• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Zaterdag 29 september - Start verkoop De Hoogheid Houkepoort

11 maanden geleden. 

Het prachtige woongebied de Houkepoort in Sneek nadert zijn voltooiing. Zo zijn de eerste woningen van Bouwcombinatie Dijkstra Draisma & Frisoplan binnenkort opgeleverd, maar dat is nog niet alles! De mooiste stap moet nog worden gezet: de realisatie van de luxe woontoren van veertien woningen te midden van het prachtige wooneiland. A.s. zaterdag 29 september staat in het teken van de Start verkoop. 

Start verkoop

Zaterdag 29 september a.s. start de verkoop van de 14 prachtige appartementen. Van 10.00 tot 12.00 uur kunt u terecht bij de betrokken makelaars voor de brochure, prijslijst en overige informatie.

Makelaardij Friesland
Martiniplein 15a te Sneek
(0515) 76 80 08

Makelaardij Hoekstra
Westersingel 32 te Sneek
(0515) 43 00 06

Samen met Inbo Architecten uit Heerenveen heeft Ontwikkelcombinatie Houkepoort, bestaande uit Frisoplan en Dijkstra Draisma een gebouw ontworpen waarbij vorstelijk wonen aan het water, het uitgangspunt was. De zogenoemde woontoren De Hoogheid bestaat uit 14 royale woningen en hebben elk hun eigen ligplaats. Daarnaast worden de woningen voorzien van bodemwarmtepompen, waarmee de woningen volledig gasloos worden.

____________________________________________________________________________________________

Ga voor meer informatie over het gehele project naar de website van De Hoogheid www.wonenindehoogheid.nl.