• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso Bouwgroep zoekt nieuwe collega's

44 maanden geleden

Vanwege de gestage groei van van onze vestigingen zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's! In onderstaand overzicht is weergeven welke functies vervuld moet worden. Klik op de link voor meer informatie over de functie.

Lees meer

TopsportZorgCentrum in gedachten al gebouwd

44 maanden geleden

Op een drukbezochte persconferentie werd maandagmiddag op feestelijke wijze bekend gemaakt dat de eerste paal van het TopsportZorgCentrum (TsZC) aan de Laan Corpus den Hoorn nog voor de zomer de grond in zal gaan. Alle betrokken partijen lichtten de totstandkoming van het multifunctionele gebouw toe in de Noordlease Business Corner van het Noordlease Stadion.

Lees meer

Unieke woonlocatie Pampuskade uitverkocht!

44 maanden geleden

Vandaag kan de vlag uit voor het project Pampuskade! De laastste koop-/aannemingsovereenkomst wordt ondertekend en dat betekent dat alle woningen officieel verkocht zijn! Ruim een jaar geleden ging het project officieel in verkoop. De start verkoop was uiteindelijk een groot succes. In de lente van 2016 werd gestart met de daadwerkelijke bouw van de Pampuskade. Inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan de afbouw

Lees meer

Heien Warder Weide gestart!

44 maanden geleden

De bouw van de 8 woningen in de Warder Weide te Warder is begonnen. De voorbereidingen op de bouwplaats zijn in volle gang. Deze week is Aannemingsmaatschappij Friso in opdracht van ErfGoed B.V. begonnen met heien van de eerste heipalen.

Lees meer

Friso Bouwgroep maakt Groningse sportambitie waar

44 maanden geleden

Op Sportpark Corpus den Hoorn zal vanaf medio 2017 het TopsportZorgCentrum gaan verrijzen. Een multifunctioneel gebouw dat topsport, topzorg, topkennis en top-ondernemen verbindt en een brug slaat naar de breedtesport en naar vitaliteit in Noord-Nederland. Aannemingsmaatschappij Friso B.V. (onderdeel van Friso Bouwgroep) won de Europese aanbesteding en gaat het TsZC bouwen en de komende vijftien jaar onderhouden. Dit in samenwerking met Croonwolter&dros, Leeuwenkamp Architecten, Jansen Wesselink en DGMR Bouw.

Lees meer

Jurriëns Noord onthult statige dame in Groningen

44 maanden geleden

Exact een half jaar stond het monumentale Jugendstil pand aan de Burgstraat in Groningen verscholen achter grote steigers en reclamedoeken. Afgelopen maandag (6 februari jl.) was het moment daar om de statige dame te onthullen. Na een grondige onderhoudsbeurt, door de vaklieden van Jurriëns Noord, mag het pand weer gezien worden.

Lees meer

Friso steunt Stichting Present

44 maanden geleden

Dinsdagmiddag heeft Rosemarie Klapwijk, namens medewerkers en directie van Friso Bouwgroep, een cheque overhandigd aan Christa van Koeveringe en Rick Grootenhuis  van Stichting Present. De overhandiging vond plaats in het nieuwe kantoor van Stichting Present aan het Kaatsland 11 in Sneek. 

Lees meer

De Friso-rollers gaan internationaal!

44 maanden geleden

Friso is maatschappelijk betrokken. Dat komt onder andere tot uiting in het financieel steunen en initiëren van goede doelen.Ook sponsort Friso diverse sportclubs op zowel landelijk als plaatselijk niveau. Eén van die clubs is de Friese rolstoelbasketbalclub DVO/Dyna 75 uit Heerenveen. Naast dat zij regelmatig in de landelijke basketbal competitie spelen zijn ze binnenkort uitgenodigd om deel te nemen aan de Malmö Open 2017. Een unieke kans waar Friso Bouwgroep trots op is!

Lees meer

Jurriëns Noord maakt kans op NRP Gulden Feniks

44 maanden geleden

Wie kent niet de mythe van de feniks, de goddelijke vogel die in staat was om uit zijn eigen as herboren te worden? Zijn nest vloog in brand, maar door de wonderbaarlijke werking van de kruiden in zijn nest komt de oude ziel van de feniks terug in een jonger exemplaar. Deze metafoor van de wonderbaarlijke herrijzenis speelt een centrale rol in de NRP Gulden Feniks. Uiteraard komt dit ook tot uitdrukking in een prachtige prijs.

Lees meer

Slakkenhuis pompen zorgen voor visvriendelijke gemalen op Texel

44 maanden geleden

Grote delen van de Waddenzeedijk voldoen niet aan de wettelijke veiligheidseisen. Om nu en in de toekomst aan deze eisen te kunnen voldoen is een versterking van de waterkering noodzakelijk.

Lees meer