• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Hoogste punt voor nieuw spoedplein Tjongerschans

63 maanden geleden

Afgelopen vrijdag 21 maart werd bij het plaatsen van de technische ruimte op het dak van het nieuwe spoedplein bij het Ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen het hoogste punt bereikt. Friso Bouwgroep werkt hier aan de ver- en nieuwbouw van de Spoedeisendehulp en Dokterswacht Friesland.

Lees meer

Wonen en werken in Hilversum

63 maanden geleden

In de mediastad Hilversum worden binnenkort in opdracht van RV&O door Friso Bouwgroep vier royale gezinswoningen en 7 bedrijfunits gerealiseerd. Het moderne woonblok en het bedrijfsverzamelgebouw krijgen beide een strakke uitstraling met onder andere witte gevels en grijze kozijnen en deuren. De woningen en units liggen op loopafstand van het sfeervolle centrum van Hilversum.

Lees meer

Groot renovatieproject in Lichtenvoorde van start

63 maanden geleden

In de wijk Planetenbuurt in Lichtenvoorde is Friso Oost B.V. in opdracht van ProWonen gestart met groot onderhoud van verschillende woningen. In de wijk worden 72 woningen in acht straten opgeknapt.

Lees meer

Nieuwbouw moderne windmolens voor 1150 huishoudens

64 maanden geleden

Donderdag 13 maart werden door Enercon de eerste generator en de eerste bladen van de twee hypermoderne windmolens geplaatst op het terrein van Friso Bouwgroep, aan de Newtonweg in Leeuwarden.

Lees meer

Nieuwste parkeergarage Friesland geopend

64 maanden geleden

Met een ontbijtje op maandagmorgen 10 maart om 7.30 uur, openden wethouders Nieske Ketelaar en Marjan van der Aart de nieuwste parkeergarage van Friesland aan het Raadhuisplein. Deze garage is onderdeel van het nieuwe winkelcentrum Raadhuisplein in Drachten.

Lees meer

Friso bouwt multifunctionele school in Zuidhorn

64 maanden geleden

In de wijk de Oostergast in Zuidhorn realiseert Friso aan de Rijkstraatweg 1 een brede school gerealiseerd. Opdrachtgever is de gemeente Zuidhorn. Het wordt een multifunctioneel gebouw voor diverse gebruikers en functies.

Lees meer

Bijzondere gevelinspectie bij Brandaris met Drone

64 maanden geleden

In opdracht van Rijkswaterstaat is Friso Bouwgroep in december gestart met de renovatie van de vuurtoren “De Brandaris” op Terschelling. Tijdens de herstelwerkzaamheden van de voegen en scheuren aan de binnenmuren is gebleken dat de gevel op een aantal plaatsen lekkages vertoont. Om de lekkage aan de gevel goed te kunnen inspecteren laat Friso Bouwgroep dinsdag 4 maart een Falcon-Eye multicopter rond de toren vliegen.

Lees meer

Nieuw hotel in hartje Amsterdam

64 maanden geleden

In opdracht van R.C. Kallenbach Beheer uit Amsterdam realiseert Friso Bouwgroep de nieuwbouw van Hotel Elandsgracht in hartje Amsterdam.

Lees meer

Friso volleybaldames pakken de beker!

64 maanden geleden

Afgelopen weekend speelde het Friso volleybalteam uit Sneek in Zwolle tegen Peelpush uit Meijel. Met drie winnende sets gingen ze er met de beker vandoor. Een prachtige overwinning!

Lees meer

Raadhuisplein Drachten komt tot leven!

64 maanden geleden

Er wordt hard gewerkt op het Raadhuisplein in Drachten. Momenteel worden door de bouwcombinatie Koopmans Bouwgroep en Friso Bouwgroep de laatste puntjes op de "i" gezet. Het project komt echt tot leven dankzij de winkels en woningen die klaar zijn en de openbare ruimte die steeds meer vorm gaat krijgen. Ondertussen is ook gestart met de tweede en laatste fase. De komende maanden staan dus in het teken van opleveringen, afbouw en de opening van de eerste winkels en niet te vergeten de nieuwe parkeergarage.

Lees meer