• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Luxe woontoren Houkepoort binnenkort in verkoop

22 maanden geleden. 

Het prachtige woongebied de Houkepoort in Sneek nadert zijn voltooiing. Zo worden de eerste woningen van Bouwcombinatie Dijkstra Draisma & Frisoplan binnenkort opgeleverd en is er onlangs gestart met de bouw van fase 2. Maar dat is nog niet alles! De mooiste stap moet nog worden gezet: de realisatie van de luxe woontoren met veertien woningen te midden van het prachtig wooneiland. 

Samen met Inbo Architecten uit Heerenveen heeft Ontwikkelcombinatie Houkepoort, bestaande uit Frisoplan en Dijkstra Draisma een gebouw ontworpen waarbij vorstelijk wonen aan het water, het uitgangspunt was. De zogenoemde woontoren De Hoogheid bestaat uit 14 royale woningen en hebben elk hun eigen ligplaats. Daarnaast worden de woningen voorzien van bodemwarmtepompen, waarmee de woningen volledig gasloos worden. 

Start verkoop

29 september zullen de woningen officieel in verkoop gaan. Via de website www.wonenindehoogheid.nl kunt u zich nu al opgeven als geïnteresseerde. Dan gaan we u van al het nieuws over De Hoogheid op de hoogte houden.