• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Nije Daam brengt projectkrant nummer drie uit!

59 maanden geleden

Bent u nieuwsgierig wat Friso Civiel aan werkzaamheden verricht voor de Centrale As? Lees het nu in de derde projectkrant van bouwcombinatie Nije Daam. Hierin leest u alles over de vier projecten die de bouwcombinatie (Mobilis, Van Gelder en Friso Civiel) op dit moment onder handen heeft.

Lees meer

FrieslandCampina neemt poedertoren in gebruik

59 maanden geleden

FrieslandCampina heeft in de bestaande fabriek in Borculo een nieuwe productievoorziening in gebruik genomen (bron: De Gelderlander). Op de locatie wordt galacto-oligosachariden gemaakt. Het product met de naam Vivinal GOS wordt verwerkt in kindervoeding.

Lees meer

Brede School Graft – De Rijp klaar voor gebruik

59 maanden geleden

Een tijdje geleden bracht Friso de "Pauwen” aan op de nok van de nieuwe Brede School in De Rijp. Afgelopen donderdag werd de nieuwbouw van de school officieel opgeleverd. GGD/GGZ, het kinderdagverblijf en de bibliotheek hebben inmiddels hun intrek genomen. De twee scholen gaan de eerste week van januari over naar de nieuwe huisvesting.

Lees meer

Friso maakt klunvoorzieningen Elfstedentocht gereed

59 maanden geleden

Bij een mogelijke Elfstedentocht op de schaats komen in Sneek nieuwe klunvoorzieningen beschikbaar. Friso Bouwgroep realiseerde de klunvoorzieningen voor de Friese stad. Afgelopen maandag werd de eerste klunvoorziening gepresenteerd en getest.

Lees meer

Traditionele aanpak voor nieuwbouw stadsvilla's Maarssen

59 maanden geleden

Naar een ontwerp van Six Architects uit Doorn bouwt Aannemingsmaatschappij Friso aan vier luxe stadsvilla’s in Maarssen.

Lees meer

Eerste steen woningen Meerstad Groningen

59 maanden geleden

De realisatie van het nieuwbouwproject "Langs de Erven" in Meerstad is in volle gang. In sneltreinvaart zijn alle 12 woningen in karakteristieke jaren ’30 stijl verkocht. De bouw van de woningen ging net na de bouwvakantie van start. Inmiddels zijn de wanden, vloeren en daken geplaatst. De finishing touch zal tijdens een feestelijke bijeenkomst plaatsvinden. Samen met Piet van Dijken, houder van de erepenning van de stad Groningen, brengen de toekomstige bewoners de eerste steen aan op één van de woningen.

Lees meer

Friso Civiel vervangt brug Leermens

59 maanden geleden

In opdracht van Waterschap Noorderzijlvest realiseert Friso Civiel de vervanging van de brug Leermenstertil in Leermens.

Lees meer

Gereedschap aan de kant voor K3

59 maanden geleden

Drachten heeft sinds mei een volledig vernieuwde schouwburg en cultuurcentrum. De vernieuwbouw van De Lawei/De
Meldij werd begin dit jaar overgenomen door Aannemingsmaatschappij Friso, nadat de opdrachtgever het contract met de vorige aannemer had verbroken. Het magazine 'Bouwen in het Noorden' sprak met technisch directeur Marco Prins van Friso Bouwgroep over de pittige klus.

Lees meer

VC Sneek wint in Gent!

59 maanden geleden

VC Sneek is het Europese volleybalavontuur uitstekend begonnen. De ploeg van Petra Groenland won de uitwedstrijd tegen VDK Gent met overtuigende cijfers: 1-3. Sneek kwam, gesteund door enkele tientallen supporters, aanvankelijk geen moment in de problemen tegen Gent, de verliezend bekerfinalist van België.

Lees meer

Shaken not stirred in Enschede

59 maanden geleden

Woensdagavond 28 oktober 2015 rolt Kinepolis Enschede de rode loper uit! De nieuwste James Bond film ‘Spectre’ gaat dan in première. Maar er is meer reden voor feest. Kinepolis Group heeft Wollf bioscoop Cinestar overgenomen en grondig gerenoveerd. Het publiek kan vanaf morgenavond terecht in de compleet vernieuwde bioscoop. Friso Oost draagt daaraan haar steentje bij.

Lees meer