• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Jubileumfeest voor Stichting Bouwcultuurfonds Friesland

65 maanden geleden

Al 25 jaar bevordert Stichting Bouwcultuurfonds Friesland het behoud van monumentale gebouwen in Friesland. Inmiddels heeft de stichting al vele projecten een warm hart toegedragen en daarmee cultureel erfgoed zeker gesteld voor de toekomstige generaties. Iets waar de stichting trots op mag zijn. In het kader van het jubileumjaar werd afgelopen vrijdagmiddag 14 november jl. een lustrumevenement georganiseerd.

Lees meer

Start bouw Neede feestelijk gevierd

65 maanden geleden

Op dinsdag 18 november jl. is in Neede de eerste stap gezet voor het bouwen van 22 nieuwbouw woningen in de wijk de Berg. De start van de bouw werd op feestelijke wijze gevierd. Een toekomstige bewoner en wethouder Patricia Hoytink plaatsten de eerste prefab wand voor de toekomstige woning van de bewoner.  

Lees meer

Nieuwbouw Harmpje Visserschool gegund aan Friso

65 maanden geleden

In opdracht van Rehoboth realiseert Aannemingsmaatschappij Friso b.v. de nieuwbouw van de Harmpje Visserschool in de Oranjewijk op Urk. Het engineer & build project krijgt een bruto vloeroppervlak van circa 2.340 m2.

Lees meer

Vliegende start voor wonen in Meerstad

66 maanden geleden

Vanaf de start verkoop tot nu toe maakt het project ‘Wonen in Meerstad’ en vliegende start mee. Inmiddels zijn de helft van de woningen verkocht. De overige 5 van de 12 woningen zijn in optie genomen.

Lees meer

Eerste paal Brede School De Rijp

66 maanden geleden

Vandaag donderdag 23 oktober j.l. was het zover: de eerste paal voor de nieuwbouw van de brede school De Pauw in De Rijp ging de grond in. De heer Joop Klukhuhn, projectwethouder van Gemeente Alkmaar verrichtte de officiële handeling op het bouwterrein van de nieuwe brede school. De nieuwbouw vindt plaats op een voormalige hoofdveld van voetbalvereniging SV de Rijp.

Lees meer

Bouw 2e Fase Raadhuisplein Drachten vordert gestaag

66 maanden geleden

In september startten de heiwerkzaamheden voor de bouw van de tweede fase van het project Raadhuisplein in Drachten. 

Lees meer

Bouw 22 woningen ProWonen Neede gestart

66 maanden geleden

In opdracht van Wooncorporatie ProWonen realiseert Aannemingsmaatschappij Friso Oost B.V.  22 woningen in de wijk De Berg in Neede

Lees meer

Veel belangstelling Wonen in Eelân

66 maanden geleden

Zaterdag 4 oktober vond de start verkoop plaats van de 24 nieuwbouw woningen aan de Dokkumer Ee. Het nieuwbouwproject genaamd 'Wonen in Elân' trok bijzonder veel aandacht. Belangstellenden werden ontvangen in een salonboot die tegenover het bouwterrein was aangemeerd. In de boot werden de bezoekers door de verkoopspecialisten van Frisoplan b.v. (onderdeel van Friso Bouwgroep b.v.) en Woonaccent Makelaars geinformeerd over de woningen. Aan boord werden ook de opties op de woningen vergeven door de makelaars. In totaal werden 12 van de 24 woningen in optie genomen. 'Een mooi aantal voor een uniek project' aldus projectontwikkelaar Ronald van Asselt van Frisoplan.

Lees meer

Zaterdag 4 oktober start verkoop Eelân

67 maanden geleden

Aanstaande zaterdag 4 oktober start de verkoop van de 24 nieuwbouw woningen aan de Dokkumer Ee. Iedereen die belangstelling heeft is vanaf 11.00 uur van harte welkom aan boord van de Wetterprinses in de Dokkumer Ee (t.h.v. De Eeskwerd). Het nieuwbouwproject genaamd ‘Wonen in Eelân’ is een nieuwe woonwijk aan de Dokkumer Ee. De wijk bestaat uit 14 luxe ‘Oeverwoningen’ en 10 royale ‘Rietwoningen’ vanaf €144.950,-. Allen in de jaren ’30 stijl en zeer betaalbaar, ook voor starters. Tijdens de Open Huizen Dag kan iedereen op de Wetterprinses met een hapje en een drankje kennismaken met dit unieke nieuwbouw project.

Lees meer

Woningoverdracht 24 eengezinswoningen Burgum

67 maanden geleden

Aan de Prins Bernhardstraat in Burgum realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso b.v. 24 eengezinswoningen in opdracht van WoonFriesland. 29 september j.l. werden de eerste tien sleutels overhandigd aan de toekomstige bewoners. De bewoners kregen hiermee toegang tot hun nieuwe woning met energielabel A+. Eenmaal buiten hingen de Friese vlaggen bij de deur! Als welkomscadeau voor de bewoners.

Lees meer