• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Nieuwbouw 25 appartementen De Eastergoa in De Zuidlanden

3 maanden geleden. 

In De Zuidlanden onder Leeuwarden ontwikkelt Frisoplan De Eastergoa: een robuust gebouw met 25 luxe driekamerappartementen. De perfecte plek voor stadsmensen en buitenliefhebbers.

De perfecte ligging

Het appartementencomplex,  ontworpen door Alynia Architecten, is perfect voor mensen die houden van de stad, maar graag in een rustige en landelijke omgeving willen wonen. De bereikbaarheid van De Eastergoa is dan ook uitstekend. Het levendige centrum van Leeuwarden ligt op 15 minuten fietsen. Ook met de auto is De Eastergoa perfect te bereiken. De “Haak van Leeuwarden” bevindt zich op slechts 2 minuten rijden met de auto. In de nabije toekomst komt er zelfs een treinstation op loopafstand. Buiten wonen, maar dichtbij de stad en alle voorzieningen.

Comfortabel en duurzaam wonen

Het appartementencomplex beschikt over een lift waardoor de woningen geschikt zijn voor iedereen: jong, oud en mindervaliden kunnen hier fijn wonen. Het gebouw kenmerkt zich door het markante metselwerk. Door de grote ramen is er veel lichtinval en kunnen de toekomstige bewoners genieten van het unieke uitzicht over de landerijen. Voor een optimaal wooncomfort worden de woningen verwarmd door middel van stadsverwarming en worden de woningen voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Bovendien worden de woningen gasloos opgeleverd. Klaar voor de toekomst!

Verkoop gestart

Op 1 mei j.l. is de verkoop van de appartementen gestart. Bent u geïnteresseerd in één van de woningen of wilt u graag meer informatie? Kijk dan op www.eastergoa.nl.