• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso Nijs mét Friesland-special is uit!

22 maanden geleden. 

Afgelopen week kregen de medewerkers en relaties van Friso Bouwgroep de zomer-editie van het Friso Nijs op de deurmat. Deze keer mét Friesland-Special.

Elk half jaar komt het Friso Nijs uit. In dit relatieblad staan interviews met opdrachtgevers, medewerkers en nieuwtjes. Gerard Kemkers deelt zijn ervaringen bij de bouw van het TopsportZorgCentrum in Groningen, directeur Tseard Kuperus van De Librije doet uit de doeken hoe het er bij de verbouw van de basisschool aan toe is gegaan en Architect Ann-Katrin Adolf vertelt over het bijzondere werk dat Stichting Hendrick de Keyser doet.

 

In elke stad een andere schat?

Dit jaar is Leeuwarden de culturele hoofdstad van Friesland. Daarom verscheen er een heuse Friesland-krant. Wil je weten wat er dit jaar nog te beleven valt in Friesland, wat de favoriete friestalige nummers van de Friso-medewerkers zijn en of Friso echt in elke Elfstedenstad een schat heeft? Ben je nog op zoek naar een leuk vakantieadresje of misschien wel een nieuw droomhuis? In de special lees je alles wat je moet weten over Friesland!

 

Download het Nijs

Klik op de afbeeldingen om te downloaden: