• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso Civiel bouwt aan 5 gemalen voor Wetterskip Fryslan

59 maanden geleden

Friso Civiel heeft opdracht gekregen voor de realisatie van vijf nieuwe poldergemalen op de locaties van vijf te slopen poldergemalen in gemeente Ferwerderadiel en Dongeradeel.

Lees meer

Friso Civiel groeit en is op zoek naar nieuwe collega!

59 maanden geleden

Friso Civiel b.v. | beton- en waterbouw, onderdeel van Friso Bouwgroep b.v., groeit. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie calculator/werkvoorbereider.

 

Lees meer

Nieuwste editie Friso Nijs is uit!

60 maanden geleden

Twee keer per jaar brengt Friso Bouwgroep het Friso Nijs uit. In dit magazine vindt u een greep uit projecten die onlangs afgerond zijn of waar Friso aan bouwt.

Lees meer

Bouwwerkzaamheden 'Wonen in Meerstad' in volle gang

61 maanden geleden

Aannemingsmaatschappij Friso is voor Frisoplan aan de slag geslagen met de nieuwbouw van 12 halfvrijstaande woningen in de ruimtelijke natuur van Meerstad in Groningen. De woningen worden gebouwd tussen het historische bebouwingslint aan de Hoofdweg en de Kwelvaart. Op de grens van twee werelden: die van het oude lint en die van het nieuwbouwgebied van Meeroevers.

Lees meer

Verkoop 'Lommerrijk Techum' binnenkort van start

61 maanden geleden

Binnenkort start Frisoplan samen met Makelaardij Hoekstra uit Leeuwarden met de verkoop van 12 twee-onder-één-kapwoningen in Techum (Leeuwarden). De eerste kick-off van dit project wierp zijn vruchten af. Er kwamen veel enthousiaste bezoekers en wellicht toekomstige bewoners van Techum op af. Kortom de kick-off was een succesvolle eerste start van de verkoop. Binnenkort zal Frisoplan volledig in de verkoop gaan met dit project.

Lees meer

Opening modelwoning verduurzaming Dinxperlo

61 maanden geleden

Donderdag 2 juli wordt in opdracht van woningcorporatie ‘De Woonplaats’ in Dinxperlo de modelwoning aan de Prins Hendrikstraat 27 geopend. In korte tijd zijn maatregelen uitgevoerd om de woning te verduurzamen tot energielabel A. De modelwoning is onderdeel van een groter project. Bewoners van 84 adressen in Dinxperlo kunnen kiezen voor het verduurzamen van hun woning. Deze huurders en andere omwonenden hebben de mogelijkheid om in de modelwoning de uitgevoerde maatregelen te bekijken. De modelwoning is 2 juli geopend van 16.00 tot 17.00 uur.

Lees meer

Herbouw Sint Clementkerk Ameland binnenkort van start

61 maanden geleden

Op  donderdag  25  juni  werd  bij  de,  op  5  februari  2013  afgebrande,  Clemenskerk  te  Nes Ameland het bouwbord t.b.v. de herbouw van de kerk onthuld. Over twee weken wordt er door Friso Restauratie (onderdeel van Friso Bouwgroep) met de bouw gestart en een jaar later, juli 2016, volgt naar verwachting de oplevering.

Lees meer

Start bouw ‘Eelân’ in Leeuwarden is een feit!

61 maanden geleden

Het grootste nieuwbouwproject in Leeuwarden 'Wonen in Eelân' is vandaag, 25 juni jl. officieel gestart. Samen met wethouder Harry van der Molen plaatsten Sigrid Hoekstra namens WoonFriesland en Pier Reitsma namens Frisoplan één van de wanden van de 23 huurwoningen in Eelân.

Lees meer

Contractondertekening Energy Academy Europe Groningen

61 maanden geleden

Vandaag, woensdag 24 juni 2015, was een heuglijke dag voor RuG, Bouwcombinatie Friso-Koopmans en Cofely GDF Suez. De opdracht voor de nieuwbouw van het prestigieuze project Energy Academy Europe is officieel bekrachtigd met de ondertekening van de contracten. Bouwcombinatie Friso-Koopmans ontving opdracht voor de bouwkundige werkzaamheden van Perceel 1; Cofely tekende voor de installatietechnische werkzaamheden van Perceel 2.

Lees meer

Wethouder Thea Koster onthult bouwplaats Eelân

61 maanden geleden

Samen met de kinderen van de Aquamarijn school uit Leeuwarden, gelegen tegenover de bouwplaats van het nieuwbouw project ‘Wonen in Eelân’ opende Wethouder Thea Koster van Jeugd en Onderwijs vandaag de vrolijkste bouwplaats van Leeuwarden. Alle kinderen van de school hebben een week lang gewerkt aan het beschilderen van de bouwhekdoeken. De feestelijke onthulling van de bouwhekdoeken gaf de start aan van het nieuwbouw project, die op dit moment door Frisoplan wordt ontwikkeld.

Lees meer