• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Opening modelwoning verduurzaming Dinxperlo

63 maanden geleden

Donderdag 2 juli wordt in opdracht van woningcorporatie ‘De Woonplaats’ in Dinxperlo de modelwoning aan de Prins Hendrikstraat 27 geopend. In korte tijd zijn maatregelen uitgevoerd om de woning te verduurzamen tot energielabel A. De modelwoning is onderdeel van een groter project. Bewoners van 84 adressen in Dinxperlo kunnen kiezen voor het verduurzamen van hun woning. Deze huurders en andere omwonenden hebben de mogelijkheid om in de modelwoning de uitgevoerde maatregelen te bekijken. De modelwoning is 2 juli geopend van 16.00 tot 17.00 uur.

Lees meer

Herbouw Sint Clementkerk Ameland binnenkort van start

63 maanden geleden

Op  donderdag  25  juni  werd  bij  de,  op  5  februari  2013  afgebrande,  Clemenskerk  te  Nes Ameland het bouwbord t.b.v. de herbouw van de kerk onthuld. Over twee weken wordt er door Friso Restauratie (onderdeel van Friso Bouwgroep) met de bouw gestart en een jaar later, juli 2016, volgt naar verwachting de oplevering.

Lees meer

Start bouw ‘Eelân’ in Leeuwarden is een feit!

64 maanden geleden

Het grootste nieuwbouwproject in Leeuwarden 'Wonen in Eelân' is vandaag, 25 juni jl. officieel gestart. Samen met wethouder Harry van der Molen plaatsten Sigrid Hoekstra namens WoonFriesland en Pier Reitsma namens Frisoplan één van de wanden van de 23 huurwoningen in Eelân.

Lees meer

Contractondertekening Energy Academy Europe Groningen

64 maanden geleden

Vandaag, woensdag 24 juni 2015, was een heuglijke dag voor RuG, Bouwcombinatie Friso-Koopmans en Cofely GDF Suez. De opdracht voor de nieuwbouw van het prestigieuze project Energy Academy Europe is officieel bekrachtigd met de ondertekening van de contracten. Bouwcombinatie Friso-Koopmans ontving opdracht voor de bouwkundige werkzaamheden van Perceel 1; Cofely tekende voor de installatietechnische werkzaamheden van Perceel 2.

Lees meer

Wethouder Thea Koster onthult bouwplaats Eelân

64 maanden geleden

Samen met de kinderen van de Aquamarijn school uit Leeuwarden, gelegen tegenover de bouwplaats van het nieuwbouw project ‘Wonen in Eelân’ opende Wethouder Thea Koster van Jeugd en Onderwijs vandaag de vrolijkste bouwplaats van Leeuwarden. Alle kinderen van de school hebben een week lang gewerkt aan het beschilderen van de bouwhekdoeken. De feestelijke onthulling van de bouwhekdoeken gaf de start aan van het nieuwbouw project, die op dit moment door Frisoplan wordt ontwikkeld.

Lees meer

Feestelijke starthandeling 'Wonen in Eelân'

64 maanden geleden

Het grootste nieuwbouwproject in Leeuwarden 'Wonen in Eelân' verloopt voorspoedig. In totaal worden hier 47 woningen gebouwd, waarvan 24 woningen worden verhuurd door WoonFriesland. Meer dan tweederde van de 23 koopwoningen is inmiddels verkocht. Het heien is klaar en de geprefabriceerde wanden staan klaar om geplaatst te worden. Kortom de woningen van Eelân kunnen gebouwd worden!

Lees meer

Appartementen in voormalig pand Bouma Sneek

64 maanden geleden
Op een prachtige locatie, aan de Oosterkade/Leeuwarderweg in Sneek ontwikkelt Frisoplan veertien appartementen.
Lees meer

Friso gaat 'de wijk in' voor verduurzamingsproject Dinxperlo

64 maanden geleden

Woensdag 10 juni organiseerde woningcorporatie De Woonplaats samen met Friso Bouwgroep (vestiging Eibergen) een inloopbijeenkomst voor huurders uit Dinxperlo over de verduurzaming van hun woning. Het verduurzamingsproject van ruim 80 woningen krijgt vandaag een gevolg.

Lees meer

Recordaantal bezoekers Nije Daam tijdens DvdB

64 maanden geleden

Op zaterdag 13 juni werd voor de tiende keer de Dag van de Bouw georganiseerd. Er werden twee Frisoprojecten opengesteld voor belangstellenden: De N381 in Oosterwolde en de Centrale As in Burgum. Vooral die laatste was een echte publiekstrekker en belandde met 2500 bezoekers in de top 5 van meest bezochte projecten.  

Lees meer

Verduurzaming & onderhoud 84 woningen Dinxperlo

64 maanden geleden

In opdracht van woningcorporatie De Woonplaats uit Enschede gaat Friso Bouwgroep (vestiging Eibergen) aan de slag met de verduurzaming en het onderhoud van 84 woningen in Dinxperlo. De werkzaamheden bestaan met name uit een verduurzamingstraject waarbij een labelverbetering plaatsvindt en een onderhoudstraject. Badkamer, toilet en keuken worden optioneel aangepast.

Lees meer