• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Voorjaarsevenement Houkepoort was een succes!

35 maanden geleden

Op zaterdag 6 mei is er een voorjaarevenement georganiseerd op de bouwlocatie van Houkepoort in Sneek. Er waren zo’n 200 belangstellenden, die allemaal nieuwsgierig waren naar het huidige en toekomstige woonaanbod.

Lees meer

Bezoek Combinatie Tessel tijdens de Dag van de Bouw

35 maanden geleden

Zaterdag 20 mei is de twaalfde editie van de Dag van de Bouw. Het belooft een bijzondere dag te worden, voor jong en oud!  Combinatie Tessel en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier nodigen u van harte uit bij de werkzaamheden aan de Waddenzeedijk op Texel. Een unieke kans om het werk van dichtbij te bekijken! 

 

Lees meer

Jurriëns Noord herstelt monumentale woning Bedum na brand

35 maanden geleden

Tijdens een brand op sinterklaasavond heeft de rijksmonumentale woning van Len Boot en zijn gezin zoveel schade opgelopen dat het pand volledig gerestaureerd moest worden. 

Lees meer

De Centrale As in de race voor de Galjaardprijs

35 maanden geleden

De Centrale As behoort tot een van de vijf projecten die genomineerd zijn voor de Gajaardprijs; de prijs voor de beste communicatie in het publieke domein. De Centrale As is een project van de provincie Fryslân, de gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel, Tytsjerksteradiel en Smallingerland. 

Lees meer

Dames VC Sneek zaterdag LIVE op PodiumTV

35 maanden geleden

Welke club weet de landstitel in de wacht te slepen? VC Sneek verloor de eerste finalewedstrijd met 1-3 tegen Sliedrecht Sport. Aanstaande zaterdagmiddag is de returnwedstrijd. Regerend Landskampioen Sneek zal met 0-3 of 1-3 moeten winnen om een golden set te mogen spelen. Volg deze finalewedstrijd vanaf 15.45 uur vanuit Sliedrecht via de livestream van Podium.TV!

Lees meer

20 mei - Dag van de Bouw - Dit jaar uniek project in de spotlights!

35 maanden geleden

Heeft u altijd als een op een echte bouwplaats willen rondlopen? Wij bieden u deze unieke kans. Uniformberoepen ROC Friese Poort Leeuwarden heet u welkom op de Dag van de Bouw!

Lees meer

Nieuwbouwwoningen Aastraat Steenwijk opgeleverd

35 maanden geleden

Aannemingsmaatschappij Friso B.V. heeft in opdracht van Woonconcept 18 nieuwbouw huurwoningen aan Aastraat in Steenwijk gerealiseerd. Dit project maakt onderdeel uit van de herstructurering van Steenwijk-West.

Lees meer

Hoogste punt herinrichtingsproject 'Wonen aan den Wijnbergh' bereikt

35 maanden geleden

 In opdracht van Alliantie Ontwikkeling bouwt Aannemingsmaatschappij Friso b.v. aan het herinrichtingsproject ‘Wonen aan den Wijnbergh’ in Amersfoort. Dit project is onderdeel van Amersfoort vernieuwt

 

Lees meer

Save the date! Nieuwbouw ROC Friese Poort Leeuwarden open tijdens Dag van de Bouw!

35 maanden geleden

ROC Friese Poort bouwt samen met Friso Bouwgroep (aannemer), Pranger Rosier (installaties), Technion (installatieadvies) en Wind Architecten Adviseurs, aan een nieuwe thuisbasis voor de opleidingen van Uniformberoepen. Op zaterdag 20 mei 2017 wordt het bouwproject opengesteld in het kader van de Dag van de Bouw. Een unieke kans om het project van dichtbij te bekijken, dus Save the date!

Lees meer

Verduurzaamd Gemeentehuis Zeewolde klaar voor gebruik

35 maanden geleden

De uitbreiding van het gemeentehuis van Zeewolde (Flevoland) is klaar! Aannemingsmaatschappij Friso B.V. (onderdeel van Friso Bouwgroep) kreeg in 2016 de opdracht voor de renovatie van het 25 jaar oude gemeentehuis. Aan de binnenkant is het gebouw opgefrist. verduurzaamd en geschikt gemaakt voor de komende decennia.

Lees meer