• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso Nijs mét Friesland-special is uit!

20 maanden geleden

Afgelopen week kregen de medewerkers en relaties van Friso Bouwgroep de zomer-editie van het Friso Nijs op de deurmat. Deze keer mét Friesland-Special.

Lees meer

Luxe woontoren Houkepoort binnenkort in verkoop

20 maanden geleden

Het prachtige woongebied de Houkepoort in Sneek nadert zijn voltooiing. Zo worden de eerste woningen van Bouwcombinatie Dijkstra Draisma & Frisoplan binnenkort opgeleverd en is er onlangs gestart met de bouw van fase 2. Maar dat is nog niet alles! De mooiste stap moet nog worden gezet: de realisatie van de luxe woontoren met veertien woningen te midden van het prachtig wooneiland. 

Lees meer

Hotel Molenzicht helemaal klaar voor eerste gasten

20 maanden geleden

In opdracht van hotel/restaurant 'Molenzicht' realiseerde Friso Totaalbouw B.V. in slechts 7 maanden tijd een nieuw hotel aan de Noorderweg in Nes op Ameland. Het befaamde hotel opende, nadat het voormalige hotel eerst gesloopt werd, onlangs (10 juli jl.) haar deuren. 

Lees meer

TopsportZorgCentrum Groningen klaar voor gebruik!

21 maanden geleden

In opdracht van Euroborg NV realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso B.V. (onderdeel van Friso Bouwgroep) binnen no-time en in samenwerking met Croonwolter&dros, Leeuwenkamp Architecten, Jansen Wesselink en DGMR Bouw het TopsportZorgCentrum van Groningen. Ook wel de Groene Smaragd van het noorden genoemd! 

Lees meer

Jurriëns Noord renoveert monumentale woning Assen

21 maanden geleden

In slechts 7 maanden tijd renoveerde Jurriëns Noord een bijzondere monumentale woning aan de Vaart in Assen. De vakmannen van Jurriëns Noord hebben er onder andere voor gezorgd dat het comfort van de woning flink is toegenomen, daarnaast zijn de monumentale onderdelen geheel intact gebleven.

Lees meer

Zonnepark Houkesloot Prefab Leeuwarden

21 maanden geleden

Naast de fabriek van Houkesloot Prefab in Leeuwarden is, in opdracht van ZoninL, een nieuw zonnepark gerealiseerd. Friso Bouwgroep is één van de partners van dit bijzondere project. Door de zonnepanelen is Houkesloot Prefab op weg naar een gasloze bedrijfsvoering.

Lees meer

Eerste nul-op-de-meter-woning Harlingen gereed!

21 maanden geleden

Aan de Kluerd en Ropens straat in Harlingen werden deze week de eerste nul-op-de-meter-woningen opgleverd en overgedragen aan de opdrachtgever. De bewoners werden door Friso Bouwgroep verblijd met een heerlijke slagroomtaart! Het project, bestaande uit 38 nieuwbouwwoningen, wordt in opdracht van woningcorporatie De Bouwvereniging gerealiseerd. Naast de 38 woningen is Friso inmiddels ook begonnen met het nieuw plan aan de zuidzijde van Harlingen, dit plan bestaat uit 60 grondgebonden woningen en 50 appartementen. 

Lees meer

Vernieuwde locatie Aeres Emmeloord officieel geopend!

21 maanden geleden

In opdracht van de Aeres Groep, dé groene kennisinstelling van Nederland, realiseerde Friso Totaalbouw B.V. in slechts 5 maanden tijd een nieuw praktijklokaal, een theorieruimte, kantoren en diverse lerarenkamers ter uitbreiding van de bestaande onderwijslocatie in Emmeloord. 28 juni jl. werd de vernieuwde school officieel geopend. 

Lees meer

Hoogste punt voor woon-zorgboerderij Oppenhuizen

21 maanden geleden

In opdracht van Stichting Philadelphia Zorg realiseert Aannemingsmaatschappij Friso B.V. de uitbreiding van de bestaande woon-zorgboerderij aan de Eastwei 4 in Oppenhuizen. Naar een ontwerp van AchterboschZantman architecten uit Leeuwarden wordt de huidige woon-zorgboerderij uitgebreid met twee nieuwe gebouwen.

Lees meer

Van kerk tot ontmoetingsplek in Dedgum

21 maanden geleden

Jurriëns Noord realiseert in opdracht van Stichting Alde Fryske Tjerken de restauratie van de kerk in het Friese Dedgum. De hervormde kerk uit 1889 is in slechte staat en is toe aan een renovatie. Na de renovatie, die een klein halfjaar gaat duren, zal de kerk transformeren tot een dorpshuis met een recreatiefunctie.

Lees meer