• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Volg VC Sneek zaterdag live!

54 maanden geleden

De vierde wedstrijd om de landstitel tussen VC Sneek en Eurosped uit Almere is zondag 25 april live te volgen bij Omrop Fryslân. Zowel op radio als op tv. De stand tussen beide ploegen is nu 2-1 in het voordeel van VC Sneek. De ploeg die als eerste drie keer wint wordt kampioen. Als trotse sponsor kijken wij uit naar deze mogelijke overwinning!

Lees meer

Museumprijs gaat naar Fries Museum

54 maanden geleden

De Museumprijs gaat dit jaar naar het Fries Museum. Het museum kreeg met ruim 40 procent de meeste stemmen van het publiek. Een mooie prijs voor een prachtig museum wat door Bouwcombinatie Leeuwarden Centrum vof (een samenwerkingsverband tussen Friso Bouwgroep, BAM Utiliteitsbouw en Koopmans Bouwgroep) is gerealiseerd.

Lees meer

Tweede fase Raadhuisplein de hoogte in!

54 maanden geleden

Bouwcombinatie Raadhuisplein, bestaande uit Koopmans Bouwgroep en Friso Bouwgroep, is volop bezig met de tweede bouwfase van het Raadhuisplein in Drachten. De tweede fase van het Raadhuisplein bestaat uit de realisatie van een parkeerkelder, een verdiepingsvloer met winkels (waaronder één supermarkt) en een tweede verdieping met 24 appartementen voor Stichting Buitenzorg.

Lees meer

Friso Civiel vervangt Prins Hendrik gemaal op Texel

54 maanden geleden

Friso Civiel realiseert in opdracht van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier de vervanging van gemaal Prins Hendrik op Texel.De werkzaamheden bestaan op hoofdlijnen uit het amoveren van het oude gemaal en het ontwerpen, realiseren en bedrijfsvaardig opleveren van een nieuw gemaal nabij de locatie van het oude gemaal.

Lees meer

'De Witte Olifant' wordt werkelijkheid

54 maanden geleden

Op een prachtige locatie aan de oostzijde van de rivier de ‘Zaan’ in Zaandam werkt Frisoplan momenteel aan de ontwikkeling van 12 kadewoningen. Het huidige pand ‘De Witte Olifant’ zal ruimte maken voor de nieuwbouw van royale woningen met woon-werk bestemming.

Lees meer

Project N381 doet mee aan Dag van de Bouw!

54 maanden geleden

Boskalis Nederland en Combinatie Mobilis / Friso Civiel realiseren in opdracht van de provincie Fryslân het project N381 Drachten – Nanningaweg. Tijdens de Dag van de Bouw zijn 5 kunstwerken in aanbouw, tussen Donkerbroek en Wijnjewoude, te bezichtigen. Deze kunstwerken liggen op een nieuw aangelegd deel van de N381.

Lees meer

Aquaduct Burgum bereikt diepste punt!

55 maanden geleden

Het diepste punt van het aquaduct, onderdeel van De Centrale As in Burgum is vandaag 9 april jl. bereikt.

Lees meer

Friso realiseert uitbreiding Body & Fitshop Heerenveen

55 maanden geleden

In opdracht van B&F Vastgoed BV in Heerenveen realiseert Aannemingsmaatschappij Friso de uitbreiding van Body & Fit aan de A7 in Heerenveen.

Lees meer

NVM Open Huizen Dag opnieuw succesvol!

55 maanden geleden

Op 28 maart jl. was het weer zover, heel Nederland stond in het teken van de 'NVM Open Huizen Dag'. Frisoplan stelt tijdens deze dag haar nieuwbouwprojecten open voor publiek. Voor woningzoekers die zich rustig willen oriënteren bij de te koop staande woningen is de 'Open Huizen Dag' de geschikte gelegenheid om vrijblijvend binnen te lopen.

Lees meer

Brede School De Pauw bereikt hoogste punt

55 maanden geleden

Bij de nieuwbouw van de brede school De Pauw in Graft-De Rijp is het hoogste punt bereikt. Vrijdag 27 maart stonden wethouder Onderwijs Elly Konijn, Friso Bouwgroep, architectenbureau Breddel en de toekomstige gebruikers daar feestelijk bij stil. De brede school wordt in oktober 2015 in gebruik genomen.

Lees meer