• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

43 woningen Eindhoven binnen twee maanden geplaatst

2 dagen geleden
Aan de Quinten Matsylaan in de Eindhovense wijk Tongelre worden deze maand door Aannemingsmaatschappij Friso,  in sneltempo 43 tijdelijke woningen geplaatst; zogenaamde Cubestees. Deze woningen woerden in de fabriek van Houkesloot Prefab in Leeuwarden gebouwd, en compleet met badkamer, keuken en installaties op de bouwplaats geleverd. 
 
Lees meer

Fase 1 van Waterhof Workum is gestart

2 dagen geleden

Onlangs zijn de eerste voorbereidingen voor Waterhof Workum getroffen.

Lees meer

Oplevering versterking woningen Appingedam in zicht

3 dagen geleden

In opdracht van Centrum Veilig Wonen realiseert Aannemingsmaatschappij Friso de versterking en verduurzaming van in totaal 64 woningen in Appingedam. 38 woningen zijn inmiddels opgeleverd. Onlangs kregen de bewoners van de laatste 15 woningen hun sleutels weer toegereikt en werden de vlaggen gehesen.

Lees meer

Royal Steensma Franeker breidt uit

5 dagen geleden

Royal Steensma is toeleverancier van bakkerijartikelen. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden, Franeker en Vlaardingen voorzien zij de Nederlandse bakkers van een breed assortiment. Het bedrijf zet in op innovatie en productontwikkeling en levert zowel eigen producten als producten van derden.

Lees meer

Transformatie RWZI Neede in volle gang

9 dagen geleden

In Neede werkt Friso Oost aan de realisatie van Natuurpark Kronenkamp. Een bijzondere klus, want het expositie- en ontmoetingscentrum wordt gerealiseerd in een voormalige rioolwaterzuivering. 

 

Lees meer

Optopping Businesscentre Zaandam voltooid

20 dagen geleden

In opdracht van Affordable Medicines Group (AMG) uit Zaandam realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso Almere B.V. de optopping van het bedrijfspand aan de Westzijde in Zaandam.

Lees meer

Eysingahuis Leeuwarden opent museumkamer

20 dagen geleden

Aanstaande donderdag (29 november) opent het Eysingahuis in Leeuwarden de deuren van een nieuw museumhuis. Het in het centrum gelegen Eysingahuis werd vanaf 2015 door Friso Bouwgroep grondig verbouwd en gerestaureerd. Naast de realisatie van vijf appartementen op de verdieping werden alle oude stijlkamers op de begane grond in ere hersteld. Voor opdrachtgever en eigenaar Vereniging Hendrick de Keyser des te meer reden om van dit stijlvolle herenhuis ook een museum te maken.

Lees meer

Cobouw 50 toont groei Friso Bouwgroep

23 dagen geleden

De bouw floreert al weer een tijdje. Dat beeld wordt versterkt door de lijst die het vakblad Cobouw met hulp van accountantskantoor PwC samenstelt en afgelopen donderdag publiceerde. Friso Bouwgroep rolde als grootste omzetgroeier uit de jaarlijkse ranglijst. Al jaren laat Friso een stijgende lijn zien. Dit jaar steeg Friso elf plaatsen naar de 21ste plek.

Lees meer

Eerste (totem)palen geslagen voor kindcentrum Qworzo Woldendorp

24 dagen geleden

In Woldendorp is de bestaande openbare basisschool De Woldrakkers gesloopt. Op dezelfde plaats is Friso deze week officieel begonnen met de bouw van het nieuwe aardbevingsbestendige Kindcentrum Qworzo. De start van de bouwwerkzaamheden werd op feestelijk wijze gevierd.

Lees meer

Winnaar Architectuurprijs Almere 2018 bekend

24 dagen geleden

Afgelopen vrijdag is de winnaar van de Architectuurprijs Almere 2018 bekend gemaakt. De winnaar van dit jaar is Tuinhuis Almere in de wijk De Wierden. Korth Tielens Architecten heeft deze prijs in ontvangst mogen nemen. Friso Almere heeft mee gewerkt aan dit project om deze prijs te realiseren.

Lees meer