• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Toekomstbestendig kindcentrum in Wagenborgen

6 maanden geleden

Na de zomervakantie is Aannemingsmaatschappij Friso in opdracht van Gemeente Delfzijl gestart met de bouw van het nieuwe kindcentrum op het Groot Bronwijk-terrein in Wagenborgen. Woensdag 10 juli jl. is dit feestelijk gevierd. Het nieuwe kindcentrum biedt straks onderdak aan basisschool De Kronkelaar en kinderopvang Kids2b.

Lees meer

Turn-key overeenkomst met Vesteda voor 171 huurappartementen

6 maanden geleden

Vlak langs kanaal Hoendiep en op fietsafstand van het Groningse centrum ontwikkelt Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers de energieneutrale wijk Westerwal. Het hier te realiseren complex met 171 huurappartementen voor het middensegment is verkocht aan woningbelegger Vesteda, die de verhuur op termijn op zich gaat nemen. De twee partijen tekenden onlangs de koopovereenkomst en gelijktijdig werd tussen Vesteda en Friso Bouwgroep een turn-key aannemingsovereenkomst getekend.

Lees meer

Nieuw personeel vindt Friso Bouwgroep tijdens festival

6 maanden geleden

Afgelopen zaterdag bezochten ruim 1000 mensen het Friso Festival aan de Houkesloot in Sneek. Onder het genot van een hapje en een drankje kon jong en oud meedoen aan leuke activiteiten en voorlichting krijgen over werken en leren in de bouw. Het doel was om mensen enthousiast te maken voor een opleiding of baan in de bouw én om te laten zien hoe het er bij een groot bouwbedrijf aan toe gaat. 

Lees meer

Onderhoudsmonteur materieel-/binnendienst (Sneek)

6 maanden geleden

Friso gaat altijd voor kwaliteit. Om die te kunnen leveren is kwaliteitsgereedschap nodig. Hou jij van een technische uitdaging? Aannemingsmaatschappij Friso (Sneek) is op zoek naar een onderhoudsmonteur die samen met de collega's het elektrische gereedschap en ons machinepark tip top in orde houdt. Zo kunnen onze bouwvakkers doen waar ze goed in zijn; topprestaties leveren. 

Lees meer

Een blik op de bouwput van cultuurhistorisch centrum De Tiid

7 maanden geleden

We grijpen graag onzichtbaar in, alsof we niet zijn geweest’, aldus Douwe Offringa in de Cobouw waar onlangs een artikel over de restauratie en uitbreiding van het voormalige stadhuis in Bolsward in stond. 

Lees meer

Social Return en uitmuntende luchtdichtheid zorgen voor geslaagd woningbouwproject in Harlingen

7 maanden geleden

In opdracht van De Bouwvereniging, de woningcorporatie uit Harlingen heeft Friso Bouwgroep de nieuwbouw van 110 woningen in het zogenoemde Plan Zuid onlangs definitief afgerond. Mede door een uitmuntende luchtdichtheid en een geslaagd Social Return traject is dit nieuwbouwproject klaar voor toekomst.

Lees meer

Het geheim achter Markt058 in Leeuwarden

7 maanden geleden

Eén jaar had Friso om van het oude Aegon-gebouw in Leeuwarden een studentencomplex van vijfhonderd woningen te maken. En Leeuwarden was ook nog eens het hele jaar culturele hoofdstad, dus bomvol. Lees hier het artikel wat onlangs in de Cobouw verscheen over het geheim achter de grootste studentenhuisvesting in Leeuwarden. 

Lees meer

Uitvoerder steigerbouw en bouwplaatsinrichting (Sneek)

7 maanden geleden
De materieeldienst van Friso Bouwgroep zoekt een kundige en doortastende collega die affiniteit heeft met steigerbouw, bouwplaatsinrichting en bekistingen.
 
Lees meer

Ervaren uitvoerder (Midden Nederland)

7 maanden geleden

Wil jij bouwen aan spraakmakende projecten in de omgeving van Almere, weet jij collega's te inspireren én heb je een scherpe blik voor de technische aspecten, kwaliteit en veiligheid van onze projecten? Solliciteer dan als uitvoerder bij onze vestiging in Almere. 

Lees meer

Ervaren calculator (Eibergen)

7 maanden geleden

Hou jij van uitdaging en afwisseling, heb je oog voor optimalisaties én ben je nauwkeurig? Kun jij de vraag van onze opdrachtgevers vertalen in een optimale kostprijs? Dan ben jij wellicht de calculator die Friso Oost B.V. zoekt. Vanwege de gestage groei van Aannemingsmaatschappij Friso Oost B.V. (standplaats Eibergen) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor onderstaande functie: 

Lees meer