• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Sloopwerkzaamheden Oosterpoort Sneek in volle gang!

11 maanden geleden. 

Aan de Leeuwarderweg en de 2e Oosterkade in Sneek is de herontwikkeling van de Oosterpoort in volle gang. De werkzaamheden verlopen voorspoedig, een groot gedeelte van de panden is gesloopt en de herstelwerkzaamheden aan de 'buurpanden' zijn inmiddels begonnen.Extra voorzorgsmaatregelen

Het voormalige Boumapand staat er nog. Aangezien het pand een directe ligging heeft aan de straatzijde, vraagt de sloop om extra voorzorgsmaatregelen dan de sloop van de vorige panden. In samenspraak met de gemeente is daarom besloten de sloop van het Boumapand begin juli te laten plaatsvinden.

Bereikbaarheid

Wanneer ook de sloop van Boumapand voltooid is, wordt de bodem gesaneerd. Tijdens dit proces blijven zowel de 2e Oosterkade als de steeg naar het Normandiaplein bereikbaar. Ondertussen wordt gewerkt aan de planologische procedure.

Meer informatie

Wilt u in de Oosterpoort wonen, vlak bij het centrum van Sneek? Eind 2018 gaat het project Oosterpoort in verkoop. In totaal worden in het pand 6 appartementen, 3 masionettewoningen en een penthouse gerealiseerd. Op de begane grond komt een commerciële ruimte.

Voor meer informatie over de verkoop kunt u contact opnemen met Makelaardij Hoekstra.
Makelaardij Hoekstra
Westersingel 32
8601 EN Sneek
0515 - 430 006
www.makelaardijhoekstra.nl


Wilt u meer weten over de herontwikkeling, neem dan contact op met de projectorganisatie.
Klik hier voor de contactgegevens van alle partijen.