• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

De jacht is geopend! | Machtig wonen in Leeuwarden

11 maanden geleden. 

De leeuw is de koning der dieren, maar in Leeuwarden is de leeuw ook de koning van het wonen. Midden in het historische centrum van Leeuwarden, naast museum Princessehof en tegenover het prachtige park de Prinsentuin worden binnenkort zeven grote patriciërswoningen gerealiseerd. A.s. zaterdag 6 oktober wordt het woonproject officieel in verkoop gebracht. 

Start verkoop

Op zaterdag 6 oktober 2018 start de verkoop officieel! De Leeuw wordt dan losgelaten. U bent vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom bij Makelaardij Hoekstra (Willemskade 9) in Leeuwarden. Mocht u interesse of vragen hebben, neem dan contact op met Makelaardij Hoekstra.

Een persoonlijk (t)huis

De huizen zijn ruim en statig maar met alle comfort dat u mag verwachten van een nieuwbouwwoning. In de – half verdiepte – kelder parkeert u uw auto en binnen een paar passen wandelt u uw huis binnen. Dit souterrain biedt plek voor bijvoorbeeld uw fiets, maar de extra ruime kamer kunt u gebruiken voor welk doel dan ook! Een verdieping hoger is de living. Deze ruimte ligt verhoogt ten opzichte van de straat zodat u een mooi uitzicht heeft en tegelijk meer privacy.

De keuken voor? Of toch liever achter, grenzend aan uw terras en de gezamenlijk binnentuin? Voor iedereen is de manier van leven anders, daarom is de keuze aan u. We zijn benieuwd naar uw woonwensen en maken er graag een persoonlijk thuis van. Net wat anders wonen dan uw buren. Kortom, een uniek plan op een unieke locatie. Dit soort locaties zijn zeldzaam, zeker in de stad. Is het wat voor u? Grijp dan snel uw kans, het plan telt maar zeven huizen. 

____________________________________________________________________________________________

Ga voor meer informatie over het project naar: www.deleeuwvanleeuwarden.nl.