• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Eerste Paal 27 duurzame woningen Heerhugowaard

59 maanden geleden

Op 11 maart 2015 hebben de wethouders Van Diemen en Oude Kotte de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van 27 energiezuinige en duurzame woningen in het Land van Luna in Heerhugowaard.

Lees meer

In 31 uur 2800 m³ beton storten bij aquaduct Burgum

59 maanden geleden

Deze week wordt er een bijzondere klus geklaard bij de aanleg van de nieuwe aquaduct van Burgum. Woensdag 11 en donderdag 12 maart wordt de onderwaterbetonvloer gestort. In totaal wordt er in twee dagen tijd zo'n 2800 m³ onderwaterbetonvloer gestort. De verwachting is dat deze werkzaamheden ongeveer 31 uur duren.

Lees meer

Frisoplan bouwt aan 'Kloppend hart Leeuwarden'

59 maanden geleden

Samen met Architectenbureau Achterbosch/Zantman werkt Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep) aan een mooi nieuwbouwplan voor het Doeleplein in Leeuwarden. Het plein is een van de herontwikkelingslocaties uit de manifestatie Kloppend Hart - Bouwen aan de binnenstad. De nieuwbouw van 7 royale 'Patricierswoningen' vormt het nieuwe plein op het voormalige parkeertterrein, tegenover de Prinsentuin.

Lees meer

Nije Daam brengt projectkrant uit!

59 maanden geleden

Bent ook nieuwsgierig wat Friso Civiel aan werkzaamheden verricht binnen de Centrale As? Lees het nu in de projectkrant van de Nije Daam. Hierin leest u alle over de drie projecten die de bouwcombinatie (Mobilis, Van Gelder en Friso Civiel) op dit moment onder handen heeft.

Lees meer

Kom kijken bij de Huis & Tuin beurs

59 maanden geleden

 

De lente staat voor de deur. Het moment om nieuwe ideeën over wonen op te doen is aangebroken! Een geschikt moment om op zoek te gaan naar inspiratie, benodigdheden en tips. Frisoplan presenteert twee nieuwe verkoopprojecten: Wonen in Jirnsum en Wonen in Techum.

Lees meer

Friso Civiel aan de slag met rondweg Hurdegaryp

60 maanden geleden

Het contract 'Midden 1' van De Centrale As, de rondweg om Hurdegaryp, is aanbesteed. De aannemerscombinatie Nije Daam, bestaande uit: Mobilis, Van Gelder en FrisoCiviel gaat aan de slag met de rondweg Hurdegaryp.

 

Lees meer

Eerste paal voor Harmpje Visserschool Urk

60 maanden geleden

Afgelopen maandag (16 februari jl.) werd de eerste paal voor de nieuw te bouwen Harmpje Visserschool in Urk officieel de grond in geslagen. In opdracht van Rehoboth realiseert Aannemingsmaatschappij Friso b.v. de nieuwbouw in de Oranjewijk in Urk. Het engineer & build project krijgt een burto vloeroppervlak van circa 2.340 m2.

Lees meer

Gevel Dorus Rijkersschool op Material Experience beurs

60 maanden geleden

De bijzondere gevel van de nieuwe Dorus Rijkersschool in het hart van Amsterdam wordt vanaf 9 februari getoond op de Material Experience beurs in de jaarbeurs in Utrecht. Friso liet samen met Moke Architecten een mock-up maken van de gevel.

Lees meer

Zachte winter voordeel voor bouw Raadhuisplein

61 maanden geleden

Echte strenge winters hebben we de laatste jaren in Nederland niet zo veel meer. Voor de schaatsliefhebbers is dat uiteraard erg jammer, want we willen eigenlijk toch heel graag die ijzers onderbinden en genieten van het natuurijs. Aan de andere kant heeft dit voor de bouw van het Raadhuisplein veel voordelen.

Lees meer

Breng uw stem uit op V.C. Sneek!

61 maanden geleden

Friesland en sport; het is al eeuwenlang een gouden combinatie. Maar het zijn niet alleen de Friese sporten die de Friese sportcultuur bijzonder maken. We hebben prachtige sportaccommodaties en een indrukwekkend rijtje topsporters. Daar zijn we grutsk op en dat geldt ook voor Friso Bouwgroep! Want met trots kunnen we vermelden dat het dames volleybalteam V.C. Sneek genomineerd is voor sportploeg van het jaar!

Lees meer