• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Uitvoering verduurzaming Dinxperlo gestart

61 maanden geleden

De verduurzaming van ruim 70 woningen in Dinxperlo is donderdag 3 september j.l. officieel van start gegaan. De verduuzaming tot energielabel A werd enthousiast ontvangen door de huurders van woningcorporatie De Woonplaats in Dixperlo. Om bij de start van het project stil te staan is donderdag het startschot gegeven door wethouder Luiten van gemeente Aalten. Samen met De Woonplaats overhandigde Friso de eerste Solar ledlamp voor bij de voordeur van de woningen.

Lees meer

Friso trotse sponsor MTB Elfstedentocht

61 maanden geleden

In het weekend van 4, 5 en 6 september staat Friesland voor de vierde keer in het teken van de Friese Elfstedentocht op de mountainbike. Friso Bouwgroep draagt graag haar steentje bij aan deze sportieve uitdaging en is daarom zichtbaar op de deelnemersshirts & leiderstruien van het mixed leidersklassement. De redactie van Friso interviewde de organisatie...

Lees meer

"Friese bouw bloeit anderhalf jaar later"

62 maanden geleden

Vandaag 28 augustus j.l. prijkt een groot artikel over de Friese bouwers op de cover van de Leeuwarder Courant. Jan van Loo, de financiële man bij Friso Bouwgroep vertelt...

Lees meer

Bouwkraan verlaat na 4 jaar bouwplaats Raadhuisplein

62 maanden geleden

Na jaren de Skyline te hebben gedomineerd vertrok onlangs de bouwkraan van de bouwplaats van het Raadhuisplein in Drachten. De herontwikkeling in het centrum van Drachten is daarmee in de eindfase terecht gekomen. Maar voordat het Raadhuisplein definitief opgelever gaat worden staat er nog veel te gebeuren. Onze projectleider praat u bij.  

Lees meer

Friso Almere levert Ibba-woningen op

62 maanden geleden

Onlangs vond de eerste oplevering van twee IbbA-woningen plaats. Samen met Aannemingsmaatschappij Friso Almere B.V. (onderdeel van Friso Bouwgroep) ontwierp OZRA Architectuur deze fraaie split level woning, speciaal ontwikkeld voor IbbA. IbbA is de regeling van gemeente Almere en Woonstichting Key waarmee iedereen met een inkomen tot €36.500,- de kans krijgt zelf een huis te bouwen.

Lees meer

Friso Civiel bouwt aan 5 gemalen voor Wetterskip Fryslan

62 maanden geleden

Friso Civiel heeft opdracht gekregen voor de realisatie van vijf nieuwe poldergemalen op de locaties van vijf te slopen poldergemalen in gemeente Ferwerderadiel en Dongeradeel.

Lees meer

Friso Civiel groeit en is op zoek naar nieuwe collega!

62 maanden geleden

Friso Civiel b.v. | beton- en waterbouw, onderdeel van Friso Bouwgroep b.v., groeit. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie calculator/werkvoorbereider.

 

Lees meer

Nieuwste editie Friso Nijs is uit!

63 maanden geleden

Twee keer per jaar brengt Friso Bouwgroep het Friso Nijs uit. In dit magazine vindt u een greep uit projecten die onlangs afgerond zijn of waar Friso aan bouwt.

Lees meer

Bouwwerkzaamheden 'Wonen in Meerstad' in volle gang

63 maanden geleden

Aannemingsmaatschappij Friso is voor Frisoplan aan de slag geslagen met de nieuwbouw van 12 halfvrijstaande woningen in de ruimtelijke natuur van Meerstad in Groningen. De woningen worden gebouwd tussen het historische bebouwingslint aan de Hoofdweg en de Kwelvaart. Op de grens van twee werelden: die van het oude lint en die van het nieuwbouwgebied van Meeroevers.

Lees meer

Verkoop 'Lommerrijk Techum' binnenkort van start

63 maanden geleden

Binnenkort start Frisoplan samen met Makelaardij Hoekstra uit Leeuwarden met de verkoop van 12 twee-onder-één-kapwoningen in Techum (Leeuwarden). De eerste kick-off van dit project wierp zijn vruchten af. Er kwamen veel enthousiaste bezoekers en wellicht toekomstige bewoners van Techum op af. Kortom de kick-off was een succesvolle eerste start van de verkoop. Binnenkort zal Frisoplan volledig in de verkoop gaan met dit project.

Lees meer