• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Echte Bouwers, werken bij Friso Bouwgroep [VIDEO]

7 maanden geleden. 

Friso heeft de campagne 'Echte Bouwers, werken bij Friso Bouwgroep' gelanceerd. Met deze campagne brengt Friso de vacatures van de hele bouwgroep onder de aandacht. Dat doen zij door een werken-bij-website en promotiefilm over werken in de bouw. 

Friso Bouwgroep zoekt nieuwe collega's. Op de website en op social media wordt aan deze vacatures volop aandacht besteed. Toch komt er op de vacatures weinig respons. Friso Bouwgroep heeft daarom de website echtebouwers.nl in het leven geroepen. Een werken-bij-website die extra aandacht besteed aan de openstaande vacatures bij het bouwbedrijf. 

Echte bouwers werken bij Friso 

Met de nieuwe website wil Friso Bouwgroep aantonen dat de organisatie flink in beweging is. Samen werken aan een stevige basis om flink aan de toekomst te bouwen. Innovatie, duurzaamheid én bovenal kwaliteit. Dat is waar Friso voor wil gaan. Om deze ambities waar te kunnen maken is Friso op zoek naar échte bouwers. Je weet wel, voeten in de klei, de mouwen opgestroopt en als jij ‘ja’ zegt, dan bedoel je ook ‘ja’. 

Bekijk hieronder de wervingsvideo of ga rechstreeks naar de website www.echtebouwers.nl