• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Start bouw ‘De Wisseling’ in zicht!

6 maanden geleden. 

Het sein voor het nieuwbouwproject ‘De Wisseling’ staat op groen. Samen met Proplan Ontwikkeling B.V. uit Heerenveen is Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep) uit Sneek medio 2019 gestart met de ontwikkeling van het nieuwe woonplan op de voormalige treinremise aan de Lutskedyk in Stiens. Inmiddels zijn 14 woningen van de eerste fase verkocht en is Friso voornemens om in maart 2020 te starten met de bouw.

 

Bijzondere woonbestemming

De Wisseling gaat een heel bijzonder woonproject worden. Het nieuwbouwproject bestaat uit twee fasen. De eerste fase bestaat uit 22 woningen in een bijzondere bouwstijl met gebogen daken en opvallend grote leefruimtes. De huizen zijn ideaal voor starters, gezinnen en ouderen. De woningen zijn ruim, krijgen een unieke stijl en liggen op grote kavels met tuinen van minimaal zes meter breed. Bewoners met groene vingers kunnen hun hart ophalen. Extra fijne bijkomstigheid: de tuinen van de woningen van fase 1 liggen allemaal op het zonnige zuiden! En dat alles ook nog voor een hele aangename prijs. Eén ding is zeker: wonen in De Wisseling is een mooie bestemming.

Restauratieplan voor spoorloods

Naast de nieuwbouwplannen is er een restauratieplan gemaakt voor de monumentale Spoorloods op de locatie. De restauratiewerkzaamheden zijn al in volle gang. Naar verwachting worden de restauratiewerkzaamheden voor het einde van het jaar afgerond. Daarna wordt gewerkt aan de definitieve invulling van de loods. 

Inloopmiddag 23 januari

Tijdens de inloopmiddag bij Makelaardij Friesland op donderdag 23 januari kunnen belangstellenden tussen 16.00 en 18.00 uur geïnformeerd over de indelingsmogelijkheden en diverse opties. Zo kunnen de bewoners de woonkamer of keuken uitbreiden. Daarnaast is het mogelijk om de woning levensloopbestendig te maken. Dat wil zeggen dat er een slaap- en badkamer op de begane grond kunnen worden gerealiseerd. Hierdoor zijn de woningen interessant voor een brede doelgroep; van starters, tot gezinnen en senioren.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd naar een woning in De Wisseling? Wees er dan snel bij, de eerste woningen zijn al verkocht. Ga voor de actuele verkoopstand naar www.dewisselingstiens.nl of neem rechtstreeks contact op met Makelaardij Friesland via 058 244 9100