• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Jurriƫns Noord onthult statige dame in Groningen

41 maanden geleden

Exact een half jaar stond het monumentale Jugendstil pand aan de Burgstraat in Groningen verscholen achter grote steigers en reclamedoeken. Afgelopen maandag (6 februari jl.) was het moment daar om de statige dame te onthullen. Na een grondige onderhoudsbeurt, door de vaklieden van Jurriëns Noord, mag het pand weer gezien worden.

Lees meer

Friso steunt Stichting Present

41 maanden geleden

Dinsdagmiddag heeft Rosemarie Klapwijk, namens medewerkers en directie van Friso Bouwgroep, een cheque overhandigd aan Christa van Koeveringe en Rick Grootenhuis  van Stichting Present. De overhandiging vond plaats in het nieuwe kantoor van Stichting Present aan het Kaatsland 11 in Sneek. 

Lees meer

De Friso-rollers gaan internationaal!

41 maanden geleden

Friso is maatschappelijk betrokken. Dat komt onder andere tot uiting in het financieel steunen en initiëren van goede doelen.Ook sponsort Friso diverse sportclubs op zowel landelijk als plaatselijk niveau. Eén van die clubs is de Friese rolstoelbasketbalclub DVO/Dyna 75 uit Heerenveen. Naast dat zij regelmatig in de landelijke basketbal competitie spelen zijn ze binnenkort uitgenodigd om deel te nemen aan de Malmö Open 2017. Een unieke kans waar Friso Bouwgroep trots op is!

Lees meer

Jurriƫns Noord maakt kans op NRP Gulden Feniks

41 maanden geleden

Wie kent niet de mythe van de feniks, de goddelijke vogel die in staat was om uit zijn eigen as herboren te worden? Zijn nest vloog in brand, maar door de wonderbaarlijke werking van de kruiden in zijn nest komt de oude ziel van de feniks terug in een jonger exemplaar. Deze metafoor van de wonderbaarlijke herrijzenis speelt een centrale rol in de NRP Gulden Feniks. Uiteraard komt dit ook tot uitdrukking in een prachtige prijs.

Lees meer

Slakkenhuis pompen zorgen voor visvriendelijke gemalen op Texel

41 maanden geleden

Grote delen van de Waddenzeedijk voldoen niet aan de wettelijke veiligheidseisen. Om nu en in de toekomst aan deze eisen te kunnen voldoen is een versterking van de waterkering noodzakelijk.

Lees meer

Een nieuw erf aan de Warder

41 maanden geleden

Na een intensief voorbereidingstraject is het eindelijk zover! De bouw van de 8 woning in de Warder Weide te Warder kan beginnen. De voorbereidingen op de bouwplaats zijn inmiddels in volle gang. Deze week is Aannemingsmaatschappij Friso in opdracht van ErfGoed B.V. begonnen met het uitzetten van de woningen en de heipalen, waarna de heier de palen gaat aanbrengen. Op aanstaande vrijdag 3 februari wordt de start van de bouw gevierd samen met de toekomstige bewoners.

Lees meer

Friso Bouwgroep steunt Cliniclowns

41 maanden geleden

Maandagochtend heeft Johan Keuning, namens medewerkers en directie van Friso Bouwgroep, een cheque overhandigd aan Cliniclowns ambassadeur Ebel Zandbergen. Cliniclowns is een van de goede doelen die door het personeel van Friso gekozen is.

Lees meer

Zeer succesvolle start verkoop Houkepoort!

42 maanden geleden

Goed nieuws! De door ons – en in samenwerking met Dijkstra Draisma - ontwikkelde en te bouwen woningen aan de Houkepoort Sneek (deelgebied II) welke zaterdag 13 december jl. in de verkoop gingen, zijn gewild! Er is met veel enthousiasme belangstelling getoond voor de woningen in de eerste fase van de deelgebieden. Het resultaat hiervan is dat vrijwel alle woningen inmiddels onder optie zijn! Er zijn nog maar een aantal woningen beschikbaar.

Lees meer

Friso Bouwgroep verbindt zich opnieuw aan SC Heerenveen

42 maanden geleden

Afgelopen woensdagavond liet Luuc Eisenga, algemeen directeur van de Friese club, weten dat Friso Bouwgroep zich opnieuw heeft verbonden aan SC Heerenveen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie keek de club terug op de afgelopen maanden, wat er goed ging en wat er in de toekomst anders moet om de successen van weleer te kunnen evenaren. In die oplossing ziet hij ook een rol voor iedereen die zich betrokken voelt bij de club. Friso is in het verleden eerder jarenlang vaste partner geweest van de club.

Lees meer

Sloop Rijnhavenbrug in Alphen aan den Rijn is begonnen

42 maanden geleden

De sloopwerkzaamheden van de Rijnhavenbrug gaan woensdag van start. De brug aan de Hoorn in Alphen aan den Rijn wordt met een hydraulische kraan in stukken geknipt en met vrachtwagens afgevoerd.Aansluitend worden de landhoofden en het brug bediengebouw gesloopt. Gelijktijdig richt Friso Civiel haar werkterrein in aan beiden zijden van de brug. De verwachting is dat deze eerste fase tot 25 januari duurt.

Lees meer