• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Verkoop fase 1B van De Wisseling Stiens bijna van start

1 maand geleden. 

Deze trein is flink op stoom! Op woensdag 3 juni gaat de verkoop van fase 1B van De Wisseling in Stiens van start.

Het sein staat op groen

De Wisseling in Stiens is een nieuwbouwproject dat op de voormalige treinremise in Stiens wordt gerealiseerd. Fase 1B van dit project betreft 10 woningen: blok A en blok B (te zien op deze situatietekening). De verkoop van fase 1B vindt plaats op 3 juni van 16.00 tot 17.00 uur op De Remize in Stiens (de bouwlocatie).

Wonen op de voormalige treinremise

De woningen van De Wisseling kenmerken zich aan de bijzondere bouwstijl met gebogen daken. De woningen zijn opvallend groot: de huizen zijn zes meter breed en tien meter diep. Bijzonder aan deze woningen is dat ze levensloopbestendig uitgevoerd kunnen worden. Hierbij komt er een slaap- en badkamer op de begane grond. De woningen zijn hierdoor interessant voor een brede doelgroep; van starters, tot gezinnen of senioren. Extra fijne bijkomstigheid: de tuinen van de woningen van deze fase liggen allemaal op het zonnige zuiden!

De bouw van fase 1A is goed op stoom

Op 1 april j.l. is de bouw van fase 1A gestart. Direct na de bouwvak worden de eerste woningen al opgeleverd. De kopers van deze bouwfase hebben op 3 juni van 15.00 tot 16.00 uur de mogelijkheid om een kijkje te nemen op de bouwplaats.

Geïnteresseerd in een woning in De Wisseling?

Ga voor meer informatie over dit project naar www.dewisselingstiens.nl of contact op met Makelaardij Friesland via de onderstaande gegevens.

Makelaardij Friesland (Leeuwarden)
Heliconweg 6 te Leeuwarden
T: 058 – 244 9100
E: nieuwbouw@makelaardijfriesland.nl