• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

De bouw van De Wisseling in Stiens is gestart!

2 maanden geleden. 

Op woensdag 1 april is de eerste paal van De Wisseling in Stiens de grond in gegaan. Hiermee is de bouw officieel van start! Naar verwachting worden de woningen van fase 1 nog voor kerst 2020 opgeleverd.

Het had voor de toekomstige bewoners een bijzonder moment moeten worden. Het slaan van de eerste paal is vaak een feestelijke gebeurtenis. Helaas kon deze bijeenkomst vanwege het coronavirus niet doorgaan. Daarom is de eerste paal op 1 april zonder publiek de grond in geslagen.

Fase 1 van het nieuwbouwproject bestaat uit 22 woningen. Deze zijn in het voorjaar van 2019 de verkoop in gegaan. De Wisseling is een bijzonder woonproject op een speciale locatie: het voormalige spoorweg emplacement van de NS. De woningen hebben een bijzondere bouwstijl met gebogen daken en opvallend grote leefruimtes. De huizen zijn ideaal voor starters, gezinnen en ouderen. De woningen zijn ruim, krijgen een unieke stijl en liggen op grote kavels met tuinen van minimaal zes meter breed. Extra fijne bijkomstigheid: de tuinen van de woningen van fase 1 liggen allemaal op het zonnige zuiden! En dat alles in een erg fijne buurt en ook nog voor een hele aangename prijs. Eén ding is zeker: wonen in De Wisseling is een mooie bestemming.

Ook geïnteresseerd in één van de woningen van De Wisseling? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Makelaardij Friesland via onderstaande gegevens of kijk voor meer informatie op www.dewisselingstiens.nl.

Makelaardij Friesland (Leeuwarden)
Heliconweg 6 te Leeuwarden
T: 058 – 244 9100
E: nieuwbouw@makelaardijfriesland.nl