• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

4 woningen Oosterhoutstraat Grou opgeleverd!

38 maanden geleden

Fijne woonlocatie in Grou

In opdracht van HAENES Vastgoedontwikkeling B.V. realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso B.V. aan de Oosterhoutstraat in Grou 4 twee-onder-één-kap woningen. Afgelopen week ontvingen de bewoners de sleutel van hun nieuwe woning. De vier woningen aan de Oosterhoutstraat in de Prinsessenbuurt liggen nabij het centrum van Grou en op korte afstand van het Waterfront en het Wilhelminapark. Een fijne woonlocatie dus!

Lees meer

Bouw 18 woningen Roderveld IV gestart

39 maanden geleden

In het bijzijn van nagenoeg alle bewoners is op 28 juni de bouw van 18 royale woningen in Roderveld IV in Roden gestart. 

Lees meer

Friso (ver)bouwt PCBS De Librije

39 maanden geleden

Protestant-Christelijke basisschool De Librije in Gorredijk wordt uitgebreid. Friso Totaalbouw gaat de vernieuwbouw naar het ontwerp van Wind Architecten Adviseurs uitvoeren. 

Lees meer

Precisieklus in Amsterdam voor Friso Civiel

39 maanden geleden

Inhijsen brugdek over het Noordhollandsch Kanaal

Donderdag 13 juli 2017 a.s. vindt het hoogtepunt van de bouw van de fietsers- en voetgangersbrug over het Noordhollandsch Kanaal in Amsterdam Noord plaats. Het brugdek wordt na de middag vanaf het water op zijn plek gehesen. Friso Civiel (onderdeel van Friso Bouwgroep) voert het werk in opdracht van Gemeente Amsterdam Noord uit. Deze klus wordt een precisieklus die tot op de millimeter zal moeten worden uitgevoerd.

Lees meer

Jurriëns Noord zoekt nieuwe collega!

39 maanden geleden

Bouwen aan de toekomst

De huidige markt vraagt steeds meer van onze organisatie. Om aan deze vraag te kunnen voldoen is Jurrïens Noord op zoek naar een ervaren werkvoorbereider. We willen daarmee de toegevoegde waarde van specialist zijn, voor onze opdrachtgevers en partners verder uit bouwen. Bouwen aan de toekomst dus!

Lees meer

353 jaar oude toren op Ameland in de steigers

39 maanden geleden

Onze restauratiemannen hebben wederom een mooie klus op Ameland onder handen. Dit keer gaat het om een oude toren in het centrum van Nes. De voormalige uitkijktoren staat volledig in de steigers om diverse herstelwerkzaamheden (metsel- en voegwerk) uit te kunnen voeren. Jurriëns Noord (onderdeel van Friso Bouwgroep) voert de werkzaamheden uit in opdracht van Gemeente Ameland.

Lees meer

Groninger Architectuurprijs voor Energy Academy

39 maanden geleden

Het gebouw van Energy Academy Europe, onderdeel van de Rijksuniversiteit Groningen, op het Zernikecomplex is de mooiste van de stad Groningen. Zowel de vak- als publieksjury zetten het gebouw vrijdag op één tijdens de Groninger Gebouwenenquête.

Lees meer

Nederlands eerste woonwijk met biogas opgeleverd!

39 maanden geleden

Afgelopen week werden de laatste woningen in het nieuwbouwplan Techum, een buurtschap nabij Leeuwarden, opgeleverd! In totaal werden er 18 woningen, welke gebruik maken van biogas, ontwikkeld door Frisoplan in samenwerking met Aannemingsmaatschappij Friso. Dat maakt het project een uniek plan.

Lees meer

Zelfbouwproject Nieuwe Linie in Groningen, teamsport voor Bouwborg

39 maanden geleden

Bouwborg, sinds 2016 onderdeel van Friso Bouwgroep, bouwt op dit moment samen met projectontwikkelaar Rizoem aan een nieuw zelfbouwproject op het Europapark in Groningen. Het Europapark is een nieuwe stadswijk ten zuidoosten van de binnenstad van Groningen. Sinds april is Bouwborg bezig met het bouwen van 10 woningen van Rizoem in de woonwijk De Nieuwe Linie.

Lees meer

Nieuwbouw Danone Nutricia ELN bereikt vandaag hoogste punt!

40 maanden geleden

Het nieuwe onderkomen voor de productie van babyvoeding, Danone Nutricia Early Life Nutrition bereikt vandaag haar hoogste punt. Aannemingsmaatschappij Friso bouwt sinds juni 2016 aan dit kolossale project van ruim 49.000 m2 bvo.

Lees meer