• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Jurriëns Noord maakt kans op NRP Gulden Feniks

38 maanden geleden

Wie kent niet de mythe van de feniks, de goddelijke vogel die in staat was om uit zijn eigen as herboren te worden? Zijn nest vloog in brand, maar door de wonderbaarlijke werking van de kruiden in zijn nest komt de oude ziel van de feniks terug in een jonger exemplaar. Deze metafoor van de wonderbaarlijke herrijzenis speelt een centrale rol in de NRP Gulden Feniks. Uiteraard komt dit ook tot uitdrukking in een prachtige prijs.

Lees meer

Slakkenhuis pompen zorgen voor visvriendelijke gemalen op Texel

38 maanden geleden

Grote delen van de Waddenzeedijk voldoen niet aan de wettelijke veiligheidseisen. Om nu en in de toekomst aan deze eisen te kunnen voldoen is een versterking van de waterkering noodzakelijk.

Lees meer

Een nieuw erf aan de Warder

38 maanden geleden

Na een intensief voorbereidingstraject is het eindelijk zover! De bouw van de 8 woning in de Warder Weide te Warder kan beginnen. De voorbereidingen op de bouwplaats zijn inmiddels in volle gang. Deze week is Aannemingsmaatschappij Friso in opdracht van ErfGoed B.V. begonnen met het uitzetten van de woningen en de heipalen, waarna de heier de palen gaat aanbrengen. Op aanstaande vrijdag 3 februari wordt de start van de bouw gevierd samen met de toekomstige bewoners.

Lees meer

Friso Bouwgroep steunt Cliniclowns

38 maanden geleden

Maandagochtend heeft Johan Keuning, namens medewerkers en directie van Friso Bouwgroep, een cheque overhandigd aan Cliniclowns ambassadeur Ebel Zandbergen. Cliniclowns is een van de goede doelen die door het personeel van Friso gekozen is.

Lees meer

Zeer succesvolle start verkoop Houkepoort!

39 maanden geleden

Goed nieuws! De door ons – en in samenwerking met Dijkstra Draisma - ontwikkelde en te bouwen woningen aan de Houkepoort Sneek (deelgebied II) welke zaterdag 13 december jl. in de verkoop gingen, zijn gewild! Er is met veel enthousiasme belangstelling getoond voor de woningen in de eerste fase van de deelgebieden. Het resultaat hiervan is dat vrijwel alle woningen inmiddels onder optie zijn! Er zijn nog maar een aantal woningen beschikbaar.

Lees meer

Friso Bouwgroep verbindt zich opnieuw aan SC Heerenveen

39 maanden geleden

Afgelopen woensdagavond liet Luuc Eisenga, algemeen directeur van de Friese club, weten dat Friso Bouwgroep zich opnieuw heeft verbonden aan SC Heerenveen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie keek de club terug op de afgelopen maanden, wat er goed ging en wat er in de toekomst anders moet om de successen van weleer te kunnen evenaren. In die oplossing ziet hij ook een rol voor iedereen die zich betrokken voelt bij de club. Friso is in het verleden eerder jarenlang vaste partner geweest van de club.

Lees meer

Sloop Rijnhavenbrug in Alphen aan den Rijn is begonnen

39 maanden geleden

De sloopwerkzaamheden van de Rijnhavenbrug gaan woensdag van start. De brug aan de Hoorn in Alphen aan den Rijn wordt met een hydraulische kraan in stukken geknipt en met vrachtwagens afgevoerd.Aansluitend worden de landhoofden en het brug bediengebouw gesloopt. Gelijktijdig richt Friso Civiel haar werkterrein in aan beiden zijden van de brug. De verwachting is dat deze eerste fase tot 25 januari duurt.

Lees meer

Collega's gezocht!

39 maanden geleden

Vanwege de gestage groei van Friso Bouwgroep B.V. en een uitbreiding van werkzaamheden zijn wij op zoek naar collega's. 

Lees meer

Friso transformeert vervallen kerk in Zaandijk

39 maanden geleden

Friso Bouwgroep realiseert in opdracht van Stadsherstel uit Amsterdam de realisatie van 11 appartementen in de Zaandijkerkerk in Zaandijk. De kerk uit 1640 kent een bewogen en rijke geschiedenis. Nunc Architecten maakte een ontwerp om de kerk in ere te herstellen èn een nieuwe woonfunctie te geven. Door de zorgvuldige transformatie door Friso Bouwgroep wordt een nieuw en hoofdstuk toegevoegd aan de rijke geschiedenis van de Zaandijkerkerk. 

Lees meer

Nieuw project: Aanbouw Valspar kantoor in Lelystad

40 maanden geleden

Aannemingsmaatschappij Friso b.v. gaat vanaf januari 2017 beginnen met de uitbreiding van het gobal color technology kantoor van Valspar b.v. tegen/ naast het bestaande kantoor van Valspar b.v.

Lees meer