• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

10 jaar trotse sponsor van het Schoolschaatsen

59 maanden geleden

Friso Bouwgroep is de hoofdsponsor van het schoolschaatsen. Jaarlijks maken zo’n tien- tot twaalfduizend kinderen in Friesland langs deze weg kennis met de schaatssport. Belangrijk, want de jeugd is het fundament voor de breedtesport en zonder kan de topsport niet bestaan.

Lees meer

Nieuwste editie Friso Nijs

60 maanden geleden

De nieuwste editie van het Friso Nijs is uit. Opnieuw een unieke editie met spraakmakende projecten waaraan Friso bouwgroep gewerkt heeft, daarnaast nemen we u mee naar projecten die op dit moment in uitvoering zijn waaronder een bijzonder project op Terschelling!

Lees meer

Friso is voor mij...

60 maanden geleden

"Friso is voor mij..." Dat is het thema van de korte bedrijfsfilm die onlangs in premiere ging. Studenten van de NHL maakten deze korte film waarin getoond wordt wat Friso voor diverse mensen betekent.

Lees meer

"Werk scoren voor de mannen"

61 maanden geleden

Friese bouwbedrijven moeten steeds dieper het land in om werk binnen te halen. "We hebben nu een aanvraag liggen voor Frankfurt am Main. Daar gaan we serieus naar kijken, aldus Jan Wageman Commercieel directeur van Friso Bouwgroep in de Leeuwarder Courant van 30 november jl.

Lees meer

Verbouw kunstencentrum Corrosia gegund aan Friso Bouwgroep

61 maanden geleden

In opdracht van De Alliantie Ontwikkeling realiseert Friso Bouwgroep de verbouw van het kunstencentrum Corrosia in Almere-Haven. De culturele trekpleister wordt naar een ontwerp van Architect Rik Lagerwaard getransformeerd tot smeltkroes waar meerdere instellingen onderdak krijgen.

Lees meer

Bijzonder renovatieproject op het Arnhemplein

61 maanden geleden

Wethouder Ben Scholten onthulde zaterdag op het Arnhemplein het kunstwerk 'Het Geheim van het Arnhemplein'. In opdracht van Ymere heeft Friso Almere meegewerkt aan dit bijzondere renovatieproject, waarbij een onderdoorgang tussen het Enschedepad en het Arnhmemplein is gerealiseerd. De onderdoorgang biedt straks toegang aan het vernieuwde plein wat in september op de schop ging.

Lees meer

Project Land van Luna in de lift

61 maanden geleden

Woensdag 20 november j.l. werd onder toeziend oog van vele belangstellenden door wethouder Kwint van de gemeente Heerhugowaard het project 14 energiezuinige woningen van het project Land van Luna opnieuw in de lift gezet! Letterlijk en figuurlijk doormiddel van het hijsen en plaatsen van een achterwand.

Lees meer

Feest voor eerste fase Raadhuisplein Drachten

61 maanden geleden

Met het leggen van enkele klinkers heeft het College van burgemeester en wethouders van Smallingerland onlangs (dinsdag 19 november j.l.) het einde van de eerste fase van de herontwikkeling van het Raadhuisplein in Drachten gevierd.

Lees meer

In 18 weken tijd sloop en nieuwbouw Lidl gereed

61 maanden geleden

In 18 weken tijd realiseerde Friso Almere de sloop en nieuwbouw van de Lidl in Purmerend. De sloop en de nieuwbouw inclusief de terreinverharding en inrichting van het terrein werden in opdracht van Lidl Nederland GmbH uitgevoerd.

Lees meer

Bouw Tuinderwerf in afbouwfase

61 maanden geleden

Met een voorspoedig bouwproces zit het project Tuinderswerf volop in de afbouwfase. Inmiddels is het gebouw volledig wind- en waterdicht en wordt de laatste hand gelegd aan de afbouw en de inrichting van de 49 starterswoningen.

Lees meer