• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Decembereditie Friso Nijs

64 maanden geleden

Twee keer per jaar brengt Friso Bouwgroep het Friso Nijs uit. In dit magazine vindt u een greep uit projecten die onlangs afgerond zijn of waar Friso aan bouwt.

Lees meer

J.J. de Vries gaat verder onder de naam Friso Civiel!

64 maanden geleden

J.J. de Vries, noordelijke beton- en waterbouwer (onderdeel van Friso Bouwgroep b.v.) gaat per 15 december 2014 verder onder de naam “Friso Civiel |  beton- en waterbouw”

Lees meer

Minister Schultz van Haegen geeft aftrap voor 'Haakdagen'

64 maanden geleden

Door een reusachtig 3D-krijttekening te onthullen, heeft minister Melanie Schultz van Haegen vandaag de aftrap gegeven voor de 'Haakdagen'. Dit zijn de laatste tien dagen tot de openstelling van de nieuwe rijksweg Haak om Leeuwarden (o.a. gerealiseerd door de bouwcombinatie Grutte Fier; een samenwerking tussen Mobilis TBI, Van Gelder, J.J. de Vries en Oosterhof Holman) op 18 december aanstaande.

Lees meer

Friso Bouwgroep genomineerd voor netste onderneming Sneek

64 maanden geleden

SNEEK – De Genomineerden Netste Onderneming van Sneek zijn bekend en Friso Bouwgroep staat op het lijstje. Op vrijdag 12 december aanstaande wordt de jaarlijkse prijs voor de Netste Onderneming van Sneek uitgereikt door wethouder Maarten Offinga van de Gemeente Súdwest-Fryslân.

Lees meer

Voormalig jongerencentrum wordt modern marketingkantoor

64 maanden geleden

In opdracht van Property Discovey B.V. uit Amsterdam realiseert Aannemingsmaatschappij Friso Almere b.v. (onderdeel van Friso Bouwgroep b.v.) de herontwikkeling van voormalig jongerencentrum ‘De Bajes’ in Amstelveen.

Lees meer

Friso renoveert 55 woningen in Drachten

64 maanden geleden

In opdracht van Fooq Heerenveen heeft Aannemingsmaatschappij Friso b.v. opdracht gekregen voor de renovatie van 55 woningen in de Granenbuurt in Drachten.

Lees meer

Allemaal vrij-baan

65 maanden geleden

"Allemaal vrij-baan" dat is de kreet waarmee de Gemeente Leeuwarden, Provincie Fryslân en Rijkswaterstaat de Haak om Leeuwarden openstellen voor publiek. 18 december wordt deze mijlpaal gezamenlijk gevierd, voorafgaand wordt er een divers activiteitenprogramma georganiseerd om de nieuwe Haak en de Westelijke invalsweg (gerealiseerd door de bouwcombinatie Grutte Fier; een samenwerking tussen Mobilis TBI, Van Gelder, J.J. de Vries en Oosterhof Holman) open te stellen voor het publiek.

 

Lees meer

Minister opent waterfabriek Andijk

65 maanden geleden

"Een wereldprimeur uit de kraan voor 370.000 Noord-Hollanders." Zo kondigt opdrachtgever Waterleidingbedrijf PWN de opening van de nieuwe waterfabriek in Andijk aan. JJ de Vries (onderdeel van Friso Bouwgroep b.v.) heeft in opdracht van PWN de verouderde voorzuivering vernieuwd. De realisatie van het zogenoemde SIX-CeraMac gebouw, de SIX-reactoren, de terreininrichten en het inlaatkanaal. (Perceel D) werden in twee jaar tijd uitgevoerd door J.J. de Vries.

Lees meer

Contract getekend voor bouw Dorus Rijkersschool

65 maanden geleden

In opdracht van Stadsdeel Amsterdam Noord realiseert Aannemingsmaatschappij Friso b.v. de nieuwbouw van de Dorus Rijkersschool in het hart van Amsterdam. Maandag 24 november jl. werd de ondertekening van het contract op feestelijke wijze gevierd.

Lees meer

1ste fase Raadhuisplein Drachten geopend

65 maanden geleden

20 november jl. werd op feestelijke wijze de eerste fase van het Raadhuisplein Drachten geopend. Het winkelhart van de regio is door Bouwcombinatie Koopmans Bouwgroep en Friso Bouwgroep in twee jaar verrezen tot een modern woon- en winkelgebied. De bouw van het totale project is nog niet afgerond. Onlangs is de bouwcombinatie gestart met de tweede fase. In 2016 zal het complete project worden opgeleverd.

Lees meer