• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Leerlingen bezoeken bouwplaats Bolsward

2 maanden geleden

Friso geeft regelmatig rondleidingen voor scholieren. Zowel op kantoor, als op de bouwplaats. Op woensdag 15 januari bezocht een groep van negen leerlingen van het Marne College de bouwplaats van HCW Bolsward. 

Lees meer

Start bouw ‘De Wisseling’ in zicht!

2 maanden geleden

Het sein voor het nieuwbouwproject ‘De Wisseling’ staat op groen. Samen met Proplan Ontwikkeling B.V. uit Heerenveen is Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep) uit Sneek medio 2019 gestart met de ontwikkeling van het nieuwe woonplan op de voormalige treinremise aan de Lutskedyk in Stiens. Inmiddels zijn 14 woningen van de eerste fase verkocht en is Friso voornemens om in maart 2020 te starten met de bouw.

 

Lees meer

Opnieuw woonproject De Bouwvereniging gegund aan Friso

2 maanden geleden
In opdracht van De Bouwvereniging uit Harlingen mag Friso Bouwgroep binnenkort weer aan de slag met een mooi nieuwbouwproject. Dit keer zijn 20 woningen op twee locaties gegund. Zowel in Midlum als Wijnaldum worden, naar een ontwerp van Alynia Architecten, 10 woningen gebouwd. Lees verder >>
Lees meer

Echte Bouwers, werken bij Friso Bouwgroep [VIDEO]

3 maanden geleden

Friso heeft de campagne 'Echte Bouwers, werken bij Friso Bouwgroep' gelanceerd. Met deze campagne brengt Friso de vacatures van de hele bouwgroep onder de aandacht. Dat doen zij door een werken-bij-website en promotiefilm over werken in de bouw. 

Lees meer

Nieuw tankstation Sneek, meer dan alleen een tankstation

3 maanden geleden

Slechts een half jaar geleden ging onder het toeziend oog van de 90-jarige mevrouw Veenema-Abma de eerste paal de grond in. Inmiddels is het nieuwe tanktstation van de ‘Jongens van Veenema’ in Sneek klaar voor gebruik.

Lees meer

Onderhoud Bonifatiuskerk in Leeuwarden weer voltooid

3 maanden geleden

Al bijna dertig jaar is Jurriëns Noord de vaste partner van de Stichting Bonifatiustoren en wendt zij haar expertise aan voor behoud van een van de belangrijkste neogotische monumenten van ons land. 

Lees meer

Omvangrijke restauratieklus Academiegebouw Groningen geklaard

3 maanden geleden

Het prachtige en bekende Academiegebouw aan de Boerstraat in Groningen onderging onlangs een omvangrijke restauratie. Jurriëns Noord startte in juli dit jaar in opdracht van de Rijksuniversiteit met de werkzaamheden. In oktober werden de stalen bekroningen weer teruggeplaatst en eind november werden de steigers verwijderd en was het statige monumentale pand weer zichtbaar.

Lees verder >>

Lees meer

Friso Bouwgroep zoekt nieuwe collega's

4 maanden geleden

Friso Bouwgroep zoekt nieuwe collega's. Ben of ken jij een enthousiaste projectleider die zich wil richten op de kleinbouw of juist op de grote utiliteitsbouw? Wil jij bouwen aan spraakmakende bouwprojecten, uitgevoerd in Gelderland, Overrijssel, Flevoland, Groningen of Friesland? Of kom jij net van school en ben je op zoek naar een bedrijf waar je de kans krijgt om te groeien? Dan ben je bij onze vestiging in Sneek, Groningen, Leeuwarden, Almere of Eibergen aan het juiste adres. 

Lees meer

Ode aan de Vleermuis geopend

4 maanden geleden

Op 17 oktober is Natuurpark Kronenkamp in Neede officieel geopend. Het park was al langer open voor publiek, maar een feestelijke opening was nog niet geweest.

Lees meer

Earth Simulation Lab wint betonprijs 2019

4 maanden geleden

Het Earth Simulation Laboratory (ESL) in Utrecht heeft de Betonprijs 2019 gewonnen in de categorie Utiliteitsbouw. De bekendmaking vond plaats tijdens de Betondag in de Van Nelle Fabriek op 14 november. Lees meer >>

Lees meer