• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Wij bouwen door!

3 maanden geleden. 

Ondanks de coronacrisis bouwen wij gewoon door. Nou ja, gewoon... Op de bouwplaats worden de nodige maatregelen genomen om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen en de veiligheid van onze bouwers te waarborgen. Dat is noodzaak. Niemand wil namelijk dat de bouwsector stil komt te liggen.

We bouwen door aan verschillende projecten

Gelukkig wordt er aan een groot aantal projecten gewoon doorgewerkt. Zo zijn onze vakmannen nog altijd druk met de bouw en verbouw van het Cultuur Historisch Centrum ‘De Tiid’ in Bolsward en wordt er ook in de woningbouw hard gewerkt. We bouwen onder andere door aan de woonprojecten Oostpoort in Sneek, De Wisseling in Stiens, het Vondel Parck in Leeuwarden en de sociale huurwoningen in Midlum en Wijnaldum. Maar in het afgelopen kwartaal zijn er ook projecten bijgekomen die binnen nu en een aantal weken van start gaan, zoals bijvoorbeeld de bouw van de nieuwbouwwoningen in Engelse Park en Westerwal in Groningen, het appartementencomplex aan het stationsplein in Almere Poort, en niet te vergeten het zwembad ‘De Kûpe’ in Buitenpost. Dat geeft vertrouwen!

Campagne van Bouwend Nederland

Toch heeft de coronacrisis een flinke impact op de bouwsector. Daarom is Bouwend Nederland deze week een campagne gestart om aandacht te vragen over het feit dat de bouw- en infrasector onder de huidige omstandigheden verantwoord doorbouwt. Want als de bouw stopt, dan kunnen we geen huizen, scholen en wegen meer bouwen. En juist dat is hard nodig om onze economie draaiende te houden. Nu, maar ook straks. Daarom bouwen wij door. Voor Nederland. Voor ons allemaal. Samen helpen we de bouwsector door deze crisis heen.

#Doorbouwers

Bouwend Nederland roept daarom alle doorbouwers op om zoveel mogelijk foto’s en filmpjes via social media te delen om te laten zien hoe echte bouwers in deze unieke omstandigheden verantwoord doorbouwen. Door dit te delen met de hashtag #doorbouwers wordt het bericht gedeeld via de kanalen van Bouwend Nederland. Ook politiek Den Haag wordt bij de campagne betrokken. Zo laten we aan iedereen zien hoe belangrijk het is dat de bouwsector overeind blijft.

Echte bouwers bouwen door

Friso bouwt door! Daarom zijn we ook nog steeds hard op zoek naar echte bouwers. Ben jij de uitvoerder, projectleider, calculator of timmerman die wij zoeken? Of wil je werken binnen een andere functie in de bouw? Neem dan een kijkje op www.echtebouwers.nl voor de meest actuele vacatures. Momenteel zoeken we maar liefst 24 collega’s! Kom jij werken bij Friso?

 

Commercial Bouwend Nederland