• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Breng uw stem uit op V.C. Sneek!

59 maanden geleden

Friesland en sport; het is al eeuwenlang een gouden combinatie. Maar het zijn niet alleen de Friese sporten die de Friese sportcultuur bijzonder maken. We hebben prachtige sportaccommodaties en een indrukwekkend rijtje topsporters. Daar zijn we grutsk op en dat geldt ook voor Friso Bouwgroep! Want met trots kunnen we vermelden dat het dames volleybalteam V.C. Sneek genomineerd is voor sportploeg van het jaar!

Lees meer

Uitbreiding 100 jaar oude woon-zorgboerderij Oppenhuizen

60 maanden geleden

In opdracht van Stichting Philadelphia Zorg realiseert Aannemingsmaatschappij Friso b.v. (onderdeel Friso Bouwgroep) de uitbreiding van de bestaande woon-zorgboerderij aan de Eastwei 4 in Oppenhuizen. Naar een ontwerp van architecten AchterboschZantman uit Leeuwarden wordt de huidige woon-zorgboederij uitgebreid met twee nieuwe gebouwen

Lees meer

Friso Bouwgroep bouwt verder aan Lawei Drachten

60 maanden geleden

In opdracht van Schouwburg de Lawei in Drachten bouwt Friso Bouwgroep vanaf 5 januari verder aan de afbouw van de Lawei en de Meldij. De afbouw wordt in drie bouwstromen gerealiseerd waarbij de Meldij en de Lawei en de afbouw van de buitenschil (gevels en daken) wordt afgerond.

Lees meer

Decembereditie Friso Nijs

60 maanden geleden

Twee keer per jaar brengt Friso Bouwgroep het Friso Nijs uit. In dit magazine vindt u een greep uit projecten die onlangs afgerond zijn of waar Friso aan bouwt.

Lees meer

J.J. de Vries gaat verder onder de naam Friso Civiel!

60 maanden geleden

J.J. de Vries, noordelijke beton- en waterbouwer (onderdeel van Friso Bouwgroep b.v.) gaat per 15 december 2014 verder onder de naam “Friso Civiel |  beton- en waterbouw”

Lees meer

Minister Schultz van Haegen geeft aftrap voor 'Haakdagen'

60 maanden geleden

Door een reusachtig 3D-krijttekening te onthullen, heeft minister Melanie Schultz van Haegen vandaag de aftrap gegeven voor de 'Haakdagen'. Dit zijn de laatste tien dagen tot de openstelling van de nieuwe rijksweg Haak om Leeuwarden (o.a. gerealiseerd door de bouwcombinatie Grutte Fier; een samenwerking tussen Mobilis TBI, Van Gelder, J.J. de Vries en Oosterhof Holman) op 18 december aanstaande.

Lees meer

Friso Bouwgroep genomineerd voor netste onderneming Sneek

60 maanden geleden

SNEEK – De Genomineerden Netste Onderneming van Sneek zijn bekend en Friso Bouwgroep staat op het lijstje. Op vrijdag 12 december aanstaande wordt de jaarlijkse prijs voor de Netste Onderneming van Sneek uitgereikt door wethouder Maarten Offinga van de Gemeente Súdwest-Fryslân.

Lees meer

Voormalig jongerencentrum wordt modern marketingkantoor

61 maanden geleden

In opdracht van Property Discovey B.V. uit Amsterdam realiseert Aannemingsmaatschappij Friso Almere b.v. (onderdeel van Friso Bouwgroep b.v.) de herontwikkeling van voormalig jongerencentrum ‘De Bajes’ in Amstelveen.

Lees meer

Friso renoveert 55 woningen in Drachten

61 maanden geleden

In opdracht van Fooq Heerenveen heeft Aannemingsmaatschappij Friso b.v. opdracht gekregen voor de renovatie van 55 woningen in de Granenbuurt in Drachten.

Lees meer

Allemaal vrij-baan

61 maanden geleden

"Allemaal vrij-baan" dat is de kreet waarmee de Gemeente Leeuwarden, Provincie Fryslân en Rijkswaterstaat de Haak om Leeuwarden openstellen voor publiek. 18 december wordt deze mijlpaal gezamenlijk gevierd, voorafgaand wordt er een divers activiteitenprogramma georganiseerd om de nieuwe Haak en de Westelijke invalsweg (gerealiseerd door de bouwcombinatie Grutte Fier; een samenwerking tussen Mobilis TBI, Van Gelder, J.J. de Vries en Oosterhof Holman) open te stellen voor het publiek.

 

Lees meer