• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Nieuwbouwwoningen Aastraat Steenwijk opgeleverd

29 maanden geleden

Aannemingsmaatschappij Friso B.V. heeft in opdracht van Woonconcept 18 nieuwbouw huurwoningen aan Aastraat in Steenwijk gerealiseerd. Dit project maakt onderdeel uit van de herstructurering van Steenwijk-West.

Lees meer

Hoogste punt herinrichtingsproject 'Wonen aan den Wijnbergh' bereikt

29 maanden geleden

 In opdracht van Alliantie Ontwikkeling bouwt Aannemingsmaatschappij Friso b.v. aan het herinrichtingsproject ‘Wonen aan den Wijnbergh’ in Amersfoort. Dit project is onderdeel van Amersfoort vernieuwt

 

Lees meer

Save the date! Nieuwbouw ROC Friese Poort Leeuwarden open tijdens Dag van de Bouw!

30 maanden geleden

ROC Friese Poort bouwt samen met Friso Bouwgroep (aannemer), Pranger Rosier (installaties), Technion (installatieadvies) en Wind Architecten Adviseurs, aan een nieuwe thuisbasis voor de opleidingen van Uniformberoepen. Op zaterdag 20 mei 2017 wordt het bouwproject opengesteld in het kader van de Dag van de Bouw. Een unieke kans om het project van dichtbij te bekijken, dus Save the date!

Lees meer

Verduurzaamd Gemeentehuis Zeewolde klaar voor gebruik

30 maanden geleden

De uitbreiding van het gemeentehuis van Zeewolde (Flevoland) is klaar! Aannemingsmaatschappij Friso B.V. (onderdeel van Friso Bouwgroep) kreeg in 2016 de opdracht voor de renovatie van het 25 jaar oude gemeentehuis. Aan de binnenkant is het gebouw opgefrist. verduurzaamd en geschikt gemaakt voor de komende decennia.

Lees meer

Friso Civiel zoekt nieuwe collega's

30 maanden geleden

Bouwen aan de toekomst

De huidige markt vraagt steeds meer van onze organisatie. Om aan deze vraag te kunnen voldoen gaat Friso Civiel haar organisatie en haar werkgebied vergroten. We willen de toegevoegde waarde van specialist zijn, voor onze opdrachtgevers en partners verder uit bouwen. Bouwen aan de toekomst dus! Hiervoor zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die deze uitdaging willen aangaan.

Lees meer

Friso Civiel bouwt brug in Noorderpark Amsterdam

30 maanden geleden

In opdracht van de gemeente Amsterdam realiseert Friso Civiel de bouw van de stalen brug over het Noordhollandsch Kanaal in Amsterdam. De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang. Daarnaast is ook het productieproces van start gegaan.

Lees meer

Energy Academy Europe door de lens van fotograaf Ronald Zijlstra

30 maanden geleden

In slechts 18 maanden hebben bouwcombinatie Friso-Koopmans en ENGIE het inmiddels met een internationale BREEAM Award bekroonde Energy Academy Europe in Groningen gebouwd. Fotograaf Ronald Zijlstra maakte onlangs een prachtige fotoreportage van het ambitieuse bouwproject.Wij laten u graag meekijken door de lens van Ronald.

Lees meer

Start energieneutrale nieuwbouw Uniformberoepen ROC Friese Poort

31 maanden geleden

Op vrijdag 24 maart werd de start van de nieuwbouw Uniformberoepen feestelijk gemarkeerd met de opening van een tijdelijk informatiecentrum circulaire bouw. Het nieuwe onderkomen biedt straks ruimte aan 800 studenten, wordt circulair gebouwd en is 100% energieneutraal. Het wordt één van de grootste en duurzaamste onderwijslocaties voor Uniformberoepen in ons land.

Lees meer

Werken bij Friso? Grijp je kans!

31 maanden geleden

Vanwege de gestage groei van van onze vestigingen zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's! In onderstaand overzicht is weergeven welke functies vervuld moeten worden. Klik op de link voor meer informatie over de functie.

Lees meer

Bouwcombinatie Friso-Koopmans deelt mee in internationale BREEAM award voor Energy Academy Europe in Groningen

31 maanden geleden

Op 7 maart is in Londen bekend gemaakt dat de nieuwbouw Energy Academy Europe van de RUG winnaar is geworden van de internationale BREEAM Awards 2017 (categorie ‘Mixed Use & Other’). De vakjury erkent hiermee dat in Groningen een bijzonder duurzaam en ambitieus gebouw is neergezet. In slechts 18 maanden hebben bouwcombinatie Friso-Koopmans en ENGIE het unieke gebouw overgedragen aan de RUG. Hiermee is een ambitieus bouwproject afgerond en is een inspirerende omgeving gemaakt voor organisaties die zich inzetten voor de transitie naar duurzame energie. 

Lees meer