• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Nieuwe website Houkesloot live

19 maanden geleden. 

Houkesloot is meer dan kozijnen.

Om deze slogan kracht bij te zetten is onlangs de compleet vernieuwde website live gegaan. Een frisse website, waarbij de nadruk ligt op het totaalproduct dat Houkesloot Toelevering haar klanten te bieden heeft.

Frisse look

Samen met het vooraanstaande ICT-bedrijf Snakeware uit Sneek werd een langetermijnstrategie geformuleerd. De nieuwe site, die een frisse look heeft, toont niet alleen de projecten waar Houkesloot aan werkte, maar geeft ook een duidelijk overzicht van de producten die Houkesloot levert.

Bestaande relaties bedienen

Gebruiksvriendelijkheid was de belangrijkste vereiste bij het opzetten van een nieuwe website. Bezoekers van de site moeten snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Ook wil Houkesloot haar relaties makkelijker bedienen. "Het directe contact met onze opdrachtgevers is voor ons belangrijk. Tijdens het onderzoek dat wij voor de nieuwe site uitvoerden bleek ook dat onze klanten dit contact ontzettend waarderen. Dat wilden we dus graag behouden. Het doel van de site moest dan ook niet zijn dat onze opdrachtgevers voortaan alles online kunnen regelen. Wel is het handig dat ze gebruiksvoorschriften, montagevoorschriften, keurmerken en productbladen direct van de site kunnen downloaden", zegt commercieel manager Geert Hoekstra.

Medewerkers centraal

Er is bewust voor gekozen om het vakmanschap van Houkesloot uit te lichten. De fotografie, die verzorgd is door Piet Douma Fotografie, toont het productieproces en de medewerkers. Hoekstra is trots op de nieuwe site: "Ik denk dat we erin geslaagd zijn om een erg moderne, heldere en vooral makkelijk te navigeren website hebben gemaakt. De producten die we maken en de projecten die daarmee gerealiseerd zijn, worden op een fraaie manier in beeld gebracht. Op de nieuwe site worden vooral de toepassingsmogelijkheden getoond. Wij leveren niet alleen kozijnen, of alleen betonnen wanden, maar juist de combinatie van onze producten zorgt ervoor dat sneller, beter en ook nog eens voordeliger gebouwd kan worden. Dit totaalconcept komt op de nieuwe site goed uit de verf. De bezoekers krijgen een heel goed beeld van Houkesloot."

Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar www.houkesloot.nl