• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Arjen Robben geeft startsein voor TopsportZorgCentrum Groningen

32 maanden geleden

Maandag 22 mei wordt het startschot van het project TopsportZorgcentrum in Groningen gegeven. Niemand minder dan Arjen Robben zal de officiële openingshandeling verrichten. Top voetballer Arjen Robben uit Bedum is kind uit de opleiding van FC Groningen, ambassadeur van Stichting FC Groningen in de Maatschappij en huidig aanvoerder van het Nederlands Elftal.

Lees meer

Duurzaam Doen Lezing

32 maanden geleden

LEEUWARDEN - "Het is nodig dat we op een andere manier naar gebouwen kijken" met deze woorden opende Roeland Westra, projectleider Centrum Duurzaam, de Duurzaam Doen lezing op 9 mei 2017 in het informatiecentrum op de bouwplaats van de Nieuwbouw Uniformberoepen in Leeuwarden. 

Lees meer

Voorjaarsevenement Houkepoort was een succes!

32 maanden geleden

Op zaterdag 6 mei is er een voorjaarevenement georganiseerd op de bouwlocatie van Houkepoort in Sneek. Er waren zo’n 200 belangstellenden, die allemaal nieuwsgierig waren naar het huidige en toekomstige woonaanbod.

Lees meer

Bezoek Combinatie Tessel tijdens de Dag van de Bouw

33 maanden geleden

Zaterdag 20 mei is de twaalfde editie van de Dag van de Bouw. Het belooft een bijzondere dag te worden, voor jong en oud!  Combinatie Tessel en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier nodigen u van harte uit bij de werkzaamheden aan de Waddenzeedijk op Texel. Een unieke kans om het werk van dichtbij te bekijken! 

 

Lees meer

Jurriëns Noord herstelt monumentale woning Bedum na brand

33 maanden geleden

Tijdens een brand op sinterklaasavond heeft de rijksmonumentale woning van Len Boot en zijn gezin zoveel schade opgelopen dat het pand volledig gerestaureerd moest worden. 

Lees meer

De Centrale As in de race voor de Galjaardprijs

33 maanden geleden

De Centrale As behoort tot een van de vijf projecten die genomineerd zijn voor de Gajaardprijs; de prijs voor de beste communicatie in het publieke domein. De Centrale As is een project van de provincie Fryslân, de gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel, Tytsjerksteradiel en Smallingerland. 

Lees meer

Dames VC Sneek zaterdag LIVE op PodiumTV

33 maanden geleden

Welke club weet de landstitel in de wacht te slepen? VC Sneek verloor de eerste finalewedstrijd met 1-3 tegen Sliedrecht Sport. Aanstaande zaterdagmiddag is de returnwedstrijd. Regerend Landskampioen Sneek zal met 0-3 of 1-3 moeten winnen om een golden set te mogen spelen. Volg deze finalewedstrijd vanaf 15.45 uur vanuit Sliedrecht via de livestream van Podium.TV!

Lees meer

20 mei - Dag van de Bouw - Dit jaar uniek project in de spotlights!

33 maanden geleden

Heeft u altijd als een op een echte bouwplaats willen rondlopen? Wij bieden u deze unieke kans. Uniformberoepen ROC Friese Poort Leeuwarden heet u welkom op de Dag van de Bouw!

Lees meer

Nieuwbouwwoningen Aastraat Steenwijk opgeleverd

33 maanden geleden

Aannemingsmaatschappij Friso B.V. heeft in opdracht van Woonconcept 18 nieuwbouw huurwoningen aan Aastraat in Steenwijk gerealiseerd. Dit project maakt onderdeel uit van de herstructurering van Steenwijk-West.

Lees meer

Hoogste punt herinrichtingsproject 'Wonen aan den Wijnbergh' bereikt

33 maanden geleden

 In opdracht van Alliantie Ontwikkeling bouwt Aannemingsmaatschappij Friso b.v. aan het herinrichtingsproject ‘Wonen aan den Wijnbergh’ in Amersfoort. Dit project is onderdeel van Amersfoort vernieuwt

 

Lees meer