• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Bouw Kindcentrum Qworzo gestart

23 maanden geleden

Deze week is Aannemingsmaatschappij Friso gestart met de bouw van het duurzame, flexibele en aardbevingsbestendige Kindcentrum Qworzo.

Lees meer

Friso Bouwgroep scoort met TopsportZorgCentrum in Groningen

23 maanden geleden

In opdracht van Euroborg NV realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso B.V. (onderdeel van Friso Bouwgroep) binnen no-time en in samenwerking met Croonwolter&dros, Leeuwenkamp Architecten, Jansen Wesselink en DGMR Bouw het TopsportZorgCentrum van Groningen. Ook wel de Groene Smaragd van het noorden genoemd! Afgelopen zaterdag 13 oktober jl. werd het centrum officieel geopend, waarbij FC Groningen directeur Hans Nijland, geestelijk vader Gerard Kemkers in de spotlights zette.

Lees meer

Laatste woningen Harinxmaland Sneek opgeleverd!

23 maanden geleden

In het waterrijke landschap, nabij de Friese elfstedenstad Sneek werkte Friso Bouwgroep afgelopen jaar aan de realisatie van 19 energiezuinige en onderhoudsarme woningen. De woningen werden in twee fasen opgeleverd. Onlangs werden de sleutels aan de laatste bewoners overhandigd. 

Lees meer

De jacht is geopend! | Machtig wonen in Leeuwarden

24 maanden geleden

De leeuw is de koning der dieren, maar in Leeuwarden is de leeuw ook de koning van het wonen. Midden in het historische centrum van Leeuwarden, naast museum Princessehof en tegenover het prachtige park de Prinsentuin worden binnenkort zeven grote patriciërswoningen gerealiseerd. A.s. zaterdag 6 oktober wordt het woonproject officieel in verkoop gebracht. 

Lees meer

Zaterdag 29 september - Start verkoop De Hoogheid Houkepoort

24 maanden geleden

Het prachtige woongebied de Houkepoort in Sneek nadert zijn voltooiing. Zo zijn de eerste woningen van Bouwcombinatie Dijkstra Draisma & Frisoplan binnenkort opgeleverd, maar dat is nog niet alles! De mooiste stap moet nog worden gezet: de realisatie van de luxe woontoren van veertien woningen te midden van het prachtige wooneiland. A.s. zaterdag 29 september staat in het teken van de Start verkoop. 

Lees meer

Het Vierhuis klaar voor gebruik!

24 maanden geleden

Onlangs is de uitbreiding en verbouw van Het Vierhuis in Wilp opgeleverd. Friso Oost had de eer om dit prachtige project uit te voeren in opdracht van Stichting Zozijn Zorg.

Lees meer

Nieuwbouw 110 woningen Harlingen van start

24 maanden geleden

In opdracht van De Bouwvereniging, de woningcorporatie uit Harlingen, is Friso Bouwgroep onlangs van start gegaan met de nieuwbouw van 110 woningen in Plan Zuid fase 2. Naast de 110 woningen is Friso sinds december vorig jaar al volop bezig met 38 woningen levensloopbestendige en nul-op-de-meter-woningen in de Oosterparkwijk in Harlingen. Beide projecten zijn samen met Alynia Architecten uit Harlingen, Invent Advies uit Beilen, Ingenieursbureau Meijer en Joustra uit Heerenveen en Otte installaties uit Sneek in een Design & Build traject ontwikkelt.

Lees meer

Aandacht voor alles bij Hotel Molenzicht

24 maanden geleden

Toen mevrouw Hanneke Brouwer in 1967 begon als huurder en exploitant van Hotel Pension Molenzicht had ze niet kunnen bevroeden dat nu, ruim 50 jaar later haar neef in een volkomen nieuwgebouwd Hotel  Restaurant Molenzicht de scepter zou zwaaien. Hard werken, hulp en geluk bleek de succesformule. Neef Prem Brouwer vertelt over dit befaamde Amelander hotel en de bliksemsnelle nieuwbouw.

Lees meer

Doe mee aan onze challenge!

25 maanden geleden

Ben jij creatief, ondernemend en bruis je van de inspiratie. En wil jij bijdragen aan een duurzame wereld? Dan zijn wij samen met heel veel andere bedrijven en organisaties op zoek naar jou! 

Lees meer

Bouw groot studentenbolwerk van start

25 maanden geleden

Schuin tegenover het NS-station van Leeuwarden, is Friso Bouwgroep inmiddels gestart met de transformatie van het voormalige Aegon-kantoor. Het H-vormige gebouw biedt straks ruimte aan 500 één-kamer-appartementen, circa 3000m² kantoorruimtes en een commerciële plint op de begane grond.

Lees meer