• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Verbouw kunstencentrum Corrosia af!

49 maanden geleden
In opdracht van De Alliantie Ontwikkeling is Friso Bouwgroep in 2014 gestart met de verbouw van het kunstencentrum Corrosia in Almere-Haven. Het kunstencentrum met zowel kunst aan de muur als op de planken was toe aan een grote renovatie. Na vele verbouwingen en functiewisselingen was een technische renovatie en een aanpassing op de functie een vereiste. Inmiddels is de verbouw af en is het nieuwe onderkomen in gebruik genomen. Bekijk hieronder het nieuwe Corrosia vanuit de lucht. 
Lees meer

Nieuwe Friso Nijs online te lezen

49 maanden geleden

Vlak voor het kerstreces viel bij onze relaties het Friso Nijs weer op de mat. Deze keer met een Groningen Special.

Lees meer

Friso realiseert uitbreiding Farm Dairy Lelystad

49 maanden geleden

In opdracht van Farm Dairy Lelystad realiseert Aannemingsmaatschappij Friso B.V. de uitbreiding/nieuwbouw, van de ‘Organiser’ in Lelystad. De totale nieuwbouw bestaat uit 4670m² waaronder twee nieuwe industriehallen.

Lees meer

Eerste liggers geplaatst voor nieuwe brug Burgum

49 maanden geleden

In samenwerking met Van Gelder en Mobilis bouwt Friso Civiel aan het project Centrale As Contract Midden 2 "Nije Daam" bestaande uit de realisatie van een aquaduct, een nieuwe brug en diverse kunstwerken in Burgum. Op 15 december 2015 werden de eerste liggers voor de nieuwe brug geplaatst. In totaal worden er 56 liggers geplaatst. In het derde kwartaal van 2016 zullen de eerste auto's gebruik kunnen maken van de nieuwe brug.

Lees meer

Nije Daam brengt projectkrant nummer drie uit!

50 maanden geleden

Bent u nieuwsgierig wat Friso Civiel aan werkzaamheden verricht voor de Centrale As? Lees het nu in de derde projectkrant van bouwcombinatie Nije Daam. Hierin leest u alles over de vier projecten die de bouwcombinatie (Mobilis, Van Gelder en Friso Civiel) op dit moment onder handen heeft.

Lees meer

FrieslandCampina neemt poedertoren in gebruik

50 maanden geleden

FrieslandCampina heeft in de bestaande fabriek in Borculo een nieuwe productievoorziening in gebruik genomen (bron: De Gelderlander). Op de locatie wordt galacto-oligosachariden gemaakt. Het product met de naam Vivinal GOS wordt verwerkt in kindervoeding.

Lees meer

Brede School Graft – De Rijp klaar voor gebruik

50 maanden geleden

Een tijdje geleden bracht Friso de "Pauwen” aan op de nok van de nieuwe Brede School in De Rijp. Afgelopen donderdag werd de nieuwbouw van de school officieel opgeleverd. GGD/GGZ, het kinderdagverblijf en de bibliotheek hebben inmiddels hun intrek genomen. De twee scholen gaan de eerste week van januari over naar de nieuwe huisvesting.

Lees meer

Friso maakt klunvoorzieningen Elfstedentocht gereed

50 maanden geleden

Bij een mogelijke Elfstedentocht op de schaats komen in Sneek nieuwe klunvoorzieningen beschikbaar. Friso Bouwgroep realiseerde de klunvoorzieningen voor de Friese stad. Afgelopen maandag werd de eerste klunvoorziening gepresenteerd en getest.

Lees meer

Traditionele aanpak voor nieuwbouw stadsvilla's Maarssen

51 maanden geleden

Naar een ontwerp van Six Architects uit Doorn bouwt Aannemingsmaatschappij Friso aan vier luxe stadsvilla’s in Maarssen.

Lees meer

Eerste steen woningen Meerstad Groningen

51 maanden geleden

De realisatie van het nieuwbouwproject "Langs de Erven" in Meerstad is in volle gang. In sneltreinvaart zijn alle 12 woningen in karakteristieke jaren ’30 stijl verkocht. De bouw van de woningen ging net na de bouwvakantie van start. Inmiddels zijn de wanden, vloeren en daken geplaatst. De finishing touch zal tijdens een feestelijke bijeenkomst plaatsvinden. Samen met Piet van Dijken, houder van de erepenning van de stad Groningen, brengen de toekomstige bewoners de eerste steen aan op één van de woningen.

Lees meer