• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Waterrijk wonen in Techum, 100% verkocht!

57 maanden geleden

In minder dan een halfjaar tijd heeft Frisoplan samen met Makelaardij Hoekstra zes woningen verkocht in Techum. Slechts enkele woningen binnen dit buurtschap kennen de luxe directe ligging aan het water zoals deze halfvrijstaande woningen. De verkoop verliep daarom als een speer. 

Lees meer

Friso bouwt MFA in Lemmer

57 maanden geleden

In opdracht van Gemeente De Fryske Marren realiseert Aannemingsmaatschappij Friso de nieuwe multifunctionele accomodatie in Lemmer. Het nieuwe MFA gaat onderdak bieden aan de Basisschool De Meerpaal, de peuterspeelzaal Doomijn en buurtvereniging De Steiger. 

Lees meer

Duurzaam vervoer bij aanleg faunapassage Centrale As

57 maanden geleden
In Friesland wordt op verschillende locaties gewerkt aan het project ‘De Centrale As’. Deze nieuwe weg verbindt Dokkum en Drachten. Het traject loopt door een uniek landschap. Om de nadelige gevolgen voor dat landschap te beperken worden speciale aanpassingen aangebracht. Eén van de aanpassingen is het aanbrengen van een faunapassage bij Burgum. De aanleg gebeurt zo duurzaam mogelijk. 
Lees meer

Baanbrekend werk Energie Academy Europe Groningen

57 maanden geleden

"The new Energy Academy Europe building is going up at a phenomenal rate. Almost at full height. But who’s building it?"

Lees meer

Friso Bouwgroep vermindert CO2-uitstoot

57 maanden geleden

Begin 2012 is Friso Bouwgroep gecertificeerd op niveau 3 van de CO2-Prestatieladder. We willen de uitstoot van CO2 en het verbruik van schaarse middelen door productie en levering van onze producten terugbrengen.

Lees meer

Friso Civiel bouwt nieuw opmaling en stuw Burgum-West

57 maanden geleden

In opdracht van Wetterskip Fryslân bouwt Friso Civiel aan een nieuwe opmaling en stuw in Burgum. De oplevering zal naar verwachting eind september 2016 plaatsvinden. 

Lees meer

Verbouw kunstencentrum Corrosia af!

57 maanden geleden
In opdracht van De Alliantie Ontwikkeling is Friso Bouwgroep in 2014 gestart met de verbouw van het kunstencentrum Corrosia in Almere-Haven. Het kunstencentrum met zowel kunst aan de muur als op de planken was toe aan een grote renovatie. Na vele verbouwingen en functiewisselingen was een technische renovatie en een aanpassing op de functie een vereiste. Inmiddels is de verbouw af en is het nieuwe onderkomen in gebruik genomen. Bekijk hieronder het nieuwe Corrosia vanuit de lucht. 
Lees meer

Nieuwe Friso Nijs online te lezen

57 maanden geleden

Vlak voor het kerstreces viel bij onze relaties het Friso Nijs weer op de mat. Deze keer met een Groningen Special.

Lees meer

Friso realiseert uitbreiding Farm Dairy Lelystad

58 maanden geleden

In opdracht van Farm Dairy Lelystad realiseert Aannemingsmaatschappij Friso B.V. de uitbreiding/nieuwbouw, van de ‘Organiser’ in Lelystad. De totale nieuwbouw bestaat uit 4670m² waaronder twee nieuwe industriehallen.

Lees meer

Eerste liggers geplaatst voor nieuwe brug Burgum

58 maanden geleden

In samenwerking met Van Gelder en Mobilis bouwt Friso Civiel aan het project Centrale As Contract Midden 2 "Nije Daam" bestaande uit de realisatie van een aquaduct, een nieuwe brug en diverse kunstwerken in Burgum. Op 15 december 2015 werden de eerste liggers voor de nieuwe brug geplaatst. In totaal worden er 56 liggers geplaatst. In het derde kwartaal van 2016 zullen de eerste auto's gebruik kunnen maken van de nieuwe brug.

Lees meer