• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Wethouder Thea Koster onthult bouwplaats Eelân

52 maanden geleden

Samen met de kinderen van de Aquamarijn school uit Leeuwarden, gelegen tegenover de bouwplaats van het nieuwbouw project ‘Wonen in Eelân’ opende Wethouder Thea Koster van Jeugd en Onderwijs vandaag de vrolijkste bouwplaats van Leeuwarden. Alle kinderen van de school hebben een week lang gewerkt aan het beschilderen van de bouwhekdoeken. De feestelijke onthulling van de bouwhekdoeken gaf de start aan van het nieuwbouw project, die op dit moment door Frisoplan wordt ontwikkeld.

Lees meer

Feestelijke starthandeling 'Wonen in Eelân'

52 maanden geleden

Het grootste nieuwbouwproject in Leeuwarden 'Wonen in Eelân' verloopt voorspoedig. In totaal worden hier 47 woningen gebouwd, waarvan 24 woningen worden verhuurd door WoonFriesland. Meer dan tweederde van de 23 koopwoningen is inmiddels verkocht. Het heien is klaar en de geprefabriceerde wanden staan klaar om geplaatst te worden. Kortom de woningen van Eelân kunnen gebouwd worden!

Lees meer

Appartementen in voormalig pand Bouma Sneek

52 maanden geleden
Op een prachtige locatie, aan de Oosterkade/Leeuwarderweg in Sneek ontwikkelt Frisoplan veertien appartementen.
Lees meer

Friso gaat 'de wijk in' voor verduurzamingsproject Dinxperlo

52 maanden geleden

Woensdag 10 juni organiseerde woningcorporatie De Woonplaats samen met Friso Bouwgroep (vestiging Eibergen) een inloopbijeenkomst voor huurders uit Dinxperlo over de verduurzaming van hun woning. Het verduurzamingsproject van ruim 80 woningen krijgt vandaag een gevolg.

Lees meer

Recordaantal bezoekers Nije Daam tijdens DvdB

52 maanden geleden

Op zaterdag 13 juni werd voor de tiende keer de Dag van de Bouw georganiseerd. Er werden twee Frisoprojecten opengesteld voor belangstellenden: De N381 in Oosterwolde en de Centrale As in Burgum. Vooral die laatste was een echte publiekstrekker en belandde met 2500 bezoekers in de top 5 van meest bezochte projecten.  

Lees meer

Verduurzaming & onderhoud 84 woningen Dinxperlo

52 maanden geleden

In opdracht van woningcorporatie De Woonplaats uit Enschede gaat Friso Bouwgroep (vestiging Eibergen) aan de slag met de verduurzaming en het onderhoud van 84 woningen in Dinxperlo. De werkzaamheden bestaan met name uit een verduurzamingstraject waarbij een labelverbetering plaatsvindt en een onderhoudstraject. Badkamer, toilet en keuken worden optioneel aangepast.

Lees meer

Nije Daam brengt projectkrant nummer twee uit!

53 maanden geleden

Bent u ook nieuwsgierig wat Friso Civiel aan werkzaamheden verricht binnen de Centrale As? Lees het nu in de tweede projectkrant van bouwcombinatie Nije Daam. Hierin leest u alles over de inmiddels vier projecten die de bouwcombinatie (Mobilis, Van Gelder en Friso Civiel) op dit moment onder handen heeft.

Lees meer

Nije Daam legt compleet middendeel De Centrale As aan

53 maanden geleden

Het contract ‘Midden 0’ van De Centrale As is inmiddels aanbesteed. Voor een bedrag van bijna € 10 miljoen gaat aannemerscombinatie Nije Daam (Mobilis, Van Gelder en Friso Civiel) aan de slag met het deel ‘Midden 0’. Dit is het deel vanaf de spooronderdoorgang Feanwâlden tot aan de ovonde bij Quatrebras. Bouwcombinatie Nije Daam is de uitvoerder van het hele middendeel en zuidelijk deel van De Centrale As tot de aansluitingen op de Wâldwei. Eerst start Nije Daam met de voorbereidende werkzaamheden. De verwachting is dat de schep in het najaar van 2015 echt de grond in gaat. 

Lees meer

‘Nije Daam’ stelt De Centrale As open tijdens Dag van de Bouw

53 maanden geleden

Op zaterdag 13 juni kan iedereen een kijkje achter de schermen komen nemen in het aquaduct dat wordt gebouwd in Burgum. Normaliter is de bouwplaats op deze manier niet toegankelijk, maar tijdens de Dag van de Bouw op 13 juni is deze opengesteld van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud.

Lees meer

Frisoplan realiseert nieuw woonproject in Sneek

53 maanden geleden

Frisoplan gaat binnenkort een bijzonder appartementencomplex op een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Sneek realiseren.

Lees meer