• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Bouwborg aan de slag voor Domesta

34 maanden geleden

Woningcorporatie Domesta investeert in de nieuwbouw van 32 energiezuinige woningen in Weiteveen en Zandpol (Drenthe). In totaal worden opgeteld in beide dorpen 38 verouderde woningen tegen de vlakte gehaald en opnieuw opgebouwd door Bouwborg (onderdeel van Friso Bouwgroep). De woningen worden per fase gesloopt door de opdrachtgever zodat Bouwborg er vervolgens een nieuwe woning kan bouwen.

Lees meer

Friso zoekt: kundige en doortastende uitvoerder steigerbouw

34 maanden geleden

Om goed werk te kunnen leveren op een veilige manier, is een goede steiger of ondersteuningsconstructie een must. Door het toenemend aantal projecten bij Friso, is de behoefte ontstaan voor een uitvoerder Steigerbouw. Deze steigerdeskundige uitvoerder ondersteunt en adviseert de organisatie aan de hand van actuele wet- en regelgeving en de laatste stand van de techniek.

Lees meer

Friso Nijs nu ook online te lezen

35 maanden geleden

Het Friso Nijs van juli 2017 is uit. Een nieuwe editie met veel aandacht voor woningbouw. 

Lees meer

Friso Bouwgroep bundelt krachten voor nieuwe faciliteiten vliegbasis Leeuwarden

35 maanden geleden

In 2013 heeft de Nederlandse regering besloten dat de Nederlandse F-16 gevechtsvliegtuigen zullen worden vervangen door het gevechtsvliegtuig F-35 Lightning II, beter bekend als de Joint Strike Fighter. De vliegbases Leeuwarden en Volkel zijn aangewezen als de thuisbases van de F-35 toestellen. Met de komst van deze toestellen dient de infrastructuur op de vliegbasis in Leeuwarden en op de vliegbasis in Volkel te worden aangepast. Samen met Friso Civiel gaat Aannemingsmaatschappij Friso (beide onderdeel van Friso Bouwgroep) in opdracht van en in nauwe samenwerking met het Rijksvastgoedbedrijf de nieuwbouw van  het kantoor- en simulatorgebouw voor het 322 Squadron op de vliegbasis in Leeuwarden realiseren.

Lees meer

Design, Build en construct project Nordwin College Sneek, in volle gang!

36 maanden geleden

Design, build en construct

In opdracht van Stichting Nordwin College realiseert Aannemingsmaatschappij Friso B.V. de uitbreiding van het Nordwin College in Sneek. Het bouwproject is op basis van Design, Build en Construct aanbesteed. Een voorlopig ontwerp van AchterboschZantman Architecten dient hierbij als uitgangspunt.

Lees meer

4 woningen Oosterhoutstraat Grou opgeleverd!

36 maanden geleden

Fijne woonlocatie in Grou

In opdracht van HAENES Vastgoedontwikkeling B.V. realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso B.V. aan de Oosterhoutstraat in Grou 4 twee-onder-één-kap woningen. Afgelopen week ontvingen de bewoners de sleutel van hun nieuwe woning. De vier woningen aan de Oosterhoutstraat in de Prinsessenbuurt liggen nabij het centrum van Grou en op korte afstand van het Waterfront en het Wilhelminapark. Een fijne woonlocatie dus!

Lees meer

Bouw 18 woningen Roderveld IV gestart

36 maanden geleden

In het bijzijn van nagenoeg alle bewoners is op 28 juni de bouw van 18 royale woningen in Roderveld IV in Roden gestart. 

Lees meer

Friso (ver)bouwt PCBS De Librije

36 maanden geleden

Protestant-Christelijke basisschool De Librije in Gorredijk wordt uitgebreid. Friso Totaalbouw gaat de vernieuwbouw naar het ontwerp van Wind Architecten Adviseurs uitvoeren. 

Lees meer

Precisieklus in Amsterdam voor Friso Civiel

36 maanden geleden

Inhijsen brugdek over het Noordhollandsch Kanaal

Donderdag 13 juli 2017 a.s. vindt het hoogtepunt van de bouw van de fietsers- en voetgangersbrug over het Noordhollandsch Kanaal in Amsterdam Noord plaats. Het brugdek wordt na de middag vanaf het water op zijn plek gehesen. Friso Civiel (onderdeel van Friso Bouwgroep) voert het werk in opdracht van Gemeente Amsterdam Noord uit. Deze klus wordt een precisieklus die tot op de millimeter zal moeten worden uitgevoerd.

Lees meer

Jurriƫns Noord zoekt nieuwe collega!

36 maanden geleden

Bouwen aan de toekomst

De huidige markt vraagt steeds meer van onze organisatie. Om aan deze vraag te kunnen voldoen is Jurrïens Noord op zoek naar een ervaren werkvoorbereider. We willen daarmee de toegevoegde waarde van specialist zijn, voor onze opdrachtgevers en partners verder uit bouwen. Bouwen aan de toekomst dus!

Lees meer