• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Veel belangstelling voor open dag Maykehiem Langweer

64 maanden geleden

In samenwerking met Zorggroep Maeykehiem en Wonen Zuidwest Friesland organiseerde Friso Bouwgroep zaterdag 28 juni j.l. een open dag bij het nieuwe appartementencomplex in Langweer. Voor veel geinteresseerden een groot succes! Het project wat een voorbeeld project moet zijn voor andere initiatieven in Friesland biedt straks huisvesting en zorg aan clënten met een verandelijke en/of lichamelijke beperking.

Lees meer

Meest duurzame studentenhuisvesting geopend

64 maanden geleden

Wonen op de Kenniscampus in Leeuwarden is sinds maandag 16 juni 2014 een feit. In opdracht van Proplan realiseerde Friso Bouwgroep de nieuwbouw van de meest duurzame studentencampus van Nederland.  In de toren werden 70 studio’s en 35 studentenkamers gecreëerd, waarin studenten gehuisvest gaan worden.

Lees meer

Helix Wageningen bereikt hoogste punt

65 maanden geleden

Op 11 juni werd in Wageningen een feestje gevierd. Het hoogste punt van het nieuwe gebouw van de Argotechnology & Food Sciences Group, AFSG Helix, werd op feestelijke wijze gevierd met het hijsenvan een prefab dakrand. Een moment waarbij opdrachtgever Wageningen Universiteit waardering uitsprak over de voortgang van het bouwproces. De bouw is in oktober 2013 gestart.

Lees meer

Mooie film verbouw Gashouder

65 maanden geleden

In het komende Friso Nijs wordt uitgebreid stilgestaan bij de verbouw van Gashouder tot hypermodern kantoorpand van Snakeware in Sneek.

Lees meer

Ludieke heropening Brandaris

65 maanden geleden

Na groot onderhoud aan de welbekende Brandaris heeft Friso Bouwgroep de renovatie van de vuurtoren afgerond en was het tijd voor een feestje. Afgelopen dinsdag 20 mei werd de vuurtoren heropend.

Lees meer

Brede School Terschelling opgeleverd

65 maanden geleden

Op het eiland Terschelling is de afgelopen tijd hard gewerkt door Friso Bouwgroep. Friso had twee projecten onder handen in West-Terschelling, namelijk de nieuwbouw van de Brede School en de grootschalige renovatie van de vuurtoren Brandaris. Beide projecten zijn inmiddels afgerond en opgeleverd. Op 15 mei werd de Brede School overhandigd aan wethouder De Jong. Dinsdag 20 mei is de Brandaris geopend.

Lees meer

Nieuw restauratieproject Amsterdam

66 maanden geleden

In opdracht van de Universiteit Amsterdam restaureert Aannemingsmaatschappij Friso B.V. het BinnenGasthuis 2.. Het Binnengasthuis is een voormalig ziekenhuis in het centrum van Amsterdam. Nadat het ziekenhuis in 1981 opging in het Academisch Medisch Centrum werd het Binnengashuisterrein één van de hoofdlocaties van de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer

Friso bouwt uitbreiding Oliehoorn fabriek

66 maanden geleden

In opdracht van Oliehoorn Beheer b.v. realiseert Aannemingsmaatschappij Friso B.V. de uitbreiding van de bestaande Oliehoorn fabriek in Zwaag. Het bedrijf is na 33 jaar een serieuze speler geworden in sausland en daarom toe aan een uitbreiding. Het nieuwe pand van ruim 1200 m2 wordt tussen twee bestaande panden gebouwd.

Lees meer

Informatieavond project Nije Daam (Centrale As Burgum)

66 maanden geleden

In samenwerking met Van Gelder en Mobilis bouwt J.J. de Vries aan het project "Nije Daam" ; de realisatie van een aquaduct, brug en kunstwerken in Burgum. Het project maakt onderdeel uit van De Centrale As en gaat in juni van start. Op woensdag 14 mei is er tussen 17.00 en 21.00 uur in het Dorpshuis De Kampeen in Sumar een informatieavond over de ontwikkelingen rondom het project "Nije Daam".

Lees meer

Open Dag Kastanjehof Sneek groot succes!

66 maanden geleden

Op zaterdag 3 mei jl. werden de deuren van het vernieuwde Frittemahof aan de Stationsstraat in Sneek geopend voor belangstellenden. Het zogenaamde Kastanjehof dat vroeger dienst deed als verzorgingstehuis is door Friso Bouwgroep gerenoveerd tot een luxe appartementencomplex met 8 royale appartementen.

Lees meer