• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

26 woningen voor nieuwste wijk Meerstad [VIDEO]

8 maanden geleden. 

In het inmiddels bekende Meerstad (nabij Groningen) worden door Frisoplan opnieuw 26 woningen ontwikkeld. Eerder ontwikkelde en bouwde Friso al 29 woningen 'Langs de Erven' in de nieuwe woonwijk. Voor de 26 woningen is een bijzonder plan gemaakt. Zo worden er 3 vrijstaande, 14 halfvrijstaande en 9 rijwoningen gebouw met elk hun eigen uitstraling. De woningen krijgen een grote verscheidenheid in het uiterlijk waardoor er een prachtig en afwisselend straatbeeld ontstaat. 

Net even anders dan je buren 

Met de grote verscheidenheid in het uiterlijk van de woningen onstaat er een afwisselend straatbeeld. Je woont dus net even wat anders dan je buren door de verschillende kaphoogtes en gevelafwerking (metselwerk of houten gevelbekleding). De woningen worden gerealiseerd op grote kavels varierend 190m2 tot 534m2. .


Impressie vrijstaande woningen 


Impressie halfvrijstaande woningen 


Impressie rijwoningen 

Meer informatie? 

Tersluis is de nieuwste wijk van Meerstad. Liggend aan het Woldmeer, het park en de vaarverbinding is Tersluis een plek waar je kunt wonen met veel ruimte en natuur om je heen. Wil je meer informatie over de woningen in Tersluis, ga dan naar de website www.zomerdijktersluis.nl Ook vind je hier de actuele prijslijst en beschikbaarheid. Of bekijk onderstaande beelden van de nieuwe woonwijk.