• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Jurriens Noord bouwt aan eyecatcher Grote Markt Groningen

5 dagen geleden

Aan de Grote Markt in Groningen wordt op dit moment door Jurriens Noord en Sax Architecten gewerkt aan de realisatie van een nieuw horecaconcept. Het voormalige biosscoopgebouw wat uit twee gedeelten bestaat, wordt aan de binnenkant volledig gestript. Het voorste gedeelte, waar voorheen de winkel Expo gehuisvest was, wordt verbouwd tot luxe restaurant. Naar verwachting zullen de deuren september dit jaar open gaan.

 
Lees meer

Trein transformatie Markt058 Leeuwarden op stoom

14 dagen geleden

Aannemingsmaatschappij Friso is volop bezig met de verbouw een voormalig verzekeringsgebouw in Leeuwarden. De eerste kantoren zijn opgeleverd en de vier Mock-ups voor de studentenwoningen grondig getest. Namens Leyten Vastgoed is technisch projectdirecteur Hans Jörg van den Berg aangesteld om het project technisch in goede banen te leiden.

Lees meer

Woningverbetering Schiermonnikoog van start

21 dagen geleden

In opdracht van WoonFriesland is Friso Totaalbouw gestart met de modernisering en verduurzaming van 41 woningen op Schiermonnikoog. Voor WoonFriesland ligt de focus voor deze renovatie op betaalbare kwaliteitsverbeteringen en verduurzaming. 

Lees meer

Bouwleerlingen krijgen les op bouwplaats toekomstige studentenhuisvesting Leeuwarden

27 dagen geleden

Friso Bouwgroep, Bouwen aan de Bouw en Bouwloket zijn van mening dat docenten en leermeesters uit de bouw veel meer van elkaar kunnen leren! Onder dat motto is het professionaliseringsprogramma voor bouwdocenten en leermeesters opgezet. Inmiddels werpt het programma haar vruchten af. 21 bouwleerlingen krijgen donderdag 24 januari les op de bouwplaats van de 500 studentenwoningen in Leeuwarden. 

Lees meer

Samen sterk op vliegbasis Leeuwarden

28 dagen geleden

In het voorjaar van 2017 startten Friso Civiel en Aannemingsmaatschappij Friso de nieuwbouw van het kantoor- en lesgebouw voor het 322 Squadron op vliegbasis Leeuwarden. Deze faciliteit gaat gebruikt worden voor operaties, trainingen van gevechtsvliegers en de planning van operaties met F-35 gevechtsvliegtuigen. Een bijzonder project, niet alleen vanwege het veiligheidsaspect, maar ook door de locatie én de unieke bouwconstructie. Nu de bouw haast voltooid is, blikt werkvoorbereider Frank Petersen terug op een uniek project.

Lees meer

Elektromonteur materieeldienst (Sneek)

28 dagen geleden

Kwaliteit leveren vinden wij belangrijk. Om dat te kunnen doen hebben onze medewerkers goed werkend en veilig gereedschap nodig. Onze materieeldienst zorgt voor het onderhoud, opslag en distributie van materiaal, gereedschap en bouwplaatsvoorzieningen. Op dit moment zoeken wij een onderhoudsmonteur. Heb jij de ervaring die nodig is voor deze functie, werk je graag zelfstandig en zoek je een baan met veel vrijheid? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. 

Lees meer

Jurriens tekent voor restauratieplan Oldengaerde

29 dagen geleden

In opdracht van Stichting Het Drentse Landschap realiseert Jurriëns Noord een grootschalige restauratie op Landgoed Oldengaerde. Maandag 21 januari vond de officiële ondertekening plaats. Lees meer...

Lees meer

Zorgboerderij Philadelphia klaar voor gebruik

1 maand geleden

In opdracht van Stichting Philadelphia Zorg werkte Friso Totaalbouw afgelopen jaar aan de uitbreiding van de bestaande woon-zorgboerderij aan de Eastwei 4 in Oppenhuizen. Het eindresultaat bekijk je hier.

Lees meer

De Witte Olifant bijna klaar voor eerste (boor)paal

1 maand geleden

Medio november was het zover. De eerste concrete bouwbewegingen aan de Oostzijde van de Zaan in Zaandam waren een feit. Na de sloop (september 2017) heeft het project stilgelegen vanwege de bouwvergunning en de bezwaren. Inmiddels is de bouwvergunning verleend en is Aannemingsmaatschappij Friso volop gestart met de nieuwbouw. Op dit moment worden de nodige grondwerkzaamheden verricht en zijn de eerste voorbereidingen getroffen voor de fundering.

Lees meer

Friso Bouwgroep doneert aan KWF

1 maand geleden
Op vrijdag 11 januari heeft Erik Zeilstra, namens Friso Bouwgroep een cheque van € 2.000,= overhandigd aan Ytina Schot en Harrie Boonstra, bestuursleden van KWF SudWest Fryslân. Het geld zal gebruikt worden voor onderzoek naar het genezen van kanker.
 
Lees meer