• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Grote belangstelling voor ‘Magna Fossa’ Sneek

5 maanden geleden. 

Op 15 november jl. is de verkoop van de 19 appartementen ‘Magna Fossa’ in Sneek van start gegaan. Voor het door Frisoplan ontwikkelde gebouw is grote belangstelling. Het aantal inschrijvingen overtrof het aantal beschikbare appartementen. Op 20 november jl. vond er sinds lange tijd weer een loting plaats op het kantoor van Frisoplan. Van de 19 appartementen zijn nu reeds 16 onder optie.

Machtig mooi wonen

De historische Magna Fossa (grote gracht) was in de 10e eeuw de doorgaande vaarweg van Sneek naar het noorden van Friesland. Deze vaarroute, nu beter bekend als De Oudvaart, vormt straks het uitzicht van de locatie. Het riante woongebouw met negentien appartementen, varieert in grootte van ca. 71m² tot 108m². De appartementen beschikken over één, twee of zelfs drie slaapkamers of een inloopkast. Voor ieder wat wils. Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen parkeerplek op het binnenterrein en een fietsenberging.

Markante balkons en grote glaspartijen

Naar een ontwerp van Alynia Architecten uit Harlingen heeft het gebouw gestalte gekregen. Alynia heeft zich laten inspireren door de moderne architectuur in de wijk. Dit uitgangspunt heeft geleid tot een pand met een eigentijdse uitstraling, grote glaspartijen en markante balkons. De woningen kennen een hoogwaardige, onderhoudsarme afwerking en zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken voor een maximaal wooncomfort.

Gasloos wooncomplex

Het Magna Fossa gebouw wordt voorzien van een ventilatie-lucht-warmtepomp  en is daarmee één van de eerste gasloze wooncomplexen van Sneek. De ventilatie-lucht-warmtepomp zorgt ervoor dat de lucht wordt omgezet in warm water en verwarming voor de appartementen. Op die manier wordt de ventilatielucht zeer efficiënt teruggewonnen. Naast een warmtepomp wordt het dak voorzien van PV-panelen.


Belangstelling?

Wilt u gasloos wonen, in een markant wooncomplex aan het water? Dan is Magna Fossa wellicht iets voor u. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Makelaardij Sneek via onderstaande gegevens of neem een kijkje op de website van Magna Fossa www.magnafossa.nl

 

Makelaardij Sneek

T: 0515 – 431543

E: info@makelaardijsneek.nl