezier. Download hier het complete nijs.

Circulair bouwen

Een opkomende trend in de bouwwereld is Circulair bouwen; een bouwmethode waarbij oude materialen gerecycled worden toegepast. Ook het nieuwe ROC Uniformberoepen is grotendeels circulair gebouwd. Hoe? Dat leest u in ons hoofdartikel. Lees meer.

Digitaal bouwen

Bouwen wordt steeds digitaler. In dit Nijs een kort interview met onze BIM-coördinator Hans de Jong. Hij geeft zijn visie over digitaal bouwen. Lees meer.

Jarenlange samenwerking

In Amersfoort werden onlangs woningen en een appartementencomplex opgeleverd. Friso bouwde deze in opdracht van Alliantie Ontwikkeling. Directeur Jan van Barneveld blikt terug op een jarenlange samenwerking met Friso. Lees meer.

Bouwen met vakmanschap

Nieuw in dit Nijs is de rubriek ‘uit de oude doos’. Grand Café Post-Plaza werd door Jurriëns Noord B.V. enkele jaren geleden compleet gerestaureerd. Het resultaat is een modern, toekomstbestendig bedrijf in een monumentale jas. Lees meer.

Gouden wikkel?

Heeft u een Friso Nijs ontvangen in uw brievenbus? Dan maakt u kans op een hotelovernachting bij Hotel Post Plaza in Leeuwarden. Het Friso Nijs met de Gouden Wikkel is de gelukkige winnaar! Heb jij deze wikkel gevonden, laat het ons weten door een mail te sturen naar n.wouters@frisobouwgroep.nl of bel 0515 - 42 99 99 (Let op: wij zijn van 25 december tot 8 januari gesloten i.v.m. kerstvakantie). 


Benieuwd naar de vorige edities? Bekijk hier alle Friso Nijsen.