• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Wonen in de Oosterpoort van Sneek | Verkoop gestart!

13 maanden geleden. 

Na jaren van plannen maken, overleg en studie is de verkoop van de Oosterpoort in Sneek nu definitief van start. Aan de 2e Oosterkade en Leeuwarderweg gaat een heel bijzonder gebouw komen. De nieuwe Oosterpoort is een plek met een lange traditie waar nu modern wonen een fraai gezicht gaat krijgen. 4 juni is de verkoop van start gegaan. Geinteresseerden kunnen zich op de website www.oosterpoortwonen.nl aanmelden. 

Al enkele jaren stond het voormalige pand Bouma op de hoek van de Leeuwarderweg en de 2e Oosterkade in Sneek leeg. De hoek werd ook wel de “rotte kies” van Sneek genoemd. Maar daar komt binnenkort verandering in. Samen met de gemeente en het samenwerkingsverband Friso Bouwgroep B.V., Veenema Vastgoed B.V. en G.T. Brandsma Holding B.V. zijn de plannen gepresenteerd en is de verkoop van start.  

Blikvanger in hartje centrum 

Oosterpoort wordt een echte blikvanger. Buiten en binnen. Oogt de buitenkant chique maar speels. Van binnen wordt die beleving gecontinueerd. Ook al ligt het complex hartje centrum, van binnen heerst er stilte en niveau. In totaal komen er tien woningen: zes appartementen, drie maisonnettes en een penthouse. Ruime, comfortabele, luxe woningen voor mensen die enerzijds in alle rust willen wonen maar anderzijds intens kunnen genieten van het energieke centrum.

Interesse?

Ga voor meer informatie over de woningen naar www.oosterpoortwonen.nl