• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Top 3 zorgprojecten 2018-2019

14 maanden geleden. 

In het kader van de week van Zorg & Welzijn selecteerden wij 3 spraakmakende Zorg- en welzijn projecten, welke wij afgelopen jaar hebben gerealiseerd. Zit uw favoriete project er tussen? 

Expertisecentrum Tjongerschans Heerneveen 

In opdracht van ziekenhuis De Tjongerschans in Heerenveen realiseerde Friso Bouwgroep onslangs de nieuwbouw van het expertisecentrum ‘Medische Specialistische Ouderenzorg’ op het terrein van ziekenhuis Tjongerschans. In het expertisecentrum gaan Tjongerschans, Meriant en Ouderenpsychiatrie Friesland (OPF) nauw samenwerken in de zorgketen waarin instellingen niet meer los van elkaar opereren in het belang van de patiënt en cliënt.

Klik hier voor meer informatie over dit project.


Huisartsenpost Martini Ziekenhuis Groningen 

Samen met Bouwborg bouwde Friso Bouwgroep aan de nieuwbouw van de huisartsenpost bij het Martini Ziekenhuis in Groningen. De nieuwbouw is onderdeel van het de gecombineerde spoedpost van de Groningse huisartsen en Spoedeisende hulp van het Martini Ziekenhuis. In slechts 9 maanden tijd is het nieuwe onderkomen gerealiseerd.

Klik hier voor meer informatie over dit project. 


TopsportZorgcentrum Groningen 

In opdracht van Euroborg NV realiseerde Friso Bouwgroep in samenwerking met Croonwolter&dros, Leeuwenkamp Architecten, Jansen Wesselink en DGMR Bouw de bouw van het TopsportZorgCentrum in Groningen. Het multifunctionele gebouw dat topsport, topzorg, topkennis en top-ondernemen verbindt, slaat een brug naar de breedtesport en naar vitaliteit in Noord-Nederland.

Klik hier voor meer informatie over dit project.