• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Abseiltechniek toegepast bij Martinitoren Groningen

34 maanden geleden

In opdracht van de gemeente Groningen voert Jurriëns Noord momenteel diverse herstelwerkzaamheden uit aan de Martinitoren. 

Lees meer

Opening Sloepenroute

34 maanden geleden

In opdracht van Provincie Fryslân heeft Friso Civiel in samenwerking met Roelofs gewerkt aan de derde Electric Only vaarroute van Friesland. 

Lees meer

Zaandijkerkerk weer in gebruik

34 maanden geleden

In opdracht van Stadsherstel Amsterdam heeft Friso Bouwgroep de restauratie van de Zaandijkerkerk in Zaandijk gerealiseerd.

Lees meer

Aanvullende werkzaamheden Eysingahuis Leeuwarden

34 maanden geleden

In opdracht van vereniging Hendrick de Keyser voert Jurriëns Noord, onderdeel van Friso Bouwgroep, diverse werkzaamheden uit aan het Eysingahuis in Leeuwarden.

Lees meer

Wonen aan de Pampuskade in Sneek een feit!

34 maanden geleden

1 jaar geleden is Frisoplan begonnen met het realiseren van een bijzonder appartementencomplex op een prachtige locatie aan de rand van het centrum in Sneek. De start verkoop was uiteindelijk een groot succes. In de lente van 2016 werd gestart met de daadwerkelijke bouw van de Pampuskade. Nu, 1 jaar later, is het riante woongebouw met 8 appartementen en 2 penthouses klaar! Deze week werden alle woninngen opgeleverd

Lees meer

Succesvolle Dag van de Bouw

34 maanden geleden

Afgelopen zaterdag 20 mei 2017 vond de Dag van de Bouw plaats. Een dag waarop veel bouw- en infraprojecten door heel Nederland werden opengesteld voor bezoekers. Voorzitter van Bouwend Nederland, Maxime Verhagen, opende de Dag van de Bouw bij een groot renovatie- en nieuwbouwproject in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Het thema van de Dag van de Bouw was ‘baankansen in de bouw’, want de sector kan tienduizenden jongeren de komende jaren van een baan voorzien.

Lees meer

Startschot voor eye-catcher TopsportZorgCentrum Groningen

34 maanden geleden

Maandag 22 mei jl. werd het startschot van het project TopsportZorgcentrum in Groningen gegeven. Niemand minder dan Arjen Robben verrichte de officiële openingshandeling. In het bijzijn van vijfhonderd genodigden en geïnteresseerden legde hij symbolisch een eerste bult zand op de parkeerplaats van Sportpark Corpus den Hoorn. Over een jaar moet het gebouw opgeleverd zijn en kan onder meer FC Groningen er haar intrek in nemen.

Lees meer

Project Granenbuurt Drachten opgeleverd

35 maanden geleden

Het project ‘Granenbuurt’ in Drachten is klaar! In opdracht van Fooq en Accolade realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso B.V. voor dit project zowel de renovatie van 55 huurwoningen als de nieuwbouw van 35 duurzame en energiezuinige rijwoningen. 

Lees meer

Arjen Robben geeft startsein voor TopsportZorgCentrum Groningen

35 maanden geleden

Maandag 22 mei wordt het startschot van het project TopsportZorgcentrum in Groningen gegeven. Niemand minder dan Arjen Robben zal de officiële openingshandeling verrichten. Top voetballer Arjen Robben uit Bedum is kind uit de opleiding van FC Groningen, ambassadeur van Stichting FC Groningen in de Maatschappij en huidig aanvoerder van het Nederlands Elftal.

Lees meer

Duurzaam Doen Lezing

35 maanden geleden

LEEUWARDEN - "Het is nodig dat we op een andere manier naar gebouwen kijken" met deze woorden opende Roeland Westra, projectleider Centrum Duurzaam, de Duurzaam Doen lezing op 9 mei 2017 in het informatiecentrum op de bouwplaats van de Nieuwbouw Uniformberoepen in Leeuwarden. 

Lees meer