• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Verbouwing Corrosia van start

56 maanden geleden

In het centrum van Almere-Haven is Aannemingsmaatschappij Friso B.V. 7 april gestart met de verbouw van Corrosia. Corrosia moet de smeltkroes worden waar meerdere instellingen onderdak krijgen, zoals een kleinschalig theater, bibliotheek, buurthuis, expositieruimte, ontmoetingscentrum met ruimtes voor muziekles en kunstzinnige vorming en woon-werk ateliers.

Lees meer

Bijzondere bouwhekdoeken voor Brandaris

56 maanden geleden

In december 2013 is Friso Bouwgroep in opdracht van Rijkswaterstaat gestart met de grootschalige renovatie van de welbekende vuurtoren “De Brandaris” op Terschelling. Het einde van de renovatie is in zicht. Voordat de verkeersleiders terugkeren naar de vuurtoren werd de Brandaris nog extra in het zonnetje gezet. 

Lees meer

24 woningen Burgum

57 maanden geleden

1 april werd gestart met de eerste heiwerkzaamheden aan de Prins Bernhardlaan in Burgum. Nadat de heiwerkzaamheden zijn afgerond kan gestart worden met de bouw van de eerste woningen.

Lees meer

Transformatie van de Gashouder in Sneek

57 maanden geleden

In opdracht van Internetbureau Snakeware uit Sneek realiseerde Aannemingsmaatschapij Friso B.V. de verbouw van de voormalige Gashouder in Sneek. Het gebouw is verbouwd tot hypermodern kantoor in de binnenstad van Sneek.

Lees meer

Keetwarming ombouw N381

57 maanden geleden

In opdracht van Boskalis Nederland start J.J. de Vries in samenwerking met Mobilis in april met de ombouw van de N381 tussen Drachten en Oosterwolde Noord (de Nanningaweg). Daarom worden woensdag 26 en donderdag 27 maart informatieavonden georganiseerd.

Lees meer

Kastanjehof nadert afrondende fase

57 maanden geleden

De realisatie van de acht luxe appartementen in het voormalige “Nieuw Frittemahof” nadert haar einde. Het fraaie monumentale pand aan de Stationsstraat onderging een complete metamorfose. Er zijn 4 appartementen op de begane grond en 4 appartementen op de verdieping gerealiseerd.

Lees meer

Interesse in duurzaam ondernemen?

57 maanden geleden

Friso is deelnemer van het koploperproject. Op woensdag 2 april a.s. wordt in Heerenveen het Koplopersymposium "Samenwerken Werkt" gehouden. U kunt daarbij aanwezig zijn!

Lees meer

Hoogste punt voor nieuw spoedplein Tjongerschans

57 maanden geleden

Afgelopen vrijdag 21 maart werd bij het plaatsen van de technische ruimte op het dak van het nieuwe spoedplein bij het Ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen het hoogste punt bereikt. Friso Bouwgroep werkt hier aan de ver- en nieuwbouw van de Spoedeisendehulp en Dokterswacht Friesland.

Lees meer

Wonen en werken in Hilversum

57 maanden geleden

In de mediastad Hilversum worden binnenkort in opdracht van RV&O door Friso Bouwgroep vier royale gezinswoningen en 7 bedrijfunits gerealiseerd. Het moderne woonblok en het bedrijfsverzamelgebouw krijgen beide een strakke uitstraling met onder andere witte gevels en grijze kozijnen en deuren. De woningen en units liggen op loopafstand van het sfeervolle centrum van Hilversum.

Lees meer

Groot renovatieproject in Lichtenvoorde van start

57 maanden geleden

In de wijk Planetenbuurt in Lichtenvoorde is Friso Oost B.V. in opdracht van ProWonen gestart met groot onderhoud van verschillende woningen. In de wijk worden 72 woningen in acht straten opgeknapt.

Lees meer