• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Zaterdag start verkoop woningen Soest

8 maanden geleden. 

In opdracht van RV&O bouwt Friso Bouwgroep binnenkort aan drie vrijstaande en twee half-vrijstaande woningen in Soest. Aanstaande zaterdag 10 november gaat de verkoop van de woningen officieel van start. Inmiddels is één van de vrijstaande woningen al verkocht. Naar verwachting wordt de bouw medio 2019 opgestart. De oplevering van de woningen vindt dan plaats in 2020.

Karakteristiek ontwerp

Architect Kees Kat uit Sneek heeft met het ontwerp goed gekeken naar de omgeving en is tot een karakteristiek jaren ’30 ontwerp gekomen. Voor het authentieke metselwerk is een donkerrode handvorm baksteen gebruikt. De half-vrijstaande woningen worden voorzien van een garage. Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden voor de vrijstaande woningen. Het is mogelijk om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. De kavels zijn ruim en variëren van 246 – 503 m². 

Start verkoop

Zaterdag 10 november is er een start verkoop georganiseerd aan de Nieuwstraat 25 in Soest. U bent van harte welkom tijdens deze verkoop- en informatiedag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de projectwebsite www.hartenvijfsoest.nl