• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Bouw 26 woningen Heerhugowaard van start

66 maanden geleden

De bouw van de 26 woningen van het Type Harmonie in Heerhugowaard is van start. Afgelopen vrijdag 30 april jl. ging de eerste paal de grond in. De zogenaamde rug-aan-rug-woningen worden in opdracht van Ontwikkelings-en Exploitatiemaatschappij Hallokatie’s II CV te Alkmaar gerealiseerd.

Lees meer

Ondernemen met oog voor elkaar

66 maanden geleden

De bouwsector heeft een grote impact op duurzaamheid. Daar zijn we ons bij Friso van bewust. "Continuïteit en kwaliteit boven winstmaximalisatie" is de visie van Friso. Om deze visie waar te maken wordt met respect voor mens, milieu en daarmee de toekomst ondernomen.

Lees meer

Bijzonder ontwerp voor Campus Terschelling

66 maanden geleden

Op Terschelling is de campus van het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) al jaren onderwerp van gesprek. De campus voldoet niet aan de eisen van deze tijd en is dringend aan vernieuwing toe. Samen met woningstichting De Veste gaat de Gemeente Terschelling een nieuwe campus realiseren.

Lees meer

Eerste paal voor Brede School Zuidhorn

66 maanden geleden

Leerlingen van de basisscholen Het Anker en De Borgh en cliënten van De Zijlen sloegen donderdag 24 april j.l. samen met wethouder Nederveen de eerste paal voor de nieuwe Brede School in Zuidhorn.

Lees meer

3 mei Open Huis Kastanjehof Sneek

66 maanden geleden

Wie op zoek is naar een luxe appartement met een unieke uitstraling, kan zijn hart ophalen bij Kastanjehof in hartje Sneek. In dit monumentale pand, dat vroeger dienstdeed als verzorgingstehuis, worden door Friso Bouwgroep 8 luxe appartementen gerealiseerd.

Zaterdag 3 mei worden de deuren geopend en kunnen belangstellenden van 10.00 - 14.00 uur een kijkje nemen in de appartementen die nog beschikbaar zijn.

Lees meer

Verbouwing Corrosia van start

67 maanden geleden

In het centrum van Almere-Haven is Aannemingsmaatschappij Friso B.V. 7 april gestart met de verbouw van Corrosia. Corrosia moet de smeltkroes worden waar meerdere instellingen onderdak krijgen, zoals een kleinschalig theater, bibliotheek, buurthuis, expositieruimte, ontmoetingscentrum met ruimtes voor muziekles en kunstzinnige vorming en woon-werk ateliers.

Lees meer

Bijzondere bouwhekdoeken voor Brandaris

67 maanden geleden

In december 2013 is Friso Bouwgroep in opdracht van Rijkswaterstaat gestart met de grootschalige renovatie van de welbekende vuurtoren “De Brandaris” op Terschelling. Het einde van de renovatie is in zicht. Voordat de verkeersleiders terugkeren naar de vuurtoren werd de Brandaris nog extra in het zonnetje gezet. 

Lees meer

24 woningen Burgum

67 maanden geleden

1 april werd gestart met de eerste heiwerkzaamheden aan de Prins Bernhardlaan in Burgum. Nadat de heiwerkzaamheden zijn afgerond kan gestart worden met de bouw van de eerste woningen.

Lees meer

Transformatie van de Gashouder in Sneek

67 maanden geleden

In opdracht van Internetbureau Snakeware uit Sneek realiseerde Aannemingsmaatschapij Friso B.V. de verbouw van de voormalige Gashouder in Sneek. Het gebouw is verbouwd tot hypermodern kantoor in de binnenstad van Sneek.

Lees meer

Keetwarming ombouw N381

67 maanden geleden

In opdracht van Boskalis Nederland start J.J. de Vries in samenwerking met Mobilis in april met de ombouw van de N381 tussen Drachten en Oosterwolde Noord (de Nanningaweg). Daarom worden woensdag 26 en donderdag 27 maart informatieavonden georganiseerd.

Lees meer